Skyrim doet Game of Thrones met een eigen Starbucks-beker 

Skyrim doet Game of Thrones met een eigen Starbucks-beker 2019-05-18T11:38:52
We zullen nooit zeker weten in hoeverre die Starbucks-beker in Game of Thrones nou een keiharde marketingcampagne voor de koffiebranders is of toch stiekem een heel bizarre fout, maar idioot is het sowieso. Het is zelfs zulk bekend nieuws, dat modders het hebben nagemaakt in Skyrim.

pinkpop
   

Goedemiddag! Het is weekend, het is 18 mei en vandaag in 1970 vond voor het eerst Pinkpop plaats. Deze dag in 2007 was ook interessant: toen sprong gorilla Bokito in Diergaarde Blijdorp (dat overigens exact op deze dag in 1857 haar deuren opende), over de beek waarbij hij enkele mensen verwondde. 

Bokito
   


  
 

Yep, Starbucks komt naar Skyrim

Net nu iedereen uitgelachen is over de Starbucks-beker in Game of Thrones (OMG HET GAAT BIJNA EINDIGEN), hebben grapjassen besloten ‘Skyland Coffee’ als mod toe te voegen aan Skyrim. Je bier ziet er dan ineens uit als een Starbucks-beker. Een beetje flauw, maar dit had niet beter gekund in een andere game natuurlijk.

starbucks
   

Nieuwe moeilijkheid en seizoensbuffs voor Diablo 3

Het zeventiende seizoen van Diablo 3 gaat dit weekend van start en hierin worden quality of life-updates verwacht, nieuwe moeilijkheid en de Legacy Of Nightmares-buff. Hiermee krijg je voor elk Ancient-wapen minder schade bij jezelf en meer schade bij de ander. Mocht je trouwens helemaal geen armor dragen, dan krijg je beloningen. Zo kun je de Legacy of Nightmares builds gebruiken zonder daarvoor twee ring slots te hoeven opofferen voor de bonus. Er komt ook een nieuw Torment-level naar de game, dus het wordt je nog even extra moeilijk gemaakt. Het gaat om 14, 15 en 16, waarbij natuurlijk ook de beloningen iets omhoog gaan. De quality of life wordt verbeterd door een nieuwe zoekfunctie toe te voegen naar schatkistjes. Zo geeft een pijltje aan waar jij de goodies kunt vinden. Lekker makkelijk!

Diablo 3
   

Fortnite-spelers zijn geobsedeerd met trickshots

Er wordt flink gevuurd op een octopus in Fortnite. Niet per se omdat mensen niks beter te doen hebben, maar omdat men hoopt 3 miljoen dollar te winnen. Het gaat om een trickshotting-wedstrijd, waarbij je allemaal gekke bewegingen maakt voor je de vijand met verve neerknalt. De octopus schieten maakt deel uit van de speciale map gemaakt door spelers BluDrive en KKSlider voor de Creative World Cup die momenteel in Fortnite plaatsvindt. Ninja zit in de jury en als je een paar mooie voorbeelden wil zien, check dan op Twitter de hashtag #ninjacreativetrials.


   

Nieuwe Lure-modules en evoluties in Pokémon Go

Er is een nieuwe Pokémon Go-update waarin we nieuwe Sinnoh-regio-Pokémon kunnen verwachten. Cherubi, Hippopotas, Gible en Burmy komen erbij. Inclusief hun evoluties, zoals Garchomp. Daar blijft het niet bij, want er komen ook speciale Lures bij. Glacial Lure Modules trekken water- en ice-Pokémon aan en zo heb je ook nog Mossy (bug/grass/poison) en Magnetic (electric/steel/rock). Daaruit voort kunnen ook nieuwe evoluties komen, namelijk Glaceon, Leafeon, Probopass en Magnezone. Je vindt de nieuwe Lures in de shop, maar je kunt ze ook verdienen als je speciale research-taken doet. Maar, die komen pas later dit jaar.

pokemon
  

Minecraft is wereldwijd al meer dan 176 miljoen keer verkocht

Iedereen is helemaal hyped voor Minecraft Earth, maar laten we vooral niet vergeten hoe populair de gewone Minecraft is. Dat spel heeft inmiddels al meer dan 176 miljoen stuks verkocht. Op de tiende verjaardag van Minecraft werd dit bekendgemaakt en het maakt Minecraft waarschijnlijk wel de bestverkochte game allertijden. Hoewel dat niet helemaal eerlijk is, want het is nagenoeg niet bij te houden hoeveel stuks er van bijvoorbeeld een andere grote game als Tetris zijn verkocht.

Minecraft
   

Laat de zee maar zitten, neem de lucht!

Oke, je Wacht wil graag goedmaken dat ze in de vorige N8W8 een nieuwtje dubbel had geplaatst over Skull & Bones, en dat doet ze met een andere game met schepen. Bekijk hieronder de Merchant of the Skies, een handelsspel waarbij je niet in een zeeschip, maar in een luchtschip plaatsneemt. Het is een beetje tycoon, een beetje handelen en natuurlijk genieten van dat ‘the sky is the limit’-gevoel. Dit spel, van Coldwind Games, gaat op 30 juli in Steam Early Access.


  

Je Wacht gaat nog wat plaatjes van Grumpy Cat bekijken, RIP, en jou natuurlijk een heeeel fijne dag pandaag wensen. Als je het Song Festival gaat kijken, enjoy en sowieso natuurlijk een heel fijne dag pandaag!

Panda
   

REACTIES (17) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord