Pas op voor fake Star Wars Battlefront bèta websites 

Pas op voor fake Star Wars Battlefront bèta websites 2015-09-06T12:03:28
EA waarschuwt voor fake Star Wars Battlefront bèta websites, dus pas op met je gegevens. Verder geven we Divinity: Original Sin 2 massaal ons geld, maar houden we vanaf 29 september poen over dankzij het F2P gaan van WildStar. Check deze N8W8 verder voor Mad Max, Divinity: Original Sin 2 en meer!

Cats <3

   

Mad Max vergeleken op PS4 en Xbox One

Onze Samuel beloonde Mad Max met een 73 in zijn Review. Ondanks dat hij de game in eerste instantie erg vermakelijk vond, werd het geheel uiteindelijk toch enigszins eentonig…

Voor een aanvullende uitgebreide technische analyse van Mad Max haalt de Wachtster de mensen van Digital Foundry er effe bij. Concluderend stellen zij dat de PS4- en Xbox One-versies van deze game erg aan elkaar gewaagd zijn en beide in (native) 1080p/30fps draaien. Uiteindelijk valt hun keuze echter toch op de Xbox One, waarop de game net effe wat beter tot zijn recht komt.

“From what we've sampled so far, Mad Max is a solid multi-platform release across both consoles. Frame-rates appear stable under stressful conditions, while the level of graphical accomplishment appears practically identical, with the Xbox One not only achieving a native 1080p presentation but also delivering slightly better performance overall.”

Check hieronder het vergelijkingsfilmpje met begeleidend commentaar.

   

Pas op voor fake Star Wars Battlefront bèta websites

Onze Sven liet een paar dagen geleden al weten dat de bèta van Star Wars Battlefront volgende maand losbarst. Het is op dit moment nog niet mogelijk je in te schrijven voor dit spektakel. Dat niet alle hebberige fans hier echter van op de hoogte zijn, blijkt wel uit het bericht dat EA community manager Matthew Everett achterliet op Reddit:

"Do not be fooled by fake beta sign-up sites. Our beta registration will live on our official site here: starwars.ea.com."

Oftewel, laat je niet foppen door allerlei websites waar je je nu al zou kunnen “inschrijven” voor de Star Wars Battlefront bèta, maar wacht rustig aanvullend nieuws van EA af. Het is overigens in ieder geval al wel duidelijk dat er niet per se een pre-order nodig is om toegang te krijgen.

Star Wars Battlefront

De bèta van Star Wars Battlefront zal vrij uitgebreid te worden, met toegang tot de Walker Assault en Drop Zone modus, en een Survival Mission, en zal speelbaar zijn op PC, PS4 en Xbox One.

Star Wars Battlefront is vanaf 20 november te checken. Blijf onze glorieuze website in de gaten houden voor verdere details omtrent de bèta.

   

Divinity: Original Sin 2 Kickstarter doet goede zaken

Al eerder konden we dankzij onze Jokko lezen dat Divinity: Original Sin 2 lekker aan het knallen is op Kickstarter. En als de Wachtster zich even mag beroepen op haar ervaring met de eerste game dan is dat alleen maar geheel terecht. Ze is dan ook verheugd jullie te melden dat deeltje twee nog altijd goede zaken verricht.

Inmiddels heeft Divinity: Original Sin 2 al meer dan $1,2 miljoen op gehaald, waarmee het doel voor toevoeging van een Undead ras een feit is. Zo’n Undead ontstaat trouwens doordat hij of zij de roep van de Hall of Echoes weerstaat. Dit kan veroorzaakt worden door een slecht geleefd leven, een kwelling door spijt of ondraaglijk leed, of door toedoen van een necromancer waarmee de persoon in kwestie een Raised One wordt. De Undead kennen ook Faint Ones (Undead die de roep al lang weerstaan) en Chosen Ones (geciviliseerde Undead).

Nieuwsgierig naar deze game? De devs van Larian Studios organiseren woensdagavond 8 uur onze tijd een stream, waarin ze vragen van kijkers zullen beantwoorden.

Na het ophalen van een aanvullende $150000 wordt ten slotte de volgende stretch goal behaald voor Divinity: Original Sin 2. De Wachtster houdt jullie op de hoogte!

   

Trailer overvloed

In deze trailerovervloed mogen jullie genieten van 3 versche trailers. Ditmaal zet de Wachtster Nobunagas Ambition: Sphere of Influence, Drive!Drive!Drive! en Act of Aggression in het zonnetje.

   

Bandai Namco teast nieuwe game - City Shrouded in Shadow: Granzella

Zo'n 2 weken voor de Tokyo Game Show losbarst, beginnen de eerste fluisteringen rond te gaan. Zo heeft Bandai Namco bijvoorbeeld een teaser website voor een nieuwe game gelanceerd. De tekst in het logo laat het volgende lezen: City Shrouded in Shadow: Granzella. Vanwege dit stukje Engelse tekst zou het hier zomaar om een game voor de internationale markt kunnen gaan.

City Shrouded in Shadow: Granzella

City Shrouded in Shadow: Granzella

Verder details heeft de Wachtster nog niet kunnen ontdekken. Vermoedens zijn uiteraard meer dan welkom in de comments! En in ieder geval ongetwijfeld meer over deze game op de Tokyo Game Show.

   

Xbox One laat line-up zien in feesttrailer

De nieuwe Microsoft trailer viert de ‘most-awarded games line-up yet’ van de Xbox One voor de laatste paar maanden in 2015 en de nabije toekomst daarna. Denk hierbij aan Halo 5: Guardians en Rise of the Tomb Raider, maar ook aan Quantum Break en Scalebound.

Check voor alles wat je de komende tijd van Microsoft mag verwachten onderstaande beelden.

   

WildStar F2P lanceert 29 september

WildStar is vanaf 29 september geheel gratis te checken. Deze overgang naar een F2P-model brengt volgens ontwikkelaar Carbine de grootste game update tot dusver met zich mee, welke zij WildStar Reloaded gedoopt hebben. Met deze update krijgt de MMORPG nieuwe content, geüpdatet systemen, en een vrachtlading aan verbeteringen met zich mee die bedoeld zijn de gameplay ervaring te stroomlijnen.

“WildStar: Reloaded includes BIG changes to core game systems; a new character creation and intro experience; improvements to dungeons, itemization, tradeskills, world bosses and group content; a class stat revamp; new quality of life features, bonus events, the Cosmic Rewards program, and so much more.”

Momenteel bevindt WildStar zich nog in een gesloten bèta, maar zal vanaf 29 september dus door iedereen te checken zijn. De Wachtster kan het jullie aanraden. Niet alleen was ze in het verleden al erg enthousiast over de game, maar ook bevalt hetgeen ze tijdens de bèta heeft gezien haar uitstekend.

   

Memes en dingen

Vandaag staat memes en dingen in het teken van de ultieme show down tussen onze favoriete prinsessen en de ultieme sport van de toekomst. 

   

Lekker koesen!

REACTIES (41) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord