PewDiePie behaalt 100 miljoen subscribers op YouTube 

PewDiePie behaalt 100 miljoen subscribers op YouTube 2019-08-25T22:23:42
PewDiePie is de eerste solo YouTube-creator die 100 miljoen subs heeft gehaald! Wat je ook van de man vindt, dat is toch bijzonder nieuws. Andere berichten deze N8W8 over: de aankondiging van een Metro-film, de ontwikkeling van Rad en Gears of Tactics dat toch ook naar de Xbox One komt.

Cats <3
     

PewDiePie behaalt meer dan 100 miljoen subs op YouTube

Alhoewel hij niet het eerste kanaal heeft dat deze mijlpaal bereikte – dat is namelijk het Indiase muziekkanaal T-Series - is PewDiePie wel de eerste solo YouTube-creator die de magische grens van 100 miljoen subscribers overschrijdt! Een bizar getal… Zeker aangezien 5-Minutes Crafts het volgende grote kanaal is en dat 'slechts' 60 miljoen subs heeft.

YouTube nam effe een momentje om de tijd om het te vieren:

"Married to marziapie. Revived our love of Minecraft. Reached 100 million subscribers on YouTube. What a month to celebrate and congratulate PewDiePie."

PewDiePie YouTube

PewDiePies reis naar 100 miljoen subs is niet zonder controverse! Zo waren er een aantal incidenten waarbij de YouTuber bestraft werd voor racistische uitspraken. Een ander noemenswaardige gebeurtenis vond plaats in 2018 toen PewDiePie beloofde zijn kanaal te wissen als hij 50 miljoen subs zou behalen. 
       

Metro 2033-film staat gepland voor release in 2022

Variety laat weten dat er een Metro 2033-film aankomt! Daarbij wordt gebruik gemaakt van de roman Metro 2033 van Dmitry Glukhovsky, die natuurlijk ook als bronmateriaal dient voor de Metro-games van 4A Games.

Glukhovsky laat weten dat hij al jarenlang pitches weigerde, omdat hij niet inzag hoe zijn boeken recht gedaan konden worden. Hij geeft echter aan nu eindelijk een team ontmoet te hebben, dat hij Metro met een gerust hart kan toevertrouwen. Hij is ervan overtuigd dat de Russische investeerders een blockbuster van wereldklasse kunnen creëren, waarvan zelfs zijn trouwste lezers versteld staan. Glukhovsky is bij het project betrokken als creatief adviseur.

Metro 2033

De originele roman van Glukhovsky (Metro 2033) werd in 2002 voor het eerst uitgegeven. Daarna verschenen opvolgers Metro 2034 en Metro 2035. De Metro 2033-film wordt in 2022 in de bioscoop verwacht. Of ook de twee andere boeken ook verfilmd worden, is nog niet bekend.
      

Trailerovervloed

Er is weliswaar een kleine stilte na de Gamescom-storm, maar toch wist de Wachtster nog een aantal verdwaalde trailers op te speuren. Kijk vandaag mee naar:

Oninaki – nu te checken op PC, PS4 en Switch
Crystar – 27 augustus op PS4, eerder op PC
Ancestors: The Humankind Odyssey – 27 augustus op PC, in december op PS4 en Xbox One


     

Comic-momentje

Comic-momentje
     

Rad geeft je een kijkje achter de schermen 

Onderstaande video geeft je een kijkje achter de schermen van Rad. De video gaat uitgebreid in op hoe de ontwikkelaar de procedureel gegenereerde Fallow gemaakt heeft. Ook leer je meer over hoe de (roguelike) gameplay in elkaar steekt.

In RAD speel je een tiener, die zich in de Fallow moet wagen. Deze steeds veranderende, radioactieve woestenij zit vol met onbekende wezens. Je hebt echter geen keus: de Fallow herbergt de oplossing om de wereld te genezen en het dorre landschap te transformeren in een weelderige bron van nieuw leven. Je reis om de mensheid te redden, vraagt echter wel een groot offer… Hoe verder je reist, hoe meer je jezelf blootstelt aan gifstoffen, die je lichaam verwoesten. Dat je minder menselijk wordt, betekent echter niet dat je minder krachtig wordt…

Rad is sinds 20 augustus te checken op PC, PS4, Switch en Xbox One.
      

The Coalition bevestigt Gears Tactics op de Xbox One

Weet je nog hoe Gears Tactics werd aangekondigd op de E3? De spin-off van de Gears of War-serie leek destijds nog exclusief naar PC te komen. Met een Xbox One-versie hielden velen in ieder geval geen rekening… Totdat The Coalition-baas Rod Fergusson plots bekend maakte dat Gears Tactics toch wel degelijk gewoon ook naar de console komt!

Gears Tactics

Gears Tactics wordt ontwikkeld door Splash Damage, dat eerder meehielp aan Gears of War: Ultimate Edition en Gears of War 4. Met Gears Tactics mag de ontwikkelaar het echter geheel op eigen kracht proberen! Wanneer we met het eindproduct aan de slag mogen, is nog niet bekend. Maar we weten nu in ieder geval dat we de game dus zowel op PC als op Xbox One mogen verwachten!
      

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen: een kijkje achter de camera’s van Telltale's The Walking Dead en 7 easter eggs die je slechts één dag per jaar kunt vinden.


       

Lekker koesen!

      

REACTIES (14) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord