Rainbow Six Parasite gameplay gelekt 

Rainbow Six Parasite gameplay gelekt 2021-03-21T12:03:20
Goedemorgen! Waar we van de ene game alleen wat concept art te zien krijgen, lekt bij de andere gewoon per ongeluk tig minuten aan gameplay uit! Zie hier het verschil tussen Dragon Age 4 en de nieuwe Rainbow Six. Dat en meer in de Nachtwacht van zondag 21 maart.

Ruim een uur aan Rainbow Six Parasite gameplay gestreamd

Ubisoft is zelf nog niet klaar om meer van de nieuwe Rainbow Six te tonen, maar dat weerhield iemand er niet van om gameplay van een ‘technical test’ te streamen op Facebook! De game in kwestie werd op de E3 van 2019 aangekondigd als Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine, een titel die het afgelopen jaar opeens wel erg actueel werd. Vorige maand werden op PSN afbeeldingen ontdekt, met daarop een nieuwe naam: Rainbow Six Parasite. Onderstaande gelekte beelden bevestigen dat ook, al staat er in Ubisoft Connect blijkbaar nog in koeienletters ‘CODENAMED’ voor.

De beeldkwaliteit van de stream is nogal crappy en de game wordt niet op de meest boeiende manier gespeeld, maar het geeft wel een idee. De gameplay is in grote lijnen vergelijkbaar met Rainbow Six Siege en ook een aantal bekende operators zijn weer van de partij, met als voornaamste verschil dat ze het nu opnemen tegen aliens.

Mocht de youtube-video verwijderd worden, dan is de video misschien nog wel te zien via Facebook. Saillant detail: Streamer M3ga.m007.gaming meent in de comments dat Ubisoft hem toestemming gaf om de game te streamen. Iets waar anderen in de comments, de Wacht en blijkbaar ook Twitch sterk aan twijfelen, gezien zijn (tijdelijke) ban van het platform.

Wanneer Rainbow Six Parasite precies moet verschijnen is niet bekend. Ubisoft stelde de game in oktober uit naar het komende fiscale jaar, dat begint op 1 april. De CFO van Ubisoft, Frédérick Duguet, gaf aan zowel Far Cry 6 als deze Rainbow Six nog voor oktober 2021 te willen uitbrengen. We gaan het zien!

  

BioWare deelt nieuw stukje art voor Dragon Age 4

Wat doe je als iedereen weet dat je met een game bezig bent, maar eigenlijk nog lang niks hebt om te laten zien? Gewoon af en toe wat concept art droppen, om de fans warm te houden! Dat is precies wat Matthew Goldman en Christian Dailey van BioWare gedacht moeten hebben, met hun één-tweetje op Twitter. De Wacht vond het plaatje mooi genoeg om op de front-page te knallen, maar hier heb je ‘m nog een keer in het groot. Of in het écht groot: rechter muisknop, openen in nieuw tabblad… goed, je weet wat je moet doen.

We noemen het voor het gemak wel Dragon Age 4, maar BioWare heeft het tot nu toe alleen ‘de volgende Dragon Age’ genoemd. Wanneer het volgende deel in de populaire RPG-serie ongeveer moet verschijnen is dus ook nog niet bekend. Wel is enkele weken geleden gelekt dat naar verluidt is besloten om alle multiplayer en games-as-a-service-elementen uit de game te slopen. Iets wat fans van de games over het algemeen als goed nieuws ervaren.
  

Ontwikkelaar Fall Guys legt uit hoe Squads Mode werkt

Seizoen 4 van Fall Guys begint morgen en brengt een belangrijke verandering met zich mee. Waar je er eerst eigenlijk altijd alleen voor stond, kun je er nu voor kiezen om te spelen in een team van vier vallende ventjes. Hoe deze nieuwe Squads Mode werkt en hoe het tot stand gekomen is legt game designer Joe Walsh ons uit in deze nieuwe video.

  

Fall Guys hebben ook gevoelens

 

Hoe draait Apex Legends op Switch?

De populaire battle royale shooter van Respawn is eerder deze maand verschenen op Nintendo Switch en bij zo’n ambitieuze port is het altijd interessant om te zien wat de heren van Digital Foundry ervan maken. Extra boeiend dit keer, omdat dit ook het debuut is van de source-engine op de switch. Hoe lekker speelt deze enorm gedowngrade versie van Apex Legends en hoe eerlijk is cross-play met de andere platforms dan eigenlijk nog? Scherpe vragen en duidelijke antwoorden in onderstaande video.

  

Sumatra: Fate of Yandi launchtrailer

Het fijne aan een langzame nieuwsnacht, is dat er ook ruimte is voor de wat meer obscure games. Hoewel, hoe obscuur ben je nog als je launchtrailer gewoon op het officiële youtube-kanaal van PlayStation verschijnt? Deze old-school point-and-click adventure met een Indonesisch tintje is al een tijdje uit op PC, maar heeft nu ook een consoleversie gekregen. Deze is nu te checken op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox On en Xbox Series X/S

  

Unieke co-op racer Can’t Drive This is nu uit

Nog een lekker spelletje waarvan de Wacht had gewild dat hij er vóór het weekend van had gehoord: het geniaal ogende Can’t Drive This! Ontwikkelaar Pixel Maniacs noemt het zelf een ‘competitive co-op multiplayer party racing game’, waarmee een nieuw genre lijkt te zijn geboren. Het doel is om met je wagentje een parcours af te leggen, terwijl je mede-/tegenspeler de track voor je neus opbouwt. Om het spannend te houden, mag je ook niet te langzaam rijden, anders explodeer je. Zin in.

Can’t Drive This verscheen twee dagen geleden voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en PC.

 

Jaloers op deze skills

Dat is pas een lekker begin van je zondag!

[Asphalt 9] Let it rip from r/GamePhysics

.

 

REACTIES (34) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord