Releasedatum demo The Last of Us bekend 

Releasedatum demo The Last of Us bekend 2013-03-10T03:14:48
De Wacht kan maar niet geloven hoe snel de maanden voorbij vliegen. Hij zag vandaag alweer grote van chocola gemaakte paashazen staan, terwijl hij nog steeds niet helemaal is bekomen van carnaval! Gelukkig betekent het ook dat een paar grote releases dichterbij komen, zoals The Last of Us en de PS4! En geheel toevallig vond de Wacht ook over deze specifieke producten wat versche nieuwtjes!

Release The Last of Us demo bekend

De Wacht checkte vroeger al altijd de demo’s van games. Daarom is hij ook van mening dat iedereen van tevoren even moet kunnen proeven, voor hij besluit zestig euro uit te geven voor een titel. Bij Sony zien ze in demo’s echter een leuk lokkertje, vandaar dat iedereen die God of War: Ascension aanschaft toegang krijgt tot de demo van The Last of Us! Allemaal om je over te halen straks beide spellen te kopen natuurlijk..

The Last of Us

De nieuwe God of War verschijnt deze maand nog, maar voor The Last of Us zul je toch echt even je plasje op moeten houden. Zelfs als we het over de demo hebben, want Naughty Dog tweette dat deze vanaf 31 mei te downloaden zal zijn. Je hoeft enkel het schijfje van Ascension in je PS3 te schuiven en via het hoofdmenu de demo te selecteren. Een jochie kan de was doen!

Zijn er onder jullie mensen die Ascension speciaal voor de demo in huis halen en de game met Kratos als leuke bonus zien?

 

Waar wij mannen Google Glass voor gebruiken

De Wacht kijkt altijd met argusogen naar de Glass van Google. Hij is bang dat dit de nieuwe standaard wordt en we straks allemaal met zo'n raar debiel brilletje rondlopen. Alsof we al niet genoeg zitten te klooien met onze telefoons, terwijl we eigenlijk sociaal bezig zouden moeten zijn. Toch ziet de Wacht de humor van dit filmpje wel in, want deze gozer gebruikt zijn Glass als een absolute baas! Wie denkt dat je met deze gadget geen chicks kunt versieren moet zich maar eens achter de oren krabben terwijl hij/zij dit filmpje kijkt:

 

Nieuwe Vault Hunter DLC Borderlands 2

Het seizoen van Borderlands 2 DLC mag dan afgelopen zijn, zolang Gearbox denkt dat er nog geld te verdienen valt zullen jullie gewoon extra content krijgen. Tijdens de SXSW-beurs schoot Polygon beelden van de teaser die te zien was. Het gaat om een verschrikkelijk experiment dat vanuit de kern van Pandora ontsnapt is.

We weten nog niet wanneer deze DLC ons moet bereiken, maar Gearbox zei tegen Joystiq dat deze content niet onder de season pass valt. Dat betekent dat iedereen weer naar de knaken mag grijpen, voor ze met het nieuwe personage aan de slag mogen. Zijn er onder jullie nog veel spelers van Borderlands 2, of ben je inmiddels afgehaakt?

 

Spelletjes spelen met Link is nooit grappig

Tja, als je die miet van een Link zijn krachten laat gebruiken is er weinig meer aan. Dit irritante heeft aan elke regel schijt, je kende ze vroeger ook wel op het schoolplein. Van die pisventjes die schreeuwen dat ze een kogelvrij vest aanhebben als je ze met je imagiinary lasergun kapot knalde. Eikels zijn het, en Link is dat ook!

Games with Link

 

Dead Space 3 Awakened trailer op je beeldscherm

Heb jij de horrors van Dead Space 3 ook getrotseerd? Vond je het allemaal wel meevallen als het om enge shit ging of scheet je evenveel kleuren als meneer Meijroos? Als dat laatste het geval is adviseert de Wacht je om alvast een schone lading ondergoed klaar te leggen, want de DLC Awakened is al onderweg! Om je vast warm, of juist heel bang te krijgen heeft EA een trailer online gezet. Gaat het ervoor zorgen dat jij terugkeert naar Dead Space 3, of was je er sowieso nog niet klaar mee? De Wacht krijgt door het filmpje in ieder geval wel zin om die shit te checken!

 

Developer Dishonored is happy met 8GB RAM van PS4

Volgens hoofd designer Christophe Carrier van Arkan Studio’s is de verbeterde RAM van de volgende generatie consoles een absolute zegen. Dat zei hij in een interview met Eurogamer. Hierbij noemt hij natuurlijk alleen specifiek de PS4, omdat de exacte specs van de Xbox 720 nog niet naar buiten zijn gebracht. De ontwikkelaar van Dishonored zegt dat ze bij de huidige generatie vaak tegen gebrek aan geheugen oplopen:

We cut things, we remove things, we strip things, we split the levels, we remove NPCs from levels because there’s not enough memory.

Dishonored

Dus ze hebben bij Dishonored zelfs NPCs moeten verwijderen door de technische limieten? That kind of sucks! De Wacht vraagt zich af of ze de PC-versie dan wel intact hebben gelaten, zelf heeft hij de game namelijk nog niet gespeeld. Carrier zegt erbij dat ze bij de studio echte PC-gamers zijn en dat ze blij zijn dat de consoles het weer een beetje gaan bijbenen. Niet alles is kudt, de processors van deze generatie is best ok, maar dat geheugen wordt dus echt problematisch. Denken jullie trouwens dat het geheugen van de Xbox 720 heel anders zal zijn dan dat van de PS4? Je dropt het in de comments!

 

Hey daar heb je die geiten weer

Ja, het is waar. Dit filmpje is inmiddels al een maand oud, maar voor zover de Wacht weet is hij nog nooit op PU.nl voorbijgekomen. En funny shit met geiten verdient altijd een plekkie in de Wacht, daar zijn jullie het vast mee eens! Onderstaande commercial werd uitgezonden tijdens de Superbowl, vind je hem ook awesome of ben je die geiten inmiddels strontziek? 

REACTIES (39) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord