Nieuwe Wolfenstein en Legacy of Kain op komst? 

Nieuwe Wolfenstein en Legacy of Kain op komst? 2013-02-10T00:13:56
Geruchten over nieuwe games, goedkope Wii U bundels en een Conan O’Brien die zichzelf slaat. Het was weer volle bak voor de Nachtwacht! En deze keer deed ik het zonder een druppel alcohol!

Nieuwe Legacy of Kain en Wolfenstein in de maak?

Square Enix loopt de afgelopen dagen te teasen met de game Murdered: Soul Suspect. Leuk! Enig! Dolletjes! Mieters top! Maar de Wacht z’n bloeddruk verhoogt qua teasers alleen bij klinkende namen van series waar we al te lang niks meer van gehoord hebben. Zoals Legacy of Kain! 

Soul Reaver

Internetmol SuperAnnuation vond een domeinnaamregistratie voor warfornosgoth.com. Nosgoth is de wereld waarin de Legacy of Kain-games zich afspelen, dus het is niet zomaar een registratie. Al tijden wordt er in de wandelgangen gefluisterd dat Crystal Dynamics werkt aan een reboot van de serie. De Wacht hoopt dat een reveal niet ver verwijderd is!

Het bureau dat de registraties heeft aangevraagd, deed dezelfde dag ook een sitenaam met Wolfenstein invoeren; nog zo’n titel waarvoor de Wacht naar z’n bloeddrukverlagers grijpt. Het gerucht gaat dat de Zweedse tak van ZeniMax aan een nieuw deel werkt.

 

Zeer voordelige Wii U bundel voor de States

De Wii U heeft het zwaar nu Rayman Legends de voorjaarsleegte niet meer vult. Zo zwaar zelfs, dat Nintendo een zeer voordelige bundel in Amerika uitbrengt. Voor nog geen 400 dollar krijgen de Murkins en Canadezen een Wii U premium met ZombiU + artworkboekje, Nintendo Land én een Wii U Pro controller!

Wii U

De bundel ligt volgende week in de winkels en moet natuurlijk de verkoop weer aanwakkeren. De Wii U doet het redelijk maar Nintendo moest wel z’n verwachtingen voor dit kwartaal terugschroeven. Een EU-release is nog niet bekend, maar de andere bundels kwamen hier ook uit, dussss…

 

Conan O’Brien slaat zichzelf in Halo 4

Talkshowpresentator Conan O’Brien heeft helemaal niks met games. Daarom is het altijd zo verdomd grappig als hij er weer eens een moet spelen in zijn show. Deze keer begon hij met frisse tegenzin aan Halo 4, waarin hij zelfs een personage heeft ingesproken. Logischerwijs slaat hij die op z’n bek!

 

Niks mis met die Dead Space 3 farming glitch!

Zuig je in Dead Space 3 maar hebben je ouders je een bankrekening vol zakgeld gegeven? Dan is er nog hoop dat je de credits haalt, want EA laat je onderdelen voor je wapens kopen via microtransacties. Gelukkig werd er in recordtijd een exploit gevonden die je oneindig veel resources en items laat harvesten.

Een patch zou gauw volgen, denk je, maar EA ziet helemaal geen fout! Een vertegenwoordiger aan GameFront, ontdekkers van de glitch:

“The resource-earning mechanic in Dead Space 3 is not a glitch. We have no plans to issue a patch to change this aspect of the game. We encourage players to explore the game and discover the areas where resources respawn for free.” 

Uhuh, dat is… verdomd aardig van Electronic Arts! Oké, het doet een beetje afbreuk aan de sfeer wanneer items terugkeren zodra je de deur uitstapt, maar dat gevoel maakt gauw plaats voor  de euforie van Hollandse zuinigheid. Lekker bezig EA!

 

It’s always Sunny in Metal Gear Rising: Revengeance

Vlak voor de launch van Metal Gear Rising: Revengeance wordt er nog even een bekend gezicht van stal gehaald. Niet niet Solid Snake! Die zit achter de geraniums te wachten tot een sexy zuster hem een sponsbad geeft.

Het is Sunny Gurlukovich! Het kleine schattige meisje dat in Metal Gear Solid 4 tussen de hoofdstukken door eieren aan het bakken was (dit is niet verzonnen). In Metal Gear Rising is ze iets minder klein en draagt ze de achternaam Emmerich. Otakon heeft haar dus geadopteerd en waarschijnlijk wat handige tips geleerd voor het onderhouden van een cyborg exoskelet.

Metal Gear Rising: Revengeance

Metal Gear Rising: Revengeance

Metal Gear Rising: Revengeance


Infinity Blade: Dungeons komt niet meer

De Diablo-achtige spin-off van Infinity Blade is in de ijskast gezet. En voordat een van de devs bezwaar kon maken, heeft Epic heel Impossible Studios opgedoekt!

De studio heeft in zijn lange bestaan van zes maanden nul games op de markt gebracht. De studio kwam meteen in het nieuws doordat het vooral bestond uit leden van Big Huge Games bevat; de mensen die Kingdoms of Amalur: Reckoning maakten.

Het hoeft echter niet het einde te zijn van het team. Epic geeft verrassend genoeg de ontwikkelaar toestemming om zelfstandig door te gaan als een ‘nieuwe’ Impossible Studios. Reden daarvoor is omdat ze hun logo niet kwijt willen.

Infinity Blade Dungeons

Ik vind deze redenering – nul procent sarcasme – ijzersterk! Dit soort logo’s zie je gewoon niet meer.

 

De making-of live-action Kratos!

Zie hoe de live-action trailer voor God of War: Ascension tot leven komt! Van de spectaculaire achtergronden tot aan de juiste lengte van Kratos’ sik!


Lego City: Undercover gaat, uh, undercover

Nye! de kop zegt alles al. 

REACTIES (45) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord