Openingsscène Final Fantasy VII Remake onthuld 

Openingsscène Final Fantasy VII Remake onthuld 2020-02-15T04:57:24
Ga het weekend lekker van start met het laatste nieuws uit de wereld van ons favoriete medium. Als je weer even wil snappen waarom dit ons favoriete medium is, dan hoef je alleen maar de intro van FFVII Remake te kijken. Dat en meer, vandaag in de Nachtwacht. Goedemorgen!

  

Zie hier de intro van Final Fantasy VII Remake

Dit zal menig FF-fan een kippenvelmomentje bezorgen, al kan de Wacht zich ook voorstellen dat je dit moment liever bewaart tot je de game daadwerkelijk kunt spelen. Bij Square-Enix konden ze echter blijkbaar niet meer wachten en werd vandaag de volledige opening van de remake van Final Fantasy VII online geknald. Check ‘m snel hieronder en ter vergelijking heeft de Wacht de originele openingsscène uit 1997 er ook bij gezet.

Final Fantasy VII Remake verschijnt op 10 april, het eerste jaar exclusief voor PlayStation 4.

 

Mark Hamill gevraagd voor rol Vesemir in The Witcher Netflix serie?

Je kunt er donder op zeggen dat we Vesemir gaan zien in het tweede seizoen van The Witcher op Netflix. Het is immers de mentor en vaderfiguur voor Geralt. Maar wie moet die knakker dan gaan spelen? Nou, daar zijn veel fans op internet allang uit: het gezicht van Luke Skywalker en de stem van de Joker is de perfecte match voor deze legendarische monsterjager uit Kaer Morhen. Mogelijk hoopvol nieuws voor hen: Mark Hamill zou nu ook officieel voor de rol gevraagd zijn!

Dit interessante gerucht komt van wegotthisgovered.com, die zeggen een officieel productiedocument te hebben ontvangen van een ‘betrouwbare bron’. Hieruit zou duidelijk blijken dat Netflix de rol heeft aangeboden aan Hamill. Een korreltje zout is geen overbodige luxe, maar volgens We Got This Covered is deze bron al vaker betrouwbaar gebleken.

Zelfs al zou dit waar zijn, dan betekent dit natuurlijk nog niet dat Mark de rol ook daadwerkelijk accepteert! Op bevestiging van Netflix zelf hoeven we voorlopig ook nog niet te rekenen, gezien seizoen 2 van The Witcher pas in 2021 zal verschijnen.

Vinden jullie Mark Hamill geschikt om de rol van Vesemir te vertolken (zie bovenstaande fan art voor een impressie), of zien jullie andere acteurs ook wel zitten? De Wacht zelf hoopt stiekem op Jeff Bridges...
  

Sonic game gemaakt in Dreams

Media Molecule’s game-engine/creatie tool/wonderfabriek Dreams is nu officieel uit, maar creatievelingen hebben in een public beta en vervolgens early access al meer dan een jaar de tijd gehad om te wennen aan deze krachtige gereedschapskist. Veel inspiratie wordt natuurlijk gevonden in bestaande games en dan is die ene snelle blauwe egel nooit ver weg, soms met verrassende resultaten! Check bijvoorbeeld deze indrukwekkende 3D Sonic game waar RichManace en fivetimesone aan werken. Hoe bedrijven als Sega om zullen gaan met copyright en Dreams is nog niet duidelijk. Zo lang er geen geld mee wordt verdiend moeten ze het maar gewoon zien als fan art? 

    

Dreams VR mode bijna klaar, Multiplayer nog lang niet

Over Dreams gesproken, in een uitgebreid en machtig leuk interview met Eurogamer licht Alex Evens van Media Molecule een tipje van de sluier op over de toekomst van de game. Een van de eerder aangekondigde features is de mogelijkheid om dingen te creëren en te spelen in VR. Dus als het goed is ook om VR-games te maken. Media Molecule heeft er verder nog niets over losgelaten, maar Evans weet nu verklappen dat VR al bijna klaar is! Helaas nog zonder concrete datum.

En iets wat zeker nog lang geen concrete datum krijgt is multiplayer, dat helaas niet bijna klaar is. Op dit moment is het in Dreams trouwens wel mogelijk om local multiplayer in je spel/ervaring/whatever te bouwen. Ook belooft Evans dat er meer games van Media Molecule zelf aankomen (dat is er op dit moment slecht één) en dat er veel gratis updates zullen zijn, maar ook betaalde content sluit hij niet uit. Daarnaast zijn ze manieren aan het verkennen om creaties vanuit Dreams te kunnen exporteren, iets waar veel vraag naar is.

Tot zover het nieuwswaardige, maar als je net als de Wacht geïntigreerd bent door Dreams, lees vooral het hele interview. bijvoorbeeld om te ontdekken waarom de ontwikkeling van Dreams zeven jaar geduurd heeft en hoezo Sony ze in godensnaam zoveel tijd gunde.

  

Elke keer weer…

  

Table Manners: daten was nog nooit zo ongemakkelijk

Als je valentijnsdate gisteren niet zo best ging, dan kun het je het altijd nog opnieuw proberen in deze game. Of samen met je date spelen ofzo, mocht het op de een of andere manier toch geslaagd zijn. Dit is een soort Surgeon Simulator, maar dan in minder kritieke omstandigheden. Niet per se minder dodelijk! Table Manners is niet heel toevallig gisteren verschenen op Steam. Zie hier de extra romantische launch trailer.

  

State of Decay 2: Juggernaut Edition aangekondigd

Ontwikkelaar Undead Labs brengt State of Decay 2 op 13 maart voor het eerst naar Steam, maar dat is dan niet zomaar State of Decay 2 uit 2018, neen! Het is de speciale Juggernaut Edition, compleet met onder andere geüpdatete graphics, een nieuwe map, dikke nieuwe wapens en natuurlijk alle reeds verschenen DLC voor de game. Klinkt als een uitstekend moment om in te stappen in deze zombie survival ellende, niet?

  

Red Dead Redemption 2 in het klein

De Wacht sluit af met iets heel cools. Had je ooit gedacht dat Red Dead Redemption 2 er schattig uit kon zien? Nou, Youtuber Red Dead Online Guides heeft het voor elkaar gekregen. Een aantal jaar geleden was het heel populair om timelapse video’s zo te bewerken, dat het lijkt alsof je naar een miniatuurwereld zit te kijken. Ook wel het tilt-shift effect genoemd. Als je dit toepast op Rockstar’s nieuwste game, dan wordt dit avontuur van epische proportisch opeens een soort Western Madurodam. Cute!


 
Goed weekend!

REACTIES (16) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord