Pokémon Go krijgt binnenkort tropische Alola-Pokémon 

Pokémon Go krijgt binnenkort tropische Alola-Pokémon 2018-05-22T02:06:02
Terwijl we met smart wachten op de aankomende Niantic Harry Potter-game, wordt Pokémon Go nog steeds uitgebreid met ditmaal Alola-Pokémon. Er is echter nog veel meer te melden, waaronder dat Resident Evil 7 als streamgame naar Switch komt. Check het in de N8W8!

tuesday

Het is 22 mei, de dag waarop in 2012 Tokyo Skytree, het hoogste gebouw van Japan, werd geopend. En vandaag in 1962 werd de laatste telefooncentrale aangesloten op het Nederlandse geautomatiseerde net, waarmee Nederland het tweede volledig automatisch bellende land werd. Bizar. En vandaag in 2012 ging de eerste commerciële vlucht naar ruimtestation ISS. Bijzondere dingen, en dat geldt ook voor deze dag in 2018, hier is de N8W8:

skytree
  

Pokémon Go wordt binnenkort uitgebreid met Alola gen 1 Pokémon

Op de website van Pokémon Go is aangekondigd dat de tropische Alola-varianten van de eerste generatie Pokémon binnenkort naar de game komen. Deze nieuwe varianten heb je kunnen zien in Pokémon Sun en Moon en ze worden de komende weken uitgerold in de mobiele game. Alleen is Meowth maar een rare snuiter in zijn tropische vorm...

pokemon
  

Lekkage! Overwatch’ nieuwe skins gelekt

De speciale skins die zouden komen voor de tweede verjaardag van Overwatch zijn gelekt. Oeps. We kunnen dus nu al zien wat onze helden te wachten staat voor gekke outfits. De feestelijkheden beginnen overigens vandaag, dus lang hoef je er niet op te wachten.


  

Yay, jetpacks voor Fortnite

Als je een game maakt, dan is toch het eerste wat je erin stopt Jetpacks, toch? Bij Epic Games waren ze nog niet zo ver, maar inmiddels is bekend dat binnenkort eindelijk jetpacks gebruikt kunnen worden in Fortnite. Ze zouden eigenlijk al een paar maanden geleden moeten komen, maar er was een probleem waardoor dat werd uitgesteld. Naar wanneer precies is onbekend, maar het is dus nog wel op de radar van Epic. Jetpacks kun je overigens niet voor altijd gebruiken, want er schijnt een tijdslimiet aan te hangen.

jetpack
  

Resident Evil 7 komt naar Switch in cloudvorm

Capcom’s horrorgame Resident Evil 7 verschijnt later deze week in Japan, maar de bestandsgrootte is slechts 45MB. De reden hiervan is dat het spel wordt gestreamd via de cloud. Dat heeft als voordeel dat het spel niet zoveel ruimte inneemt op de snel vollopende Switch, maar ook is de prijs daardoor vrij laag, maar ongeveer 18 euro. In Japan heet Resident Evil Biohazard, dus de game heet daar Biohazard Cloud Version. 24 mei verschijnt hij in het mooie land waarvan Tokio de hoofdstad is. Er is nog niets bekend over een eventuele Westerse release.


  

Vegito Blue en Zamasu komen naar Dragon Ball FighterZ

Dragon Ball FighterZ is al enige tijd uit op PC, Xbox One en PlayStation 4 en man man, wat is het een lekker spel. Eind mei worden aan de geweldige line-up van onder andere Majin Buu twee nieuwe vechters toegevoegd, namelijk Vegito Blue en Zamasu. Op 31 mei komen ze naar het spel, waarbij je ze los kunt kopen, tenzij je een season pass hebt want dan heb je er al voor betaald.

fighterz
  

My Girlfriend is a Mermaid komt naar Switch en PC

Je Wacht noemt haar beste vriendin altijd eenhoorn, maar schijnbaar zijn zeemeerminnen ook nog steeds heel erg in trek. My Girlfriend is a Mermaid is, zoals op Anime Central 2018 werd toegelicht, bezig met uitbreiding. Het spel, wat meer een soort visual novel is, verschijnt later dit jaar op PC en Switch in Europa en Amerika. Eerder kwam het al uit op Android (al in 2014!).


  

Black Bird is een visueel pareltje

De nieuwe trailer van Black Bird is uit, en dat is een geweldig mooi spelletje. De gameplay lijkt ook best apart te zijn, want je bent een soort vogelhoofd dat rondzweeft in een sidescrolling game en daarbij moet je vijanden aanvallen met je snavel. Of zoiets..


  

Welcome to Hanwell allemaal!

Is dat vogelgedoe niet duister genoeg voor je, dan ben je vast meer geïnteresseerd in Welcome to Hanwell, een psychologische horror die zich afspeelt in een open wereld.


  

Vampyr is alvast goud

De game waarvoor je Wacht vast superhyped is, Vampyr, is een paar weken voor zijn release alvast goud geworden. De verhaalgedreven RPG over vampiers verschijnt op 5 juni en heeft nu de goudstatus bereikt. Mocht je denken dat dat net als een gouden plaat betekent dat je een x aantal exemplaren hebt verkocht, dan moet je Wacht je uit de droom helpen: goud gaan komt van ‘gold master’, officiële terminologie voor wanneer een stuk software klaar is om uitgegeven te worden. Dat betekent dus dat het spel eigenlijk geen vertraging meer kan oplopen en aangezien dat bij deze titel al eerder is gebeurd, is het goed te weten dat het spel nu een nieuwe fase in is.

vampyr
  

Sonic en Eggman sneakers van Puma aangekondigd

Je Wacht had er een tijd geleden al een teaser van maar nu is het uiteindelijke ontwerp bekend: de speciale Sonic-sneakers van Puma. Het zijn kleurencombinaties waarvan je moet houden, maar als Sonic iets te heftig voor je is, dan kun je ook voor de shiny Dr Eggman-versie gaan. Echte sneakerfreaks willen natuurlijk precies weten hoe en wat: ze worden verkocht per 5 juni voor 130 dollar per paar.

sonic

  

EGGMAN
  

Avengers: Infinity War verschijnt 31 juli op Blu-ray en digital

Hij draait waarschijnlijk tegen die tijd gewoon nog in de bios, maar mocht je bang zijn in donkere ruimtes, dan kun je vanaf 31 juli genieten van Avengers: Infinity War bij je thuis. Dan komt de film namelijk uit op Bluray en digital. Als je hem al gezien hebt, dan is het natuurlijk de vraag of je het aankunt de tragedie nog eens te moeten doorstaan… Sterkte.

avengers
  

Deadpool harkt even 300 miljoen dollar binnen in een weekend

Meer superheldennieuws, want Deadpool 2 gaat megalekker. In het eerste weekend na release heeft de grappen en grollende held al 300 miljoen dollar binnengehaald. De actiecomedy heeft het daarmee beter gedaan dan de eerste Deadpool, die 264 miljoen binnenhengelde in het eerste weekend. Het gaat om de aantallen wereldwijd, en de prent heeft al het nieuwe record gezet voor “beste openingsdag van een R-rated film”. Goed bezig.

thanks
   

Nieuwe teaser seizoen 3 van Preacher online

Nog een superheldending dan: de teaser van AMC’s Preacher is live. Het derde seizoen om te precies te zijn, want dat zit er alweer aan te komen. Het doet je Wacht mede door de muziek denken aan iets anders..

  


  

Nou, je Wacht gaat even flyeren omdat haar Moksie nog steeds spoorloos is. Vergeet je cactus geen water te geven en een heel fijne dag pandaag!

gooi

REACTIES (31) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord