Rage 2 content roadmap laat gratis DLC zien 

Rage 2 content roadmap laat gratis DLC zien 2019-05-13T00:11:10
Rage 2 belooft ons na de release nog free goodies! Er is uiteraard ook betaalde DLC, maar het woord "gratis" doet de Wachtster altijd deugd. Verder in deze N8W8: Respawn bant Apex Legends-spelers die piggybacken, Devolver Digital kondigt E3-persconferentie aan en Tales of-games ruim 20 miljoen keer over de toonbank.

Cats <3
      

Rage 2 content roadmap laat gratis DLC zien

Bethesda heeft via Twitter de roadmap voor Rage 2 onthuld. Verrassend genoeg hoort daar ook flink wat gratis DLC bij! De tweet hieronder laat je twee betaalde expansies zien, maar voor de rest belooft Bethesda ons allerlei extra goodies die voor nop voor iedereen beschikbaar zijn.

                  

Veel van de gratis content voor Rage 2 omvat cosmetische items, maar we zien ook World Events en wat Rageisode dan ook maar mag zijn. Als we kijken naar de betaalde content zien we dat de eerste pack in augustus van dit jaar verwacht wordt. Deze Rise of the Ghosts-uitbreiding bevat nieuwe wapens, een nieuwe vijandelijke factie, extra vaardigheden en voertuigen, en een aantal nieuwe gebieden. Voor de tweede expansie van Rage 2 is nog geen releasedatum terug te vinden, behalve dan het brede "herfst".

Rage 2 is vanaf 14 mei te checken op PC, PS4 en Xbox One.
      

Respawn wil Apex Legends-spelers die piggybacken bannen

Respawn Entertainment wil spelers die potjes Apex Legends joinen, maar vervolgens niet actief meedoen van een ban voorzien. Dit gedrag wordt ook wel piggybacken genoemd. Spelers die piggybacken, gebruiken (of misbruiken) hun teamgenoten om langer te overleven, waardoor ze aan het einde van de match meer xp verzamelen. In goed Nederlands: ze liften dus mee op het succes van hun teamgenoten, zonder zelf een vinger uit te steken.

Apex Legends

Een update van Respawn op Reddit laat ons weten dat de ontwikkelaar bij het opmerken van piggybacken zal beginnen met een tijdelijke ban, maar in extremere gevallen de banhamer definitief zal laten neerkomen. De bans worden overigens niet met onmiddellijke ingang uitgedeeld; Respawn wilde hun spelers bij deze alvast een waarschuwing geven. De hoop is dat overtreders bij voorbaat nog netjes hun speelstijl aanpassen.

Wat is jullie ervaring? Worden jullie in Apex Legends wel eens opgescheept met slackers?
      

Trailerovervloed

Hoe is het met jullie deze maandagmorgen? Zijn jullie een beetje uitgeslapen? Hebben jullie een leuk weekend gehad? Wat staat er deze week op het programma? Wat je plannen ook zijn, je begint je week natuurlijk standaard met een paar toffe trailers. Kijk vandaag mee naar:

  • Blazing Beaks – nu op PC en Switch
  • Tales From Space: Mutant Blobs Attack – nu op Switch; eerder op PC, PS3, Vita en Xbox 360
  • PixARK – 31 mei op PC, PS4, Switch en Xbox One; nu in early access
  • Songbird Symphony – 25 juli op PC, PS4 en Switch
  • Reverse Crawl – nu op PC, PS4, Switch en Xbox One
  • For The King – nu op PC, PS4, Switch en Xbox One


      

Comic-momentje

Comic-momentje
     

Devolver Digital kondigt E3-persconferentie aan

Devolver Digital heeft aangekondigd dit jaar gewoon weer een E3-persconferentie te organiseren. Mocht je de afgelopen twee jaar ingeschakeld hebben dan weet je dat de uitgever het altijd net effe wat anders dan anders aanpakt... Grappen ten koste van de industrie, de E3 en concullega's; de presentaties van Devolver Digital zijn altijd bijzonder (raar). Maar gelukkig bevatten de vooraf opgenomen video's ook een aantal echte aankondigingen van indiegames.

                  

De uitgever kondigde hun persco aan via Twitter, middels een soort ode aan Robocop. Of dat betekent dat Devolver Digital daadwerkelijk aan een Robocop-game werkt, kun je op maandag 10 juni ontdekken. De E3-presentatie vindt dan om 4 uur 's nachts (Nederlandse tijd) plaats.
     

Tales of-games al meer dan 20 miljoen keer over de toonbank

Het is feest bij Bandai Namco! Het bedrijf viert dat de games in hun Tales of-franchise al meer dan 20 miljoen keer over de toonbank gegaan zijn. Om dit feestje mee te vieren, kun je onder meer een fraaie wallpaper downloaden. Ook is er een Twitter-campagne aan de gang, maar helaas zijn de te winnen prijzen alleen beschikbaar in Japan...

Tales of

Op dit moment werkt Bandai Namco aan een opvolger van Tales of Berseria. Deze meest recente game in de serie stamt ook alweer uit 2016. Hoogste tijd dus voor een nieuwe game! Helaas is er echter nog weinig over deze nieuwe titel bekend... Ook komt er een mobiele game aan: Tales of Crestoria. Deze Android- en iOS-game staat gepland voor dit jaar.
     

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen: probeert een YouTuber de bosses in Sekiro te doden met geld, zie je een vroege Xbox 360-versie van Ryse en neem je een kijke achter de camera's van Mortal Kombat 11.


     

Lekker koesen!      

REACTIES (14) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord