Sega teaset mysterieuze aankondiging voor 60ste verjaardag 

Sega teaset mysterieuze aankondiging voor 60ste verjaardag 2020-03-22T20:12:32
Sega heeft teasers geplaatst, die wijzen op een aankondiging. De hints wijzen onder meer op de Sega Saturn. Ander nieuws deze N8W8: knife-only runs mogelijk in Resident Evil 3 remake, alle Heroes of the Storm-personages gratis te checken, en Lord of the Rings Online en D&D Online bieden gratis DLC.

Cats <3
       

Sega teaset mysterieuze onthulling voor 60ste verjaardag

Sega heeft verschillende teasers geplaatst, die allemaal wijzen op een aankondiging voor 25 maart. De eerste hints wijzen op mascotte Segata Sanshiro en de Sega Saturn. Goed om te weten: de aankondiging valt samen met de 60ste verjaardag van Sega.

Sega is jarig! Omdat het bedrijf 60 jaar is geworden, werd deze teaserwebsite van het weekend online geknald. We moeten echter nog effe wachten totdat de inhoud van de website onthuld wordt. Dat gebeurt zo te zien namelijk pas op 25 maart.

Saillant detail: op de website vind je al wel deze pagina, die verwijst naar Segashiro. Op de pagina zie je de judoka Segata Sanshiro, demascotte van de Sega Saturn in Japan. 

Normaal gesproken, organiseert Sega eind maart altijd hun Sega Fes. Het jaarlijkse verjaardagsfeestje moet dit jaar vanwege de uitbraak van het coronavirus natuurlijk in aangepaste vorm plaatsvinden. Het betekent dus ook helemaal niet dat (eventuele) aankondigingen in het water vallen! Te beoordelen aan de hierboven genoemde website kiest Sega er dit jaar dus voor om aankondigingen gewoon lekker online te doen.

De Wachtster zou een Sega Saturn Mini zeker niet afslaan! Het zou echter ook zomaar om een nieuwe Virtua Fighter kunnen gaan. Op 25 maart horen we in ieder geval meer.
       

Knife-only runs weer mogelijk in de Resident Evil 3 remake

Je moet er maar zin in hebben… Als enige wapen een mes meenemen in een Resident Evil-game. De Wachtster bedankt er vriendelijk voor! Er zijn echter massa’s mensen die helemaal blij worden van deze zogenoemde knife-only runs. Zij zullen dan ook blij verheugd zijn dat Capcom de Resident Evil 3 remake geschikt heeft gemaakt voor deze knife-only runs.

Helaas waren knife-only runs niet mogelijk in de remake van Resident Evil 2. De reden? Messen kunnen in die game breken. Gelukkig heeft Capcom dat bij de Resident Evil 3 remake rechtgezet: je kunt je mes de gehele game gebruiken. Luister maar naar producer Peter Fabiano (via Gameinformer):

“We kept the knife inexhaustible [in Resident Evil 3], so you can use it forever. We're dealing with survival horror and everything is exhaustible. You run out of bullets. You run out of herbs. You run out of all the items you can use. So if you did run out of everything, what would you have? The knife. The director always wanted to make it so that you at least have your trusty knife. That’s always something you can rely on.”

Ben jij van plan de wereld van Resident Evil 3 te betreden met enkel een mes? Dan is het goed om te weten dat Capcom knife-only playthroughs al getest heeft. De ontwikkelaar laat weten dat het weliswaar niet makkelijk is, maar zeker wel mogelijk…

Resident Evil 3 remake

Resident Evil 3 is vanaf 3 april te checken op PC, PS4 en Xbox One.
         

Trailerovervloed

Hopelijk heb je genoeg entertainment voorhanden! Het is echter ook best leuk om alvast even wat vooruit te kijken naar wat nieuwe games. En dat is natuurlijk precies wat we doen in trailerovervloed. Kijk vandaag mee naar:

  • La-Mulana 1 en 2 – nu op PS4, Switch en Xbox One
  • The Riftbreaker – 2020 op PC, PS4 en Xbox One
  • Snakeybus – eind maart op PS4, Switch en Xbox One; eerder op PC
  • Mekorama – eind maart op PS4 en Switch; eerder op mobiele apparaten


      

Comic-momentje

Comic-momentje
       

Alle Heroes of the Storm-personages nu gratis te checken

Om je gedachten tijdens de uitbraak van het coronavirus een beetje te verzetten, komen veel ontwikkelaars met gratis content voor hun games. Neem Blizzard! Dat bedrijf heeft namelijk besloten om hun F2P-games Heroes of the Storm (HotS) nog meer gratis te maken.

Het Heroes of the Storm Twitter-account heeft aangekondigd dat elke held in de game tot 2 april geheel gratis te checken is. Dat betekent dat je HotS dus kunt spelen met talloze Blizzard-personages, waaronder de recent toegevoegde Deathwing.

                  

Zit je verplicht thuis? Wil je na je werk nog even ontspannen? Het is hoe dan ook fijn om af en toe de gedachten even te verzetten. En ondanks dat HotS zich eigenlijk al in een soort “maintenance”-modus bevindt, leent de MOBA zich daar uitstekend voor!
     

Lord of the Rings Online en D&D Online bieden gratis DLC

Ook in haar laatste nieuwtje wijst de Wachtster jullie graag op wat gratisch content! Ontwikkelaar Standing Stone Games heeft namelijk aangekondigd dat alle content - dus inclusief DLC - voor Lord of the Rings Online en Dungeons & Dragons Online tot en met 30 april gratis te checken is. Daarnaast worden er ook extra evenementen in beide games georganiseerd. Lees maar:

“Here at Standing Stone Games our goal is to bring joy to everyone through our games and we feel that is more important than ever. We are making all our adventures and stories open to everyone through April 30. In addition we will be running extra events for the games”

Ondanks dat zowel Lord of the Rings Online als Dungeons & Dragons Online al vrij oude games zijn, kun je je er nog prima mee vermaken. Zeker nu alle content die in al die jaren uit is gebracht gewoon gratis te checken is!

Lord of the Rings Online

PS Laat het vooral weten in de comments als jullie meer gratis games en/of content tegenkomen. <3
      

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen: 7 manieren waarop games valsspelers keihard afstraffen, de tech-analyse van Doom Eternal en een overzicht van Easter Eggs in Resident Evil.


      

Lekker koesen!      

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord