Sony wil meer PlayStation VR headsets produceren 

Sony wil meer PlayStation VR headsets produceren 2016-10-17T09:44:54
De vogels fluiten en de zon is opgekomen, maar dat is geen excuus om binnen lekker de hele dag te gamen. Zo kunnen PlayStation 4-gamers dit weekend aan de slag met de Call of Duty: Infinite Warfare beta, doet Sony goede zaken met de PlayStation VR en komt er een Resident Evil 7 escape room. Goedemorgen.

              

Sony wil productie PlayStation VR in aantal verhogen

De PlayStation VR lijkt nu al een succes te zijn en daarom wil Sony meer headsets produceren. Dat heeft SCEE baas Jim Ryan gezegd in een interview met CNBC. Hij meldt dat er naar schatting al honderdduizenden verkocht kunnen zijn. Daarom heeft Sony volgens hem het besluit genomen om aan het eind van dit jaar en begin volgend jaar nog meer van die kekke brillen te fabriceren. Of dat genoeg is om aan de enorme vraag te kunnen voldoen, valt nog maar te bezien.

Super Data VR, een bedrijf dat zich richt op marktonderzoek, heeft een schatting gemaakt dat er aan het eind van 2016 al 2.6 miljoen PlayStation VR headsets zijn verkocht. Deze hoeveelheid kan nog oplopen, aangezien in november ook de PlayStation 4 Pro verschijnt, waarmee de graphics van de VR worden verbeterd. Sommige retailers hebben het fancy apparaat nu al niet meer op voorraad. Zo ook het Amerikaanse Gamestop, dat bij Sony op de deur heeft geklopt om te vragen voor meer VR-headsets.

Heb jij er al eentje in huis en zo ja, welke games speelt je er op? 
     

Capcom en iam8bit werken samen aan Resident Evil 7 escape room

De Wacht wist gisteren al te melden dat de VR demo van Resident Evil 7 niet bepaald prettig is voor mensen met een zwakke maag en met een zwak hart. Sterker nog: het is insane. Deze ervaring wordt binnenkort nog realistischer, want Capcom en iam8bit, een retevette leverancier van extreem toffe gaming merchandise, werken samen aan een escape room die volledig in het teken staat van het zevende deel in de Resident Evil-serie.

Trommel vijf vrienden op en probeer je zenuwen maar eens te bedwingen in deze claustrofobische ervaring. Kaarten zijn te koop voor 35 dollar, maar toegang tot de escape experience (zoals beide partijen het graag noemen, want het zijn meerdere kamers) is slechts weggelegd voor 300 personen. Aan het woordje ‘dollar’ kon je het misschien al reden: je dient hiervoor af te reizen naar iam8bit’s kantoor in Los Angeles. Mocht je dat geen probleem vinden, dan kun je je hier aanmelden. 
     

Het verhaal van Titanfall 2 uitgelegd in nieuwe dev-diary

Op 3 november landt Titanfall op de PlayStation 4, Xbox One en PC, maar voordat het zo ver is wil ontwikkelaar Respawn Entertainment meer vertellen over het verhaal van de game. Dat doen de mensen die er met bloed, zweet en tranen aan hebben gewerkt met liefde in de onderstaande dev-diary. Er wordt onder andere verteld over de manier waarop een band wordt gecreëerd tussen mens en mech, en de manier waarop de ontwikkelaar heeft geprobeerd om een mech emotie te laten tonen aan de hand van…wenkbrauwen.

     

Chill out, it's a prank!

Een dame was zo lief om FIFA te kopen voor haar vriend, maar toen hij het doosje in handen kreeg geloof je nooit wat er gebeurde! 

    

Nieuwe Destiny patch verhoogt light level naar 400

Destiny is onlangs uitgebreid met de Rise of Iron-expansion en tot op heden was het mogelijk om je guardian tot light level 385 te tillen. In de expansion is ook een splinternieuwe raid te vinden en De Wacht adviseert je alvast om je sterkste fireteam op te trommelen. Volgende week komt namelijk de langverwachte patch die de hard mode van de Wrath of the Machine-raid toevoegt. Door deze raid te asskicken kun je nieuwe gear in de wacht slepen en uiteindelijk kun je dus groeien tot een light level van 400. Dit kan echter ook op andere manieren.

Een verhoogt light level brengt ook verhoging van de light die gekoppeld is aan loot met zich mee. Zo kan er loot worden verdiend met maximaal 385 light in Archon’s Forge, de Heroic SIVA Strike Playlist en legendary engrams. Als je Archon’s Forge volbrengt kun je zelfs kan maken op loot met 400 light. Daarnaast wordt er loot gedropt met een maximum light van 365 in rare engrams en in de SIVA Strike Playlist.

De beruchte Nightfall (een pain in the ass) wordt ook in verhouding opgeschroefd. Guardians met een light level van 380 worden na de patch goed genoeg geschat om ‘m te kunnen voltooien met succes, in plaats van guardians met 360, zoals nu het geval is. Meer details over de nieuwe patch kun je vinden in deze post van Bungie.  

Mocht deze post niet duidelijk genoeg zijn, check dan eens deze video van Destiny-expert Arekzz Gaming. Inclusief beeldmateriaal van de nieuwe loot!

     

Nieuwe content voor Call of Duty: Infinite Warfare beta

Zijn de PlayStation 4-gamers onder ons al volop aan de slag met Call of Duty: Infinite Warfare? Voor hen heeft De Wacht goed nieuws, want er is nieuwe content toegevoegd aan de roulatie van de betacontent. Naast de welbekende Kill Confirmed mode is er ook een nieuwe map die is gevestigd in Japan speelbaar, genaamd Precinct. 

De Call of Duty: Infinite Warfare beta is nu speelbaar voor mensen met een PlayStation 4 tot maandag 17 oktober 19:00 uur. Een week later mogen de Xbox One-bezitters er ook mee aan de slag. En de PC-gamers onder ons? Die krijgen de kans niet om de beta te mogen spelen. Tijdens dit beta weekend zijn er naar Precinct drie andere maps speelbaar waarin flink kan worden losgegaan: Frost, Throwback en Iane Frontier.

Daarnaast bevat de beta een fonkelnieuwe modus, genaamd Defender. Hierin moeten spelers een drone bemachtigen en deze zo lang mogelijk verdedigen. Als ze dit succesvol uitvoeren, dan worden er meer punten verdiend en daarmee kan de de match gewonnen worden. 
     

Bedankt voor het lezen en geniet van de zondag. LAAATERRRRRR. 

REACTIES (51) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord