Patapon 2 Remastered mogelijk binnenkort uit en verse gameplaybeelden Nioh 2 

Patapon 2 Remastered mogelijk binnenkort uit en verse gameplaybeelden Nioh 2 2019-12-26T00:17:42
I saw mommy kissing... Nee, dat is gek. Wat we wel zagen, is een suikerzoet aanzoek, een mogelijke verschijning van Patapon 2 Remastered én nieuwe gameplay van Nioh 2. Zit je er -ongetwijfeld nog overvol van het kerstdiner- klaar voor? Hier is de N8W8!


vis
    

Goedenacht, goedemorgen, lez0rs! Hoe zijn jullie feestdagen? Je Wacht hoopt goed. Bedankt voor weer een geweldig jaar met z’n allen, hoewel dit niet de laatste keer is dat je deze Wacht treft dit jaar, kan het maar beter even gezegd zijn. Jullie zijn awesome! Vandaag is het 26 december, Tweede Kerstdag. Nog vijf dagen tot het einde van het jaar. Vandaag in 2005 spoelde er een maanvis aan bij Vrouwenpolder. Raar. En vandaag in 1898 was het Marie Curie die radium ontdekte. Iets dat veel werd gebruikt als lichtgevende verf voor de wijzers van een horloge, maar inmiddels wordt het veelal gebruikt tegen kanker. Het is wel een beetje gevaarlijk: het is uiterst radioactief en kan tegelijkertijd dus grote schade aan het lichaam toebrengen. Deze Nachtwacht doet weinig voor je lichaam, maar hopelijk wel wat voor je geest.

marie
  

Patapon 2 Remastered en Final Fantasy VII Remake-demo naar PlayStation Store

De website Gamstat laat weten dat er een Final Fantasy VII Remake-demo naar de PlayStation Store komt. Er staat bovendien dat ook Patapon 2 Remastered zijn opwachting maakt in de digitale winkel van Sony. Interessant, want van die Remaster is niets meer vernomen sinds 2017. Misschien staat het inmiddels wel al online, dus houd de store in de gaten als jij wel zin hebt in een ritmisch gevecht of een glimpje van de nieuwe Final Fantasy.

 gamestat
   

Nieuwe gameplay onthuld van Nioh 2

Tecmo Koei trakteert ons op nieuwe gameplay van Nioh 2. In een speciale kerststream werd de Battle of Anegawa getoond en daarbij een nieuwe eindbaas met de vette naam Magara Naotaka. Bij de stream was Fumihiko Yoshida aanwezig, de producent van het spel. Wat je Wacht heel vet vindt, dat is het monochroom-effect in het spel. Nioh 2 verschijnt op 13 maart 2020 op PlayStation 4.

 
   

George MacKay en Dean-Charles Chapman over 1917

De film 1917 draait begin januari in de bioscoop en het is nogal een heftige. Regisseur Sam Mendes heeft 007 verlaten om een meeslepend oorlogsdrama te maken over de Eerste Wereldoorlog, iets waarvan we in Nederland op school nooit heel veel geschiedenislessen krijgen. Niet alleen daarom moet het een interessante film zijn om te zien: de vriendschap tussen acteurs George MacKay en Dean-Charles Chapman schijnt ook geweldig te zijn. Collider interviewde de twee over hun voorbereiding op de film:


   

Nieuwe clip verschenen van animatieserie Fast & Furious

In een nieuwe clip van Fast & Furious: Spy Racers is te zien hoe de helden uit de Netflix-animatieserie een bootheistje doen. Want ja, hoe boeiend is het om een auto op het land te stelen, als je ook een auto geparkeerd op een boot kunt ontvreemden? De serie verschijnt vandaag op Netflix. Tyler Posey, die laatst op Dutch Comic Con was en door onze Wouter werd geïnterviewd, is te horen als Tony Toretto. Oh, er zijn nog drie video’s, dus enjoy:


   


   


    

     

Dutch Filmworks is het niet eens met de rechter over illegale downloads

Het gerechtshof in Arnhem heeft gesproken: Ziggo (Vodafone) hoeft niet de gegevens van zijn klanten te delen met Dutch Filmworks. Dat viel niet in goede aarde bij de filmdistributeur. Die wil namelijk namen, adressen en rugnummers, oh nee, woonplaatsen hebben van 377 mensen die de film The Hitman’s Bodyguard downloadden. Dutch Filmworks heeft namelijk alleen het IP-adres en daar kan de distributeur niks mee. Volgens de rechter hoeft Ziggo die niet te overhandigen, omdat het niet duidelijk is wat er met de gegevens wordt gedaan. Dutch Filmworks gaat in hoger beroep, schrijft NRC. Het vindt dat de rechter niet had moeten verlangen dat de inhoud van een brief of schikking met de downloaders al werd getoond, want daarvoor was het nog veel te vroeg. Een beetje vreemd, want Dutch Filmworks weet allang hoeveel het per persoon wil eisen: 150 euro. Dat is erg veel geld, zelfs voor een film met Ryan Reynolds én Samuel L. Jackson. 

hitman
   

Disney komt eindelijk met een Baby Yoda-knuffel

Je Wacht zit al een tijdje het nieuws over Baby Yoda-merchandise te lezen en ze valt van de ene in de andere verbazing: geen enkele knuffel lijkt echt op die schattige Baby Yoda, waarom heeft Disney niet voor de feestdagen zelf een knuffel gemaakt én: waarom bestaan Baby Yoda's niet gewoon echt? Zelfs de officiële knuffel niet die net door Disney is aangekondigd. Het beestje is een kleine 30 centimeter hoog en draagt zijn mooie nepsuede jas. Voor 25 dollar kun je hem aanschaffen, maar hij zal pas vanaf 1 maart 2020 worden uitgeleverd. Hij komt alleen, want je mag er maar één in je mandje stoppen per persoon. En pas op: hij moet uit Amerika komen dus mogelijk komen daar hoge verzendkosten en zelfs douanekosten bij. Disney zelf noemt hem trouwens netjes ‘the Child’. 

 Baby Yoda
   

Effe janken hoor: man bouwt game om zijn vriendin ten huwelijk te vragen

Het is niet origineel, maar het is wel ontzettend schattig. Bovendien ziet de game er tof uit: Denis Wells wilde zijn vriendin ten huwelijk vragen en deed dat met een zelf ontwikkelde game. Het kostte de jongeman 9 maanden om de 2D side-scroller te maken. En ja, je Wacht heeft waarschijnlijk nog nooit een beter uitgewerkt, schattiger aanzoek gezien. Move over All You Need Is Love, Denis Wells is hier.


   

Effe lachen hoor: Rico versus Badr World of Warcraft-stijl

Je Wacht weet ook niet wat ze hiervan moet denken. Wow.

Was er een sequel op The Simpsons Hit & Run?

DidYouKnowGaming is er ook gewoon deze Kerstmis om te vertellen over een mogelijke, stiekeme sequel van The Simpsons Hit & Run. Het was een van de bestverkochte spin-offs van een tv-serie allertijden, maar hoe zit het met een sequel? Dat zie je in deze nieuwe aflevering van DidYouKnowGaming.


   

Zo, dan is het nu tijd om lekker wat kerstbrood naar binnen te schuiven en te bedenken hoe we gaan diëten volgend jaar. Oeh kerstkransjes! Nog een heel fijne Kerstdag pandaag!

panda
   

REACTIES (3) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord