Red Ash naar de PlayStation 4? 

Red Ash naar de PlayStation 4? 2015-07-27T01:00:44
Het wordt spannend, zal het nieuwe Kickstarter project van Keiji Inafune genoeg geld binnenhalen om straks ook een PS4 versie te realiseren? Gaat de game sowieso zijn goal wel halen? De tijd zal het leren, ondertussen heeft de Wacht nog toys, superhelden, pixels, Resident Evil, dwaze filmpjes en meer!

Nintendo Nendoroids

Nendoroids zijn een specifiek soort stijl toys, zo heeft de Wacht net geleerd. Ze kenmerken zich door schattig design, de mogelijkheid onderdelen te verwisselen en zijn sowieso van een hoge kwaliteit. Laat er in Japan nu net een aantal Nendoroids van Nintendo characters onthuld zijn. Aanschouw ze hieronder, het is even scrollen met die langwerpige plaatjes, maar dan heb je ook wat. De Wacht vindt ze er echt cool uitzien. Zo eentje wil je wel op je bureau hebben staan, toch?

Kirby

All

Mega

Dinges

Link

   

Red Ash misschien naar de PS4

Red Ash is een interessant project wat momenteel loopt op Kickstarter. De Wacht had het er eerder al over, Keiji Inafune's actie-rpg die er uit zal zien als een anime. Op de Kickstarter is er ondertussen een stretch goal bijgekomen. Als de 1 miljoen dollar wordt aangetikt, zal er ook een PlayStation 4 poort komen van Red Ash.

Of de net genoemde stretch goal gehaald zal worden, is de vraag. Het Kickstarter project loopt in principe niet super lekker. Het doel is om 800.000 dollar binnen te slepen, momenteel staat de teller op 469.580 dollar terwijl er nog maar zes dagen te gaan zijn. Sommige mensen vinden het stijltje niet zo tof, maar de primaire reden dat het geld niet grootschalig binnenrolt, lijkt te zijn gekoppeld aan het feit dat Mighty No. 9 nog niet eens is uitgekomen. Dit is Inafune's vorige Kickstarter project, die is dus nog amper afgerond en hij vraagt alweer om meer geld. Iets wat veel mensen niet helemaal zint.

RA
Er is ook een Red Ash anime film in de maak via een apart Kickstarter project, deze heeft momenteel ruim 95.000 van de 150.000 dollar binnengehaald, ook dit project eindigt op 3 augustus. Het wordt voor de Red Ash game en film dus nog even spannend.

   

Resident Evil Revelations 2 voor de Vita

Het duurt niet lang meer en Resident Evil Revelations 2 zal op de PlayStation Vita verschijnen. 18 augustus wel te verstaan. Het mooie is dat de Vita versie alle episodes van de game bevat plus nog bonus content. Twee bonus episodes waarin de achtergrondverhalen van Moira en Natalia worden uitgediept, ze zitten er bij. Een Raid mode is ook aanwezig. De DLC characters Wesker en Hunk zijn eveneens toegevoegd aan de Vita versie net als een aantal bonus kostuums.

Het duurde even, die Vita versie, maar het is wel een zeer fijne, complete versie geworden waar je als Resident Evil fan niet echt fout mee kunt gaan.

   

Mini retro handheld

Joexoe3i heeft een retro handheld in elkaar geknutseld. Hij is vooral heel erg klein, check de foto's hieronder. De Pi-Boy Classic.

Klein

Geinig is dat de onderkant (de controller) en de bovenkant (het scherm) echt twee aparte delen zijn. Handig knutselaars die interesse hebben zelf zoiets te maken, via thingiverse.com is info te vinden over de onderdelen.

   

Welke superheldengame moet Rocksteady nu maken?

Rocksteady heeft met haar drie Batman toppers de meest indrukwekkende superheldenserie in gameland ooit gerealiseerd. Een mooi moment om over te stappen naar iets nieuws, maar wat? Er gaan roddels dat Superman de volgende game is waar ze zich op zullen storten. Iets waar Destructoid het niet mee eens is. Zij hebben wel een paar alternatieve kandidaten. Rocksteady zou zich bijvoorbeeld bezig kunnen gaan houden met...

  • The Punisher: Gooi Punisher in een bescheiden open wereld waar hij kan jagen op kleine en grote criminelen
  • Zatanna: Zatanna is een toverende chick uit het DC universum waar Destructoid nu graag eens een game van zou zien
  • Lex Luthor: Een evil management sim waarin je Lexcorp laat groeien, sinistere, illegale praktijken uitvoert en Luthor machtiger wordt dan ooit tevoren.
  • Ghostrider: Hier mag Rocksteady een groots, gewelddadig en spectaculaire spel van maken, of nee wacht, laat Platinum games deze doen. Goed idee Destructoid.

Puni

Zatanna, die kent de Wacht amper, van de andere drie wil hij, net als Destructoid, graag een goede game zien. Persoonlijk ziet de Wacht ook graag nog eens een topgame van Spawn en Lobo. Sowieso dertig keer coolere helden dan Superman. Welke held zien jullie het liefst in een digitaal avontuur verschijnen?

   

Zie het enorme verschil

Agent 47 is de perfecte showcase

Feyo

   

Pixels

De Wacht heeft Pixels nog niet gezien en mag dit dus eigelijk nog helemaal niet zeggen, maar wat een kutfilm. Buitenaardse wezens die de aarde aanvallen als reuzenpixels/ oude game iconen; een achterlijk idee met een hoop geforceerde humor eromheen. Zoveel valt uit de trailer al wel te halen, de recensies zijn verder ook niet mals. Enfin, het beste van het hele Pixel gebeuren is dat Sony Pictures ter verdere promotie RocketJump (opgezet door o.a. Freddie Wong) een zak geld heeft gegeven om een geinig filmpje te maken. 

   

Ondertussen in GTA V

Dit is wel hoe Rockstar haar game altijd al bedoeld heeft.

   

Random Awesomeness 

Zo zagen tekenfilms er in de jaren negentig uit, de prent hieronder is een prachtige nostalgische trip voor iedereen die tijdens de jaren negentig de nodige tekenfilmprenten heeft bekeken. Voor de jongere kijkers, aanschouw simpelweg het wonderbaarlijke avontuur in 4 bij 3 formaat. 

REACTIES (38) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord