Nintendo 64 Mini designs gelekt

Nintendo 64 Mini designs gelekt? 2018-10-15T03:29:28
Foto's van de Nintendo 64 Mini duiken op op reddit, Fallout 76 heeft meer gesproken tekst dan alle andere Fallout games en documentaires voor Leisure Suit Larry en GTA V. Dit en meer in de N8W8 van 14 oktober 2018!

hallo  

Nintendo 64 Mini designs gelekt

Goed, haal voordat je verder leest maar even je potje zout uit de keukenla, want de Wacht adviseert hier wel een paar korreltjes bij te nemen. Toe maar, ik Wacht wel (haha, get it?)

De designs zijn gepost op reddit, maar komen oorspronkelijk van Twitter, waar gebruiker "Nacho & Pistacho" claimt de foto's te hebben ontvangen van een anonieme bron binnen Nintendo. Na de NES en SNES Mini is dit natuurlijk een logische stap - alhoewel de Wacht ook graag een GameBoy Mini zou willen zien, maar er is reden om skeptisch te zijn. Zo claimt men dat het uitschuivende stukje waar de controllers aangesloten worden iets te breekbaar zou zijn voor een Nintendo product van vandaag de dag. Ook zeggen sommige mensen er heilig van overtuigd te zijn dat het een 3D render is.

De Wacht weet niet wat hij moet geloven, maar hoopt natuurlijk dat Nintendo er wel mee bezig is. Hebbon!

n64-mini  

Fallout 76 heeft meer gesproken tekst dan andere Fallout games

Bethesda heeft bekend gemaakt dat er voor Fallout 76 meer audio is opgenomen dan bijvoorbeeld Fallout 4. Dit zou niet zo gek zijn, ware het niet voor het feit dat er helemaal geen menselijke NPCs in de game zitten. Bethesda had tijdens de allereerste preview van de game al gelijk laten weten dat er geen non-player characters in de wasteland zouden rondhuppelen, de enige NPCs in Fallout 76 zouden robots zijn. De opgenomen audio is dan ook niet voor deze metalen helpers, maar voor audiologs die over de wereld zijn verspreid.

Met een kaart die ongeveer vier keer zo groot is als die van Fallout 4 zullen deze holotapes hopelijk wat geur en kleur kunnen geven aan de omgeving die mist door het ontbreken van NPCs. De Wacht vraagt zich af of dit echt een volwaardige vervanging gaat worden, maar is wel erg benieuwd naar de rest van de game.

f76-map  

Making of Leasure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry mini documentaire serie nu online

"Larry loopt een bar in en het is 2018". Dat is hoe Creative Director Malte zijn spel in een grap omschrijft. De Duitse studio Crazy Bunch is bezig met een "re-imagineing" van Leisure Suit Larry, de Sierra serie die in 1987 al begon en inmiddals al aardig wat sequels heeft. In deze game zal je je opnieuw in de schoenen van de tactloze Larry Laffer bevinden en op zoek gaan naar liefde. Er is alleen een twist: Larry wordt op de een of andere manier een kleine 40 jaar de toekomst in geknald - dit heeft hij alleen zelf als de game begint nog niet helemaal door.

De nieuwe game verschijnt 7 november op Steam, maar je kunt nu al een kijkje in de keuken nemen door middel van een drietal mini documentaires. De Wacht zet ze voor je op een rijtje:

  

Documentaire over GTA V in de maak

Over documentaires gesproken - er wordt sinds kort gewerkt aan een docu voor Rockstar's Grand Theft Auto 5. "The Billion Dollar Game" kijkt naar de hoogte- en dieptepunten van deze open world sandbox die jaren na zijn release nog steeds miljoenen binnenharkt. De documentaire zal bestaan uit beelden uit oude interviews en nieuwe interviews met medewerkers van Rockstar Games. Kom maar door!

gta-v  

De groene blob in Luigi's Mansion 3DS heet Gooigi

De groene Luigi-vormige blob die de tweede speler onder de knoppen krijgt in Luigi's Mansion 3DS heet Gooigi. Dat je het effe weet.

gooigi  

"Running of the Gnomes" brengt 9000 dollar in het laatje voor borstkanker research

Wat deden al die roze kabauters nou in Gnomeregan gister? Een sprintje trekken naar Booty Bay, natuurlijk! Dit jaarlijkse event begon in 2010 met slechts 150 spelers, om geld op te halen voor borstkanker research. Enkele jaren later zijn dat er nu vijf of zes duizend - en heeft Blizzard er zelfs sinds vorig jaar een officieel event van gemaakt.

Sindsdien zijn er bijvoorbeeld NPCs te vinden langs de route die men loopt. Tegelijkertijd wordt er via donaties en de verkoop van T-Shirts geld opgehaald - vorig jaar maarliefst 16.600 dollar! De teller staat op het moment nog op 9.000, dus daar mag nog wel flink wat bij. Er wordt verwacht dat ze 2017 misschien nog wel gaan inhalen, aangezien de opbrengsten van de T-Shirts nog niet meegerekend is. De reden dat het trouwens met Gnomes gedaan wordt en niet een ander ras is simpelweg om het roze haar en het idee dat iets "kleins" als je samenwerkt best wel groot kan zijn.

running-of-the-gnomes  

Dat was hem dan wel weer voor deze NachtWacht. Laters!

doei

REACTIES (30) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord