Releasedatum The Crew 2, Narcos-game in de maak en geen Jon Snow in de spin-offs 

Releasedatum The Crew 2, Narcos-game in de maak en geen Jon Snow in de spin-offs 2018-03-16T11:04:57
Jon Snow mag dan altijd gepest zijn met zijn onwetendheid over bepaalde zaken, acteur Kit Harrington weet beter.. Hoe dat zit, en meer, bespreken we in een gloednieuwe N8W8!

platy
   

Het zijn vreemde dagen. Het verdriet om Stephen Hawking enerzijds, de blijdschap om Drake die verklaart dat ananas prima op pizza kan aan de andere kant… Het is ondertussen ook gewoon keihard 16 maart, de datum waarop in 2002 Walt Disney Studios opende van Disneyland Parijs en vandaag in 1815 besloot Willem Frederik van Oranje-Nassau dat hij de eerste koning van Nederland zou zijn. Alles kan. Zo ook het maken van een prachtige N8W8, kijk maar!

stre

   

The Crew 2 komt op 29 juni uit

Middels een gametrailer vol ter land, ter zee en in de lucht-achtige praktijken heeft Ubisoft aangekondigd dat racegame The Crew 2 uitkomt op 29 juni 2018. Dat is al bijna! Bovendien kun je je hier inschrijven voor de beta. Tof!

   

Nieuwe Overwatch-heldin Brigitte verschijnt op 20 maart

Volgende week wordt er een nieuwe heldin aan Overwatch toegevoegd. Het gaat om Brigitte, een mechanic die 20 maart haar debuut maakt in de game. Ziet er veelbelovend uit! Check het onderstaande filmpje voor iets meer informatie over het ontwerp van dit nieuwe personage.


  

Super Bomberman R krijgt exclusieve personages per platform

Super Bomberman R is al uit op Switch, maar op 12 juni worden daar Xbox One, PlayStation 4- en PC-releases aan toegevoegd. Dat niet alleen, want er komen per platformen speciale personages voor uit. Superschattig: Xbox One-spelers krijgen Master Chief, PlayStation 4-gebruikers kunnen met Ratchet op stap en PC-gamers kunnen P-Body verwachten uit Portal. Alledrie zien ze er cool uit:

superbomber

   

Jon Snow zit niet in Game of Thrones-spin-offs

Kit Harrington, de halfgod die Jon Snow speelt in Game of Thrones, heeft tegen GQ Italia gezegd dat hij geen deel uitmaakt van de spin-off televisieseries die gaan komen van Game of Thrones. “Ik denk dat er spin-offs komen, maar ik zal niet betrokken zijn hierbij.” Op zich niet een heel gekke gedachte, aangezien de spin-offs naar alle waarschijnlijkheid helemaal geen mensen uit de huidige cast zullen bevatten. Financieel best slim, want de acteurs uit de serie hebben natuurlijk wel een fikse salarisverhoging gepakt toen de game zo’n internationaal succes werd.

kit
  

PUBG wordt door meer dan 5 miljoen mensen gespeeld op Xbox One

In een geweldige infographic heeft het team achter PUBG laten zien dat lekker gaat met de game. Hij is op Xbox One al door meer dan 5 miljoen gamers gespeeld en het kost gemiddeld 34 minuten om te winnen. Er staan in de infographic wel meer grappige weetjes over deze zwaarpopulaire titel.

pubg

   

Vet: Street Fighter II in de echte wereld

Abhishek Singh kwam eerder al met Super Mario Bros als levensgrote AR-game, en dat doet hij nu weer ongeveer met Street Fighter II. Deze multiplayer AR-game zit nog in de demo-fase, maar de kans is helaas klein dat dit veel meer zal worden dan dit. Jammer, want het ziet er fantastisch uit, alsof het hologrammen zijn.


   

StarCraft-pro is gearresteerd voor matchfixing

Oh jee: een StarCraft-pro is opgepakt voor matchfixing. Het gaat om een toernooi van StarCraft: Remasterd, waar een 24-jarige professional een dealtje had gesloten met een goksite om de uitkomst van de kwartfinale te manipuleren. Dat is ook gebeurd op G-STAR 2017’s StarCraft Remastered-event in november. Hij zou expres met 2-0 hebben verloren nadat hij zo’n 4000 euro betaald kreeg om dit te doen. Het lijkt te gaan om Ha ‘Sky’ Nuel, een speler die recentelijk nog allemaal video’s van zijn AfreecaTV-profiel haalde. Genant.

star
  

EVE Online-spelers doen prachtige online ode aan Stephen Hawking

In EVE Online wordt stilgestaan bij de dood van Stephen Hawking door een prachtige lichtshow. Er wordt in de game gestrooid met lichtbakens die allemaal bij elkaar een kunstig eerbetoon te vormen. Aaah, zo lief.

wow
   

Er komt een game van Narcos en die is aangekondigd met de saaiste teaser allertijden


Ja, we raken allemaal niet uitgepraat over Annihilation, maar er staat nog meer moois op Netflix, zoals de Netflix-serie Narcos. Van die serie, over de drugsbaas Pablo Escobar, wordt een game gemaakt en om dat aan te kondigen heeft ontwikkelstudio Kuju de meest slaapverwekkende teaser ooit gemaakt. Verder komt het spel uit in de lente van 2019 op alle grote platformen.

  

ARK: Survival Evolved komt naar mobiel

Binnenkort, al weet de Wacht nog niet precies wanneer, verschijnt ARK: Survival Evolved op mobiele apparaten die op iOS en Android draaien. Het gaat om een releasekader van lente 2019 en in het free-to-play-spel mag je de volledige online ervaring verwachten. Kewl, dino’s!

dino

  

Trailers om je oren!

Hierbij vier trailers van de Wacht:
Sea of Thieves verschijnt op 20 maart en daarom is er nu alvast een launchtrailer uitgebracht. Pas op voor scheurbuik!


  

Actie-RPG The Witch and the Hundred Knight 2 ziet er geweldig uit

The Witch and the Hundred Knight 2 komt op 30 maart dit jaar eindelijk uit in Europa. We zijn het laatste gebied waar de game verschijnt. Nu is het ook wel een extreem Japanse game, maar volgens jullie Wacht zitten daar juist heel veel fans op te wachten, toch? Nou ja, het extra wachten maakt je wel hongerig voor deze game die het qua verkopen niet zo goed deed in Japan.

  

Earthfall aangekondigd

Earthfall is officieel aangekondigd voor PlayStation 4 en Xbox One. Wanneer precies, horen we nog, maar in ieder geval komt het op een boek gebaseerde spel dus ook naar de consoles.


De Minit-trailer is geweldig

Op 3 april verschijnt Minit, een heel bijzondere en ietwat vreemde game. Het spel verschijnt op Xbox One, PlayStation 4 en PC. De trailer is fantastisch, check:

  

Didyouknowgaming over de GBA Tech Demo van Resident Evil 2

Didyouknowgaming staat deze week in het teken van Resident Evil 2, en nog specifieker: de Tech Demo op Game Boy Advance. Wow.

  

Zo, excuses als de Wacht je vierkante ogen heeft bezorgd, maar het was het waard, toch? Wees lief voor je kanaries, pluk niet te veel aan je baard en een fijne dag pandaag!

pandap

REACTIES (23) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord