Releasedatum Destiny 2 gelekt 

Releasedatum Destiny 2 gelekt 2017-03-23T23:11:54
Omdat de Wacht deze intro als laatste schrijft en hij inmiddels geen inspiratie meer heeft, houdt hij het bij een beknopte inhoud: ReCore krijgt een 'Definitive Edition', de Xbox Games with Gold voor april zijn gelekt en Destiny 2 heeft een releasedatum. Welteru... ehm, goedemorgen!

ReCore krijgt 'Definitive Edition'

ReCore is een van de meest generieke games van de afgelopen tijd. Een spel zonder eigen smoel, zonder eigen stijl en zonder eigen gameplay. Eigenlijk was Jan nog best gul toen hij dit slaapverwekkende stukje software met een 69 beoordeelde.

Anyway, kennelijk heeft Microsoft toch nog vertrouwen in ReCore. Volgens de Duitse PEGI-commisie komt er namelijk een 'Definitive Edition' van de game en dat is best opmerkelijk. Normaal gesproken zitten in dit soort bundels immers alle extra's en DLC, maar dat is nu net het probleem: ReCore heeft die niet!

Wat de fuck??? Gaat Microsoft de game gewoon opnieuw uitbrengen, maar dan in een ander doosje? Tellen alle updates en patches mee onder de noemer 'Definitive'? Of komt de DLC alsnog tegelijk met de heruitgave?

Ach, weet je: lekker belangrijk. Al verpakken ze die shit met een jaarabonnement op PlayBoy, ReCore blijft een kutgame...

ReCore

 

Prey 'Only Yu Can Save the World'-trailer

Zo, wat ziet dat Prey er even een potje veelbelovend uit. Wat de Wacht betreft is er een schrijnend tekort aan verhalende, first-person singleplayer-shooters dus deze Bethesda-game duikt precies in het juiste gat. Hieronder check je de nieuwste trailer, zodat je perfect voorbereid aan Sam's Prey-preview in de nieuwe PU begint!

 

Videogamedingen die we NOOIT meer willen zien...

NOOIT MEER, hoor je me, NOOIT MEER!

Tergende videogamedingen

Tergende videogamedingen

Tergende videogamedingen

Tergende videogamedingen

Tergende videogamedingen

Tergende videogamedingen

 

Injustice 2 Supergirl-trailer

Sinds Wouter vrijgezel is, Tindert, Peppert en date de man erop los. Helaas voor hem zal hij zijn droomvrouw nooit krijgen. Dat is namelijk Supergirl en *spoilers* die bestaat niet echt. Gelukkig komt hij vanaf 16 mei alsnog een soort van aan zijn trekken: dan lanceert namelijk Injustice 2!

Vannacht alvast een voorproefje, in de vorm van onderstaande trailer. Enjoy.

 

Xbox Games with Gold voor April gelekt

Oeps. De Oostenrijkse Xbox-afdeling krijgt binnenkort waarschijnlijk flink op z'n lazer, aangezien men per ongeluk de Xbox Games with Gold voor de maand april al heeft gelekt. En hé, voor een keer zijn het niet alleen maar Indies die je voor 29 cent ook op je telefoon kunt spelen. Onder andere het onder gewaardeerde Ryse: Son of Rome zit erbij, alsook het tweede seizoen van TellTale's The Walking Dead.

Het complete aanbod voor april:

  • Ryse: Son of Rome — April 1-30 (Xbox One)
  • The Walking Dead: Season 2 — April 16-May 15 (Xbox One)
  • Darksiders — April 1-15 (Xbox 360)
  • Assassin's Creed: Revelations — April 16-30 (Xbox 360)

UPDATE: inmiddels staan de Games with Gold van april ook op de site van Major Nelson. Officiele shit dus.

Xbox Games with Gold

 

'Destiny 2 verschijnt in september 2017'

Zoals zo vaak met dit soort brichten houdt de Wacht een slag om de arm, al lijkt het ditmaal wel legit: Destiny 2 heeft een releasedatum! Eén en ander werd gelekt door een Italiaanse retailer, die promotiemateriaal toont dat zij op hun beurt weer van GameStop Italië zouden hebben gekregen. Het gaat onder andere om posters, en op één van die dingen staat dus de releasedatum: 8 september 2017.

Ook wordt er gesproken over een bèta die zou plaatsvinden in juni en timed-exclusief naar de PlayStation 4 komt. Hetzelfde traject als ongeveer 90% van de hedendaagse games, dus.

Kijk jij een beetje uit naar Destiny 2? Of kunnen de lotgevallen van die Guardians je gestolen worden?

Destiny 2

 

Vermoord onschuldige dieren in Hunting Simulator

Kijk, hier wordt de Wacht nou blij van. Als bekend houdt hij wel van een wansmaakspelletje of twee, en laat het heerlijk lomp getitelde 'Hunting Simulator' nu net aan die behoefte voldoen!

In deze game jaag je (je verwacht het niet) op dieren in de bergen van Colorado, de wouden van Frankrijk en de besneeuwde vlaktes van Alaska. En in een wereld waarin een politiek correcte snotneus die zijn grote Canadese idool kopieert en zinnetjes van de autocue voorleest 14 zetels krijgt, is dat een mooi tegengeluid.

Trailer na de klik!

REACTIES (37) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord