Ratchet & Clank: QForce release details 

Ratchet & Clank: QForce release details 2012-11-21T10:53:04
Deze Wacht brengt je goed en slecht nieuws over Ratchet & Clank: QForce! Verder bizar nieuws over Final Fantasy XIV, God of War: Ascension production video, Xbox 360 karaoke app, de terugkeer van Nuketown en een vette Far Cry 3 multiplayer video!

FFXIV blijft betaald, voor het vertrouwen?

Helaas, geen sappig gerucht aan het begin van deze Wacht, maar wel een verdomd opmerkelijk bericht over Final Fantasy XIV: A Realm Reborn! We kunnen toch wel zeggen dat FFXIV erg tegenviel toen de game voor het eerst uitkwam op de PC twee jaar geleden, maar binnenkort komt er een re-release en Square Enix hoopt nu het vertrouwen van de fans terug te winnen. Hoe ze dat doen? Door de game maandelijks geld te laten kosten! WTF???

Naoki Yoshida, de producer en director van FFXIV, snapt het niet helemaal. Volgens mij hebben gamers juist helemaal geen zin om elke maand weer geld te moeten betalen voor de Final Fantasy MMO, maar volgens Yoshida gaat het juist om het nakomen van een belofte. De studio was twee jaar geleden al van plan te werken met een subscription fee en dat blijft zo om het vertrouwen van de gamers terug te winnen. Waar is de logica?

Lightning

“At the game’s original launch, it didn’t live up to expectations and it let down a lot of fans. We lost the trust of fans who had followed us across our 25-year history. We want to regain that trust and to deliver on past promises. One of the promises we originally stated was that we would release the game with a subscription model. Players will be able to play it 24 hours a day, seven days a week, 365 days in the year if they paid a subscription fee.”

Yep, Japanners blijven rare snuiters!
 

God of War production video

De Wacht hoeft jullie echt niet te vertellen dat het een shitload aan werk is om games te maken, toch? Wij gamers spelen de game in een paar uur uit, maar de productie van een game duurt soms meerdere jaren en er komt dan ook vreselijk veel kijken bij het ontwerpen van games. Steeds vaker krijgen we een behind the scenes look bij bekende studios en nu laat Santa Monica Studios zien hoeveel werk er bijvoorbeeld zit in het ontwerpen van Polyphemus, de gigantische cyclops in God of War: Ascension. Koekeloer hieronder maar!


Ratchet & Clank: QForce release details

RatchetSweet Sjeezus, wat heeft de Wacht ongelooflijk veel zin in Ratchet & Clank: QForce! Het mag geen geheim zijn dat de Wacht fan is van de Ratchet & Clank games en zou graag vaker van dit soort platform games zien. Of de toevoeging van een tikkie RTS in QForce ook echt mijn kopje thee wordt weet ik nog niet, maar fock it, het is een nieuwe Ratchet & Clank game!

Sony heeft bekend gemaakt dat we vanaf volgende week, 28 november om precies te zijn, kunnen gaan genieten van Ratchet & Clank: QForce op de PS3 en dat gaat je 20 euro kosten. Als je de game koopt krijg je ook de PS Vita-versie er geheel gratis bij, maar de game is helaas wel uitgesteld voor de handheld!

Je krijgt de PS Vita-versie nog steeds, maar je moet wel wachten tot januari volgend jaar, voordat je QForce kunt downloaden voor de handheld. Om de pijn een beetje te verzachten krijgen we nu wel de eerste DLC ‘Miniboss multiplayer skin pack’ er gratis bij. Instant buy, lijkt me duidelijk.

De kat hiernaast op het plaatje? Dat is de maine coon die de Wacht sinds een paar weken heeft. En yep, hij heet Ratchet! 


Een echte bikkel

Wat een baas!

Baas


Nintendo baalt

Het is verdomme ook nooit goed!

Nintendo


Xbox 360 Karaoke app

Oke, nog één onzin bericht dan, gewoon omdat het kan. De PlayStation 3 gamers zaten hard te bitchen op het toegevoegde Singstar logo in de XMB van de PS3, maar het lijkt er op dat ook de Xbox 360 dit soort onzin gaat krijgen! Er komt namelijk een nieuwe app aan voor de Xbox 360 genaamd Karaoke, waarmee je lekker kunt zingen en je per paar uur betaald voor de nummers die je streamt van een server.

Karaoke

Er zijn drie mogelijkheden wat betreft de nummers die je streamt. Je kunt er voor kiezen om 2 uur toegang te krijgen, maar als je echt hardcore bent kan je ook 6 en 24 uur los gaan op 8000 verschillende nummers. Ook zo benieuwd naar de volledige details? Hier even klikken, I dare you!


Nuketown is back

De gamers die een Special Edition van Black Ops 2 hebben gekocht, of de game hebben gepre-ordert kregen daar een code bij, zodat je Nuketown kon downloaden. Nou was er laatst al wat gezeik met gamers die de code helemaal niet hebben gehad, of waar de code niet werkte, maar gamers waren pas echt over de zeik toen Activision besloot dat je na het Double XP weekend de map niet meer 24/7 kon spelen en de map alleen zou terugkeren tijdens speciale evenementen! Via Twitter liet David Vonderhaar, game designer bij Treyarch weten:

“Double XP weekend is official over. That means Nuketown 2025 / 24-7 is as well. I know. RIGHT? Don't kill the messenger.”

Nuketown

Dit leverde uiteraard een shitload aan boze berichtjes op richting Activision en Treyarch en de Wacht heeft begrepen dat de map zojuist weer is teruggeplaatst! Er kan dus weer rustig geknald worden op de Nuketown map en iedereen is weer happy, toch? Typisch geval van, foutje, bedankt!


Far Cry 3 multiplayer trailer

Het duurt nog maar een week, voordat we kunnen genieten van een prachtig tropisch eiland vol met psychopaten in Far Cry 3! We hebben al een shitload gezien van de game en ook de Wacht heeft de ene na de andere vette singleplayer trailer en dev diary gebruikt als afsluiter de afgelopen weken. Waar we echter nog niet heel veel van hebben gezien is de multiplayer van Far Cry 3!

Het is alsof Ubisoft het zelf ook weet en gooit daarom nog snel even een vette multiplayer trailer online, waarin we uitleg krijgen over de verschillende guns en de zogenaamde Teamwapons, zoals barrel bombs en psyche gas. Ziet er bruut uit! Geniet ervan, het is misschien wel de laatste keer dat de Wacht kan afsluiten met een vette nieuwe Far Cry 3 trailer.

REACTIES (25) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord