Pokémon anime verhuist naar Disney XD 

Pokémon anime verhuist naar Disney XD 2016-11-18T00:18:54
De Wacht ziet groen van jaloezie omdat hij overal mensen Pokémon Sun & Moon ziet spelen. Om zijn vingertjes bezig te houden en zijn geest af te leiden tikt hij maar een lekker Wachtje... en stuit pardoes op nieuws over Pokémon. Het kon ook niet anders. Dat en veel meer in de Wacht van vandaag!

Valve moet misschien 3 miljoen dokken

Valve moet een fikse boete betalen, die zelfs kan oplopen tot 3 miljoen Australische dollar. In maart konden we al zien hoe Valve zichzelf in de nesten had gewerkt door niet helemaal lekker om te springen met de Australische wetten. Toen al werd het bedrijf schuldig bevonden aan het schenden van de consumentenwet van Kangoeroeland. Het zit namelijk zo dat volgens de Australische wet, consumenten altijd recht hebben op reparatie of restitutie bij de aanschaf van een product dat niet werkt zoals het moet werken. Valve heeft daar enigszins schijt aan, en deed dit dan ook niet tot juni vorig jaar. Niet zo vreemd dus dat ze kneitertje schuldig werden bevonden. Nu moet alleen de hoogte van de straf nog vastgesteld worden, en dat klinkt makkelijker dan het is. De ACCC (Australian Competition and Consumer Commission) pleit dus voor een ferme dwangsom van $3 miljoen, veel en veel meer dan de $250.000 die de advocaten van zelf voorstelden. De uiteindelijke uitspraak zal in de loop van december of begin januari plaatsvinden.

        

Pokémon de serie verhuist van kanaal in de VS

In Nederland en de rest van Europa weten we al jaren niet beter, maar nu is de animatieserie van Pokémon ook in de VS alleen nog maar te zien op Disney XD. Na tien jaar lang bij Cartoon Network te hebben gebivakkeerd, zijn de zakmonsters nu verhuisd naar kamp Disney. Interessant hierbij is het feit dat Pokémon het netwerk moet delen met opkomende monstervang-concurrent Yo-Kai Watch. De strijd tussen de gevestigde naam en de frisse uitdager om de hartjes van het jonge publiek kan nog wel eens interessant worden. Disney XD heeft trouwens niet alleen de rechten van het komende seizoen Sun & Moon van de serie, de voorgaande negentien seizoenen en vijftien films horen ook bij het pakket. Dat vindt de Wacht meteen een mooi excuus om jullie nog eens te trakteren op één van de vetste battles uit de eerste serie!

      

Telltale’s Batman episode 4 dropt 22 november

Aflevering 4 alweer van Telltale’s Batman zal komende dinsdag verschijnen. De Telltale Series van Batman, een game die in episodes uitkomt, ging begin augustus van start en over een paar dagen kunnen liefhebbers dus aan de slag met episode 4 van deze verhaal gedreven, cartoony vleermuislekkernij. In dit nieuwste deel, Guardian of Gotham, vindt Batsy zichzelf in een lastige situatie en in zijn afwezigheid is shit nogal uit de klauwen gelopen in Gotham. Al hyped voor dit nieuwe deeltje? Of heb je de serie nog helemaal niet geprobeerd? De Telltale Series is speelbaar op Xbox One en -360, PS4 en -3, pc en mobile devices. Check ook de trailer!

     

Bizarre piemelgame nu beschikbaar als early acces op Steam (NSFW!!!)

Piemels moet je bestrijden met meer piemels! Althans, dat is wat de makers van Genital Jousting dachten bij het maken van hun game. We zullen nooit weten hoe ze in godsnaam hebben kunnen denken dat het een goed idee was om een game te maken waarbij je met jongeheren elkaar dient te penetreren. De Wacht gaat er spontaan van rijmen! De Wacht heeft er een beetje moeite mee het concept precies te omschrijven zonder volledig vulgair te gaan, dus kijk anders eerst even de trailer. Let wel, veel meer Not Safe For Work dan dit kom je ze niet vaak tegen. Wees dus gewaarschuwd voor deze ongemakkelijk grafische content.

Dat dus! Als dat niet bizar is, weet de Wacht het ook niet meer. Het stomme is, dat de meeste gamemodes uit de trailer er nog superleuk uitzien ook. Het is speelbaar met acht man, zowel local als online. Geweldig dus voor een avondje slap ouwehoeren met vrienden op de bank. Met de nadruk op slap.

   

Bethesda Pinball

De Wacht is van mening dat niemand op aarde oprecht een hekel kan hebben aan flipperkasten. De dingen zijn zo leuk, verslavend en fascinerend dat iedereen wel eens vol overgave een bal heeft gelanceerd om vervolgens als een dwaas met de pedaaltjes heen en weer te klatsen. Die kasten zijn immers gemaakt om verslavend te zijn. Wat is er nou leuker dan zo’n flippermachine combineren met je favoriete games? Weinig, en zo dacht Zen Studios er ook over! Een tijdje geleden teasden ze de komst van Bethesda Pinball al, en bevestigen de game nu voor 6 december. We krijgen tafels van Skyrim, Fallout 4 en Doom met dynamische gameplay en zelfs ‘sidequests’. Dit kon stiekem nog wel eens heel leuk gaan worden! Bethesda Pinball verschijnt voor PS4, PS3, PS Vita, Xbox One, Xbox 360, PC, Mac en mobile devices.

     

Remedy teased nieuwe game

Remedy Entertainment teased gamers met een trailer waarin ze aankondigen snel met een nieuwe game te komen. De studio geeft echter tergend weinig aanwijzingen over het daadwerkelijke spel. In de trailer zien we alleen Sam Lake, creative director van Remedy, zichzelf een aantal keer voorstellen in verschillende settings. Middels een stukje tekst in beeld wordt ons verder de trailer van een nieuwe game beloofd binnen afzienbare tijd. Het filmpje heet trouwens ‘The Greatest Trailer of All Time’. Gezien het track record van Remedy zou deze video heel goed een hint kunnen bevatten over het soort game dat we gaan krijgen. Geef even een gil in de comments als je een idee hebt! We kennen Remedy Entertainment natuurlijk vooral van Alan Wake, Quantum Break en Max Payne. Zeker geen kleine titels, dus een nieuw project van de Finnen beloofd zeker wat goeds!


     

Digimon World: Next Order trailer

Bandai Namco geeft ons een story trailer van het rap naderende Digimon World: Next Order. De game kwam in maart al uit voor PS Vita – natuurlijk alleen in Japan, zucht – maar verschijnt begin 2017 wereldwijd exclusief voor PS4. In de nieuwe trailer krijgen we meer te zien over het wat het verhaal ons gaat bieden, samen met een aantal toffe gameplay beelden:

De Wacht weet niet hoe het met jullie zit, maar zelf heeft hij nog altijd een gigantische zwak voor de Digital Monsters en hoopt hij stiekem nog steeds een keer zelf de Digital World in gesleurd te worden. Zolang dat niet gebeurt moet hij het maar zien te doen met games als Next Order. Vet aan dit spel is dat je voor het eerst met twee digitale partners tegelijk op avontuur kan, zoals ook te zien is in de trailer. Digimon World: Next Order is zowel digitaal als fysiek beschikbaar in Europa vanaf 27 januari 2017.

Dat was hem weer voor vandaag

- Nick out - 

REACTIES (46) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord