Rockstar Nederland toont Red Dead Redemption 2 exclusief aan terminaal zieke gamer 

Rockstar Nederland toont Red Dead Redemption 2 exclusief aan terminaal zieke gamer 2018-10-09T08:30:00
De afgelopen weken hebben we allemaal als een stel sponzen alle informatie rondom Red Dead Redemption 2 opgezogen, maar nu is het tijd om er even op een andere manier van te genieten. Zo deed Rockstar Nederland iets liefs voor een terminaal zieke fan. Dat en een heleboel meer in deze gloednieuwe N8W8.

tuesday
 

Het is 9 oktober, de dag waarop in 1967 de eerste blote persoon op de Nederlandse televisie kwam: Phil Bloom in Hoepla. Het is ook de dag waarop Noord-Korea in 2006 zijn eerste kernproef doet. Een heftige dag. Of dat vandaag ook zo is, dat moet nog maar blijken, in ieder geval starten we hem met een stortvloed aan gamenieuws!

sims
  

From Software houdt showcase in Osaka

Goed nieuws voor gamers die zichzelf graag op de virtuele pijnbank leggen: From Software houdt een showcase in Osaka volgende week. Op 14 oktober kunnen bezoekers Sekiro: Shadows Die Twice, Metal Wolf Chaos XD, Deraciné en Dark Souls Remastered op Switch uitproberen. Dat betekent ongetwijfeld dat we meer over deze games te weten zullen komen.

from software
   

Nieuwe Save the World dev update van Fortnite uit

Fortnite-update Save the World wordt besproken in een nieuwe video, waarin meer bekend wordt gemaakt over Canny Valley en Power Level-restricties. Er zijn ook nog Limited Time Missies in de 6.10 update, waarin een heel verschrikke storm gaande is en je een ballon moet zien te bereiken. Succes!


  

S.O.N.-gameplaytrailer gaat door merg en been

In de categorie games-die-zo-onaangenaam-voelen-dat-je-eigenlijk-niet-door-wilt-spelen-maar-dat-doe-je-toch-wel-omdat-je-een-nieuwsgierig-aagje bent: S.O.N. Geniet van de nieuwe gameplaytrailer. Of niet, maar kijken doe je toch wel! 11 december verschijnt deze PS4-exclusive.


  

Riot Games beboet vier League of Legends-pro’s 

Riot Games heeft een paar boetes uitgeschreven van 1000 tot 2000 dollar aan vier pro-spelers van League of Legends. De spelers zouden ‘negatief gedrag’ vertonen en taal gebruiken die niet door de beugel kan. Nog eens 12 spelers van het spel hebben officiële waarschuwingen gekregen voor hetzelfde onwenselijke gedrag. Het gaat onder andere om drie spelers van VIT, twee van G2 en twee van AFR. De boetes gingen naar Diomondprox, TheShy, iloveoov en Uzi. Fijn dat Riot opstaat voor inclusiviteit en tegen discriminatie, zeker aangezien het bedrijf recentelijk door de mangel werd gehaald vanwege seksisme en discriminatie op de werkvloer. Of vind jij deze boetes te ver gaan?

lol
  

Guacamelee en Guacamelee 2 komen naar Switch

Hopelijk houd je van avocado en geweld, want het Mexicaans getinte spel Guacamelee en zijn opvolger komen naar Switch. Ontwikkelaar Drinkbox Studios heeft dat aangekondigd. En weet je wat nou zo leuk is? Je hoeft er niet op te wachten, de eerste is nu beschikbaar op Nintendo’s console. Guacamelee 2 volgt in december.

guac
  

En The Room is ook aangekondigd voor Switch

We blijven nog even bij Switch, want The Room is aangekondigd voor het apparaat. Dit is een puzzelgame die eerder al op PC verscheen en die op 18 oktober naar de console komt. Hij won enorm veel prijzen, waaronder de BAFTA voor Beste Britse Game, dus deze is best een poging waard!


  

Hysterische honden en andere vlooienballen in The Sims 4

In The Sims 4 vinden ze het tijd dat je niet meer alleen voor je Sims zorgt, maar dat je ook nog wat meer aandacht besteed aan de kids en de huisdieren. Er is namelijk nu een bundel uit van Cats & Dogs, Parenthood en Toddler Stuff. De hysterie!


  

Lief: Rockstar Nederland geeft terminaal zieke gamer exclusief voorproefje van Red Dead Redemption 2

Jurian is een gamer, net als jij en je Wacht, maar hij is niet zomaar een gamer. Hij lijdt aan Neurofibromatose type 2 en gaat de laatste fase van zijn leven in. Deze chronische ziekte zorgt ervoor dat er tumoren in zijn lichaam groeien waar hij niet veel langer meer tegen zal kunnen vechten. Een enorm hartverscheurend verhaal, zeker aangezien de jongeman enorm uitkijkt naar Red Dead Redemption 2, dat nog even op zich laat wachten. Op Gamersnet is te lezen dat zijn vader contact heeft gezocht met Rockstar Nederland, waarna Jurians droom is uitgekomen. Rockstar Nederland is bij hem langsgegaan met de game en heeft een demo gegeven. De game is inmiddels weer achter slot en grendel bij Rockstar, maar toch mooi dat ze deze jongeman zo’n mooie dag hebben kunnen bezorgen.

red dead
  

Assassin’s Creed-spelers denken dat ze de Griekse god van vuur hebben gevonden

Op Reddit gaan allemaal geruchten (dank TheMadTemplar) over een mogelijke Griekse vuurgod in de bergen. Het gaat om een mysterieuze smit die zich in de bergen ophoudt, zonder dat helemaal duidelijk is wat hij daar te zoeken heeft. Is het soms Hephaestus, vraagt TheMadTemplar zich met vele andere gamers af. Je vindt deze persoon noordelijk op de map in een grot waar je pas komt als je jezelf door een smal gedeelte weet te manoeuvreren. Heel spannend als er zomaar een god in menselijke gedaante in de bergen is, helemaal omdat gamers nu denken dat er nog 11 Griekse goden verstopt zitten in het spel. Mocht je dus een personage zien dat zich wat vreemd gedraagt, dan kun je zomaar tegen een Griekse god zijn aangelopen. Of een dikke vet bug natuurlijk.

Odyssey
  

Een beetje vreemd, maar wel lekker: Good Omens

De trailer van Good Omens is uit, en deze serie gebaseerd op het boek uit 1990 van Neil Gaiman en Terry Pratchett ziet er geweldig uit. Het gaat om de engel Aziraphale (Sheen) die vrienden wordt met de demoon Crowley (Tennant) en het vervolgens samen opnemen tegen de nare dingen die de wereld staan te wachten. Volgend jaar is deze zes-delige sere op Amazon Prime te zien.


  

Spock heeft een baard in de nieuwe Star Trek: Discovery-trailer

Onze Wouter spendeert inmiddels al een kwart van zijn leven aan het kijken van alles Star Trek, maar of hij de onderstaande trailer goed gaat trekken, dat moeten we nog maar zien: Spock heeft namelijk een dikke vette baard in de trailer van Star Trek: Discovery seizoen 2. Gelukkig zijn zijn iconische wenkbrauwen nog steeds net zo recht als die van Bert als die geen unibrow had.


  

Helemaal opgaan in Fallout 76 met de originele soundtrack

Je wil je dag een beetje pumped beginnen? Dat regelt je Wacht, want met de nieuwe soundtrack van Fallout 76, door componist Inon Zur, kun je alles aan. Tenminste, dat doet de muziek je wel geloven. Ren de deur uit, trotseer die postapocalyptische wereld die je je kantoorbureau kunt noemen en pluk de echte dag, net zo lang tot het 14 november is en je je helemaal kunt laten opslokken door Fallout 76.


  

Ja, tegen zulke geweldige muziek kan geen enkel nieuwtje meer op. Je Wacht zwaait af, kom uit bed en een fijne dag pandaag!

panda

REACTIES (24) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord