Pokémon GO Summer Tour 2018 aangekondigd; ook naar Duitsland 

Pokémon GO Summer Tour 2018 aangekondigd; ook naar Duitsland 2018-05-08T09:02:08
Duimen jullie mee voor Niantic? Deze Pokémon GO Summer Tour mag niet falen. Zeker niet aangezien de ontwikkelaar ook buurland Duitsland aandoet met de Pokémon GO Safari Zone. Als leesvoer tijdens jullie schietgebedjes ook nog nieuws over: Destiny 2, State of Decay 2, PUBG en Dragon Ball FighterZ.

Cats <3
   

Pokémon GO Summer Tour 2018 aangekondigd; ook in Duitsland

Kun je je het Pokémon GO Fest-debacle van vorig jaar nog herinneren? Het evenement vond plaats in een park in Chicago. Het was de bedoeling om gezellig met z'n allen Pokémon te vangen, maar er bleken grote problemen met de verbinding. Pokémon GO Fest 2017 eindigde daarmee niet alleen in tranen, maar ook nog in een rechtszaak...

Niantic durft het echter toch nog een keer aan!

Pokémon GO Summer Tour 2018

Pokémon GO Fest 2018 vindt op 14 en 15 juli plaats, wederom in Chicago. Het feest heeft de ondertitel "A Walk in the Park in Chicago" meegekregen, hetgeen refereert aan wat de bezoekers gaan doen: 2 kilometer door een park struinen om onderweg zeldzame Pokémon te vangen. Ook zullen er "exclusieve activiteiten" georganiseerd worden. Wat dat precies inhoudt, is voor nu nog onduidelijk.

Niantic CEO John Hanke heeft er alle vertrouwen in:

“After getting off to a bumpy start in Chicago last year, we hosted a number of record-setting events in Japan, Korea, and cities across Europe with attendance that ranged from tens of thousands to more than two million."

Ja, je leest het goed: de Pokémon GO Summer Tour komt ook naar Europa, in ieder geval naar Dortmund in Duitsland. Op deze Pokémon GO Safari Zone kunnen jij en je mobieltje al op 30 juni en 1 juli terecht. Meedoen is gratis.
    

Destiny 2: Warmind launch trailer

Later vandaag kun je aan de slag met de tweede DLC voor Destiny 2: Warmind. Om jullie klaar te stomen, komt ontwikkelaar Bungie met deze launch trailer.

Destiny 2: Warmind voegt nieuwe content aan de shooter toe, waaronder story content, een locatie (de ijskappen van Mars), een raid (Spire of Stars), endgame content (Escalation Protocol), en wapens, armor en gear.

De Warmind-expansie voor Destiny 2 is vanaf vandaag te checken op PC, PS4 en Xbox One.
   

Comic-momentje

Comic-momentje
    

State of Decay 2 PC-systeemeisen bekend gemaakt

Over twee weken mogen we los in zombieshooter State of Decay 2. Hoogste tijd dus om even te controleren of je PC de game überhaupt wel een beetje fatsoenlijk kan weergeven.

Hieronder de minimum en wenselijke PC-specs voor State of Decay 2:

Minimum
OS: Windows 10
Architecture: x64, X64
DirectX: Version 11
Memory: 8 GB
Video Memory: 2 GB
Processor: AMD FX-6300 | Intel i5-2500 @ 2.7GHz
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 760 | AMD Radeon HD 7870

Reccomended
OS: Windows 10
Architecture: x64, X64
DirectX: Version 11
Memory: 16 GB
Video Memory: 4 GB
Processor: AMD FX-8350 | Intel i5 4570 @ 3.2 GHz
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 960 | AMD Radeon R9 380

State of Decay 2

State of Decay 2 is vanaf 22 mei te checken op PC en Xbox One. Benieuwd naar de game? Lees dan snel Graddus zijn preview.
    

Trailerovervloed

De Wachtster verzamelde ditmaal drie diverse, verse trailers. Kijk snel mee naar:

  • Flynn & Freckles – nu te checken op PS4
  • Starship Corporation – nu te checken op PC
  • Aqua Moto Racing Utopia – nu te checken op PC, PS4, Switch, Wii U en Xbox One


   

Interessante inspiratiebronnen nieuwe map PUBG

We kenden de nieuwe map voor PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) tot dusver alleen onder zijn codenaam: Savage. Vergeet die naam echter snel, want vanaf nu spreken we over Sanhok. Het duurt nog een paar maanden voordat je deze map helemaal door kunt gaan spitten, maar ontwikkelaar PUBG Corp. deelt alvast graag de inspiratie voor deze niet-typische naam...

PUBG

De PUBG-map is gebaseerd op de eilanden van Zuidoost-Azië, waaronder Thailand en de Filipijnen. Om de map een naam te geven, heeft men de twee aldaar gesproken talen gebruikt.

  • Het Thaise woord voor “lol” spreek je uit als sah-noek.
  • En het woord voor "kip" wordt in het Tagalog uitgesproken als mah-nok.
  • Als je die twee samenvoegt, krijgt je dus Sanhok (san-hok).

Wat kippetjes in vredesnaam te maken hebben met deze map is de Wachtster een raadsel. Wel kan ze jullie nog vertellen dat je deze nieuwe PUBG-map komend weekend al effe voor mag proeven op PC.
    

Dragon Ball FighterZ-update voegt twee nieuwe modi toe

Morgen dropt een fikse update voor Dragon Ball FighterZ. De twee grootste noemenswaardigheden zijn FighterZ Cup en Party Battle. FighterZ Cup is een maandelijkse competitie waarin je punten voor je Z-Union kunt verzamelen. En in Party Battle kun je het met twee andere spelers opnemen tegen een boss.

De update voor Dragon Ball FighterZ bevat daarnaast ook een hele lange lijst met fixes voor zo’n beetje ieder personage op het roster. Denk aan kleine visuele issues, maar ook aan gameplay-veranderingen. De gehele lijst check je op de website van uitgever Bandai Namco.
   

Memes en dingen

Memes en dingen staat vandaag in het teken van doe-het-zelven. Kijk mee hoe Nintendrew zijn eigen classic edition, mini GameCube maakt, en check twee ambitieuze mods voor Far Cry 5 en The Legend of Zelda: Breath of the Wild.


    

Lekker koesen!
   

REACTIES (19) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord