Sony deelt refunds uit voor Cyberpunk 2077 op PS4 

Sony deelt refunds uit voor Cyberpunk 2077 op PS4 2020-12-14T09:30:22
Je baalt misschien dat het maandag is, maar bekijk het zo: volgende week is het alweer kerst! Wie heeft er na deze week lekker een paar weekjes vakantie? Vandaag in de Nachtwacht: binnenkort misschien meer Elden Ring-beelden, Amazons Lord of the Rings MMO verschijnt in 2022 en Cyberpunk 2077-nieuws!

Maandag!
  

Verwacht de komende maanden nieuwe Elden Ring-beelden

Op E3 2019 werd Elden Ring voor het eerst getoond, maar sindsdien hebben we er niet meer zoveel van vernomen. Stiekem hoopte veel fans van het soulslike-genre daarom dat we er tijdens de afgelopen Game Awards-show we er meer van zouden zien, maar helaas is dat niet gebeurd. Elden Ring werd tijdens de Game Awards wel genoemd, omdat de game er vandoor ging met de ‘Most Anticipated’-prijs.

Als we gamejournalist Jeff Grubb moeten geloven, zitten Elden Ring-beelden er nu toch écht een keer aan te komen. Dit zegt de journalist, die wel vaker groot gamenieuws naar buiten brengt, in een GamesBeat-video.

They’re obviously working on this game… they didn’t show it here, but I think they probably could have if they wanted to. I think it’s at that state. But let’s just give it a month or two more. Here’s one thing I’ve heard that I can say: have a little bit more patience, but just a little bit more. That doesn’t mean days, and I don’t think it quite means weeks, but it doesn’t mean months and months and months.

Grubb laat doorschemeren iets meer te weten over het ontwikkelingsproces van Elden Ring dan de rest van ons, hoewel hij er wel vaag over blijft. Misschien krijgen we in de komende twee maanden meer beelden te zien… maar misschien ook niet.

Elden Ring
   

Amazons Lord of the Rings MMO komt waarschijnlijk in 2022 uit

Amazon werkt samen met de Chinese studio Athlon Games, onderdeel van Tencent, aan een Lord of the Rings MMO. We hebben er sinds de aankondiging nog niet heel veel van gehoord, waardoor we ervan uit zijn gegaan dat we nog even op de game moeten wachten. En dat lijkt ook precies het geval te zijn: het is naar buiten gekomen dat de game voor 2022 op de planning staat.

De Lord of the Rings MMO, die nog geen naam heeft gekregen, speelt zich naar verluidt af vóór de boeken. Verwar deze game niet met The Lord of the Rings: Gollum, een game die over het personage Gollum gaat en volgend jaar al uitkomt.

The Lord of the Rings
   

HBO kondigt drie nieuwe castleden aan voor Game of Thrones-prequel House of the Dragon

De kans is aanwezig dat je alweer bent vergeten dat er aan een Game of Thrones-prequel wordt gewerkt. Het laatste seizoen van de fantasieserie hielp in ieder geval niet met het opbouwen van de hype. Wat we er ook van vonden, HBO heeft besloten hun goudmijn nog iets verder uit te diepen en dit gaan ze doen met een prequel-serie over de Targaryens, die jaren voor de gebeurtenissen uit Game of Thrones over Westeros heersten. Hieronder zie je Emma D’Arcy en Matt Smith die prinses Rhaenyra Targaryen en prins Daemon Targaryen gaan spelen. Olivia Cooke, die links staat in de afbeelding, gaat Alicent Hightower spelen.

Dit zijn de beste Cyberpunk 2077-settings voor PC volgens Digital Foundry

De vele problemen waar Cyberpunk 2077 mee te maken heeft zijn vooral terug te zien op de PS4 en Xbox One, maar ook voor PC-spelers is de game nog verre van perfect. Gelukkig heeft Digital Foundry een handige video geüpload waarin ze de beste PC-settings laten zien, om een zo mooi mogelijke game te krijgen zonder te veel performance in te leveren.

   

Sony deelt vermoedelijk refunds uit voor Cyberpunk 2077 op PS4

UPDATE: CD Projekt Red heeft op Twitter zijn excuses aangeboden voor de manier waarop ze de game op PS4 en Xbox One aangeleverd hebben. Ze beloven over de komende maanden nog vele bugs te fixen, waardoor de game in ieder geval wat beter speelbaar wordt. Daarnaast bevestigen ze dat ze de game gaan refunden voor iedereen die dat wil. Als je een digitaal exemplaar hebt is dit niet zo moeilijk, maar ook voor de fysieke kopietjes moet het mogelijk zijn. Als de winkel waar je de disc gekocht hebt niet meewerkt, kan je contact opnemen met CDPR die het dan proberen te regelen.

ORIGINEEL BERICHT: Met de bovenstaande settings kan je van Cyberpunk 2077 op PC een prachtige game maken. Voor de PS4 wordt dit moeilijker, en een paar updates van CD Projekt Red gaat het probleem ook niet volledig verhelpen. Misschien vind je het zelfs zó erg, dat je de game niet eens meer wil spelen. Dan kan je, wellicht zelfs met meer dan twee uur speeltijd, nog een refund aanvragen. Dit claimen meerdere Reddit-gebruikers tenminste, op deze pagina. De Redditor geeft aan de game al meer dan tien uur gespeeld te hebben, maar na een telefoongesprek met Sony een refund wist te bemachtigen. Dit is meerdere mensen al gelukt.

Daarnaast werd Reddit-gebruiker u/NotBen verteld dat Sony een ‘business complaint’ in heeft gediend bij CD Projekt Red over de problemen.

Cyberpunk 2077
   

De politie verschijnt vaak uit het niets in Cyberpunk 2077

Als je in Cyberpunk 2077 een misdaad pleegt, moet je snel de benen nemen om te voorkomen dat de politie letterlijk een metertje achter je spawnt om je te grazen te nemen. Dat doen ze namelijk soms, zoals in het onderstaande filmpje te zien is…

   

En niet iedereen is even blij met dat systeem:

   Henry Cavill geblesseerd geraakt tijdens het filmen van The Witcher seizoen 2

Henry Cavill doet zo vaak mogelijk de stunts van zijn personage helemaal zelf, dus zonder een stuntdubbel in te schakelen. Dat voegt natuurlijk iets toe aan hoe overtuigend het acteerwerk overkomt, maar het neemt ook een risico met zich mee: wat als het fout gaat? En dat is nu dus juist gebeurd. Henry Cavill is volgens het Engelse The Sun geblesseerd geraakt tijdens het filmen van The Witcher seizoen 2. Het schijnt dat de acteur die Geralt of Rivia speelt iets aan zijn been heeft, waardoor hij niet goed kan lopen. Het is echter niet zo erg dat hij in het ziekenhuis opgenomen hoeft te worden. Het filmen is momenteel stilgelegd, helaas niet voor het eerst om de coronacrisis het filmen ook al enkele keren dwars heeft gezeten.

Henry Cavill
   

Zo ziet de nieuwe map van Escape from Tarkov eruit

Volgend jaar verschijnt er een nieuwe map voor de battle royale-game Escape from Tarkov. De map, genaamd Streets of Tarkov, is een door oorlog getroffen en inmiddels verlaten stad.

REACTIES (26) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord