Originele Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age offline gehaald 

Originele Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age offline gehaald 2020-12-06T23:17:40
Dragon Quest 11 S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition is de enige versie van de game die je online kunt scoren... Ander nieuws deze N8W8: The Witcher gratis op GOG, Geralt zit niet in Cyberpunk 2077, WoW Classic voegt Naxxramas toe en Tales of viert 25-jarig bestaan.

Cats <3
       

Originele Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age offline gehaald

Dragon Quest 11 S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition is sinds vorige week te scoren op PC, PS4 en Xbox One. Zoals de ‘Definitive Edition’ in de titel al doet vermoeden, is dit niet de eerste versie van de game… Helaas is het sinds dit weekend wel de enige nog overgebleven versie!

Square Enix heeft Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age uit verschillende digitale shops gehaald. De verwijdering viel samen met de release van de nieuwe S-versie van de game. Kijk bijvoorbeeld maar eens op de Steam-pagina van de game, waarop te lezen is dat de originele versie op verzoek van de uitgever verwijderd is.

Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age

Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age (2018) is op allerlei online platformen dus niet meer te krijgen. Naast Steam gaat het bijvoorbeeld ook om de PlayStation Store en de Microsoft Store. In plaats daarvan wordt je doorverwezen naar de nieuwe Dragon Quest 11 S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition, die vorige week uitkwam.

Op zich is het natuurlijk niet zo verwonderlijk dat Square Enix graag wil dat mensen de nieuwste versie van de game kopen. Toch zijn sommige fans niet blij… Dat heeft onder meer te maken met een aantal grafische verschillen van de S-versie ten opzichte van de originele versie, die sommige mensen zien als een downgrade. 

De frustratie van de meeste mensen heeft echter vooral te maken met het ontbreken van de optie om hun originele game te upgraden. Om toegang te krijgen tot de extra content in de S-versie moeten ze opnieuw de volle pond betalen....

P.S. Als je het originele Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age eerder al digitaal gekocht hebt, kun je de game natuurlijk nog wel gewoon spelen!
        

The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut gratis op GOG Galaxy

Alhoewel de Wachtster het zich amper nog kan voorstellen, zijn er toch nog mensen die de originele The Witcher-game nooit gespeeld hebben. Behoor jij tot dat uitstervende ras? Breng dan een bezoekje aan GOG dat de The Witcher: Enhanced Edition Director’s Cut gratis weggeeft!

Om de RPG van CD Projekt Red te scoren, hoef je enkel de GOG Galaxy-app te downloaden. Zoek vervolgens naar The Witcher: Enhanced Edition Director’s Cut en claim je gratis digitale kopietje van de game. Je vindt de game vervolgens in je gamesbibliotheek in de app en in je GOG.com-collectie.

The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut

CD Projekt Red heeft The Witcher door de jaren heen al meerdere keren gratis weggegeven. Het blijft echter een leuk presentje, zeker in aanloop naar Cyberpunk 2077!
        

Comic-momentje

Comic-momentje
        

De stem van The Witcher-Geralt zit niet in Cyberpunk 2077

We blijven nog effe bij CD Projekt Red. De Wachtster kan namelijk maar NIET geloven dat de ontwikkelaar Doug Cockle geen rol heeft gegeven in Cyberpunk 2077... De Engelse stem van Geralt in The Witcher-games had er namelijk wel super veel zin in gehad!

Eurogamer blikt terug op een interview met Doug Cockle. Hij vertelde een aantal jaar geleden dat hij absoluut zin zou hebben in een cameo in Cyberpunk 2077:

"I have joked with [CD Projekt Red] about bringing me in as an Easter egg. I've jokingly said, 'You've gotta bring me in as a bartender the player has to interact with for at least one quest. A bartender named Gerry who has some waiting staff, Trisha or Jenny or something like that.'"

Cyberpunk 2077

Hoe leuk was dat geweest? Maar helaas… Doug heeft uiteindelijk toch geen rolletje in Cyberpunk 2077 weten te scoren. Wat heet: CD Projekt Red heeft hem – tot zijn eigen teleurstelling – helemaal nooit meer gebeld…
       

WoW Classic voegt Naxxramas-raid toe; einde Vanilla in zicht

Hoera! Blizzard heeft de 40-man raid Naxxramas toegevoegd aan World of Warcraft Classic! Je checkt de trailer hieronder:

WoW Classic nadert langzamerhand het punt waarop alle content uit Vanilla toegevoegd is. Wie weet: misschien besluit Blizzard om gewoon door te gaan met de eerste uitbreiding van de MMORPG: The Burning Crusade! Of nog beter: misschien komen er wel aparte TBC-servers?

Hopelijk onthult Blizzard tijdens BlizzCon wat men in de toekomst nog van plan is met WoW Classic!
        

Tales of viert 25-jarig bestaan met stream op 15 december

Bandai Namco organiseert een speciale livestream voor de 25ste verjaardag van de Tales of-serie, waarbij men ons ‘de laatste informatie over de serie’ belooft!

De Tales of-serie bestaat alweer 25 jaar! Ter ere van dat jubileum nodigt Bandai Namco meerdere devs, componisten en artiesten uit voor een livestream. Uiteraard zal er veel teruggeblikt worden, maar naar verluidt (via DualShockers) mogen we ons ook opmaken voor details over de toekomst van de serie. Bijvoorbeeld of Tales of Arise en de mobiele games Tales of Asteria, Tales of the Rays en Tales of Crestoria!

Tales of Arise

De Wachtster zou het zelf trouwens ook heel tof vinden als er remakes of remasters van eerdere games op het menu staan... Duimen jullie mee?

De stream is op 15 december te volgen via Twitch.
        

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen: chillen met Pikachu, games met Keanu Reeves en partyfeitjes over Mario Kart Wii.


       

Lekker koesen!        

REACTIES (27) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord