Pokémon versus Mario 

Pokémon versus Mario 2014-08-04T09:08:44
De titel hierboven gaat niet over de nieuwe Super Smash Bros. Wel gaan Pikachu en Mario op de vuist zoals nog nooit eerder vertoond. Wie meer reden zoekt de Wacht in te duiken: we hebben vrouwelijke Ghostbusters, meer Destiny info en hardgekookte agenten.

Wii U horrorgame Dark Deception krijgt herkansing

Dark Deception stond ooit gepland voor de Wii U, PS4 en PC. De game kan zoals Siliconera roept heel mooi beschreven worden als een soort kruising tussen Pac-Man en Silent Hill. Dark Deception was een Kickstarter project maar is ernstig gefaald. Niet heel raar want de oude gameplay die nog te zien is op de Kickstarter pagina ziet er echt gaar uit. Een beetje rondrennen, kristallen verzamelen en af een toe vreemde snuiters tegenkomen. Het ziet er eigenlijk precies net zo lame, en niet eng uit, als het klinkt.

AAP

Ontwikkelaar Glowstick Games is terug naar de tekentafel gegaan, heeft de nodige aanpassingen gemaakt en is klaar om Dark Deception opnieuw te releasen. Ondanks de gare gameplay van eerder is er wel hoop dat het toch nog iets wordt. De graphics worden als het goed is een stuk fraaier en het character design is best wel cool. Check die apen bijvoorbeeld, die zijn gewoon best wel awesome. De makers zijn daarnaast geen debielen, ze hebben tenslotte eerder meegewerkt aan titels als Uncharted 2 en 3, Gears of War, Silent Hill en Bioshock Infinite. Verder krijgt de game Oculus Rift ondersteuning en valt er vast wel iets leuks te verzinnen voor de Wii U controller. Ding blijft natuurlijk, wat gaan ze met de gameplay doen? We wachten af tot Glowstick met meer info komt.

 

Punch

Die Captain Falcon kan niet alleen flinke fysieke klappen uitdelen... vrouwen beledigen gaat hem ook zeer goed af. En alcohol drinken. Wat een vent.

PUNCH

 

Destiny raids

Destiny is een MMO maar toch ook weer niet, daarvoor doet de game dingen net teveel anders. Zo blijkt ook wel uit de manier waarop raids in de game worden uitgevoerd. Normaal, zoals we gewend zijn uit MMO's, voegen ladingen skillvolle spelers zicht tezamen om urenlang een ubermachtige vijand te trotseren. Zo werkt het dus niet in Destiny.

Coolio

In Destiny zijn er Raids maar die voer je met zes man uit. Missies voor zes die vrijkomen vanaf level twintig. Zorg dat je tenminste vijf vrienden hebt want de raid kan alleen worden samengesteld  vanuit de vriendenlijst, geen match-making. Verwacht dat je trouwens alle skills als groep moet inzetten, het gaat allemaal net iets verder dan enkel knallen. Ontwikkelaar Bungie noemt als voorbeeld een jumping puzzle, die je dus alleen samen kunt oplossen. Door te springen. De filosofie die Bungie achter het hele raid gebeuren heeft zitten, klinkt in ieder geval verdomd logisch: '...the philosophy behind a bunch of the raiding which is taking something simple, something that you've done, you understand, and then asking six of you to do it together.'

 

Coolste Pikachu ooit

De Wacht heeft weer een debiel, game gerelateerd, filmpje op de kop getikt. Die kans is sowieso redelijk groot op zondagnacht maar deze zit echt ernstig geestig in elkaar. Lee Hardcastle is de maker van het filmpje, zijn specialiteit is kleianimaties maar tegenwoordig combineert hij dit met real life filmwerk. Een puik idee want de dude heeft er talent voor. Bovendien is dit de coolste Pikachu ooit.

 

De Ghostbusterinnen 

Emancipatie is allemaal cool enzo zolang Katrien maar de vaat doet, stofzuigt en een koude pint komt brengen als de de Wacht na een dag hard werken met de voetjes van de vloer op de bank kijkt naar tieten, rondvliegende kogels en ontploffingen. Nee, zonder dollen, vrouwen moeten zich lekker ontwikkelen, mogen lekker vaker in de gamebiz en games zelf rondhangen maar soms komen er ideeën langs... Op filmgebied bijvoorbeeld, Hollywood heeft weer iets bedacht, alleen als iets klinkt als een 1 april grap is het misschien geen goed idee. Het gaat hierom: er komt een Ghostbusters reboot met vrouwen in de hoofdrol. 

Ghost

De Ghostbusters in de reboot zullen gespeeld worden door comedie actrices. De grote vraag is WAAROM? De Wacht ziet op dit moment vooral een halfgare kutcomedie voor zich waarbij een zooitje snel schrikkende, gillende, onhandige keukenmeiden zich door de film heen worstelt. Om in het laatste half uur natuurlijk met een vleug extra drama alsnog stoer uit de hoek te komen en zo te bewijzen de perfecte spookjagende chicksquad te zijn. Een squad waar mannen nog een puntje aan kunnen zuigen. Super goed bedacht verder, laten we ook meteen Nikita en Alien(s) rebooten met dudes in de hoofdrol.

Eerst maar eens zien hoever de productie van de Ghostbusters reboot überhaupt komt, tot dusver is er eigenlijk vooral alleen een regisseur; Paul Feig. Deze naam is wel des te meer reden om te panikeren, tenzij je met tranen in de ogen onder de tafel rolt van het lachen dankzij onderstaande trailer. Dan wordt de reboot misschien wel jouw ding.

 

Zelda Monopoly

Zelda is een aardig bejaarde gameserie. Het eerste deel stamt uit 1986, dat is bijna dertig jaar geleden. Zelfs je opa zou deze serie dus nog kunnen kennen. Mocht je opa in het ongewisse tasten, Zelda is onlangs gekoppeld aan een spel dat nog veel ouder is. Een spel dat al werd gespeeld door de opa's van jullie opa's. Uiteraard heeft de Wacht het over het bordspel Monopoly. Combineer het met Zelda en je krijgt het volgende plaatje.

Zelda

Een van de pionnetjes die je hierboven ziet, is de Ocarina. Die behoort exclusief tot de versie die Gamestop verkoopt, tezamen met zes zogenaamde power cards. Echte diehard fans moet dus deze versie zien te krijgen. De exclusives voegen verder niks essentieels toe. De net iets mindere, maar nog steeds diehard fan, kan dus internet in de gaten houden vanaf 15 september. Dan komt het allereerste Zelda Monopoly bordspel officieel uit.

 

Hard Boiled Cop

In de jaren 80, toen wisten agenten tenminste van aanpakken. Want toen waren cops hard boiled. Hardgekookt als een malle zelfs! Niks geen vragen stellen, gewoon de wet handhaven door criminelen hardhandig en massaal aan gort te knallen. 

REACTIES (25) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord