Nieuwe Mass Effect Andromeda screenshots 

Nieuwe Mass Effect Andromeda screenshots 2016-11-09T23:19:10
Live vanuit de Clinton-supporters’ nucleaire bunker, waar ik vooral ben vanwege de gratis drank en pijnstillers, rapporteert de Nachtwacht zich! Met geruchten over een nieuwe Need For Speed, Mass Effect Andromeda krijgt meer frames per second op PC, Watch Dogs 2 launchtrailer, Persona 5 beelden en geen nieuwe Metro-game!

Allereerst de Amerikaanse olifant in kamer adresseren. Ik weet dat sommigen van jullie geen politiek nieuws op deze gamesite willen, dat werd gisteren wel duidelijk onder Wouters blog. Maar er heerst nu eenmaal een heisa rondom aankomende president Donald Trump. Het was gisteren echt moeilijk gamenieuws zoeken tussen alle politieke berichtgeving door. Maar ik heb mijn best gedaan en zo min mogelijk Trump-grappen in deze Wacht-tekst gestopt. Want de zon gaat gewoon opkomen terwijl hij president is, dus verander die cynische scheve glimlach in een vrolijke realiteit ontkennende grijns. Maestro, muziek!

      

Need For Speed Arena in ontwikkeling?

Electronic Arts, de (voor nu) Amerikaanse uitgever heeft in Europa een trademark voor Need for Speed Arena geregistreerd. De registratie gebeurde bij het European Union Intellectual Property Office (EUIPO) en de beschrijving van de trademark bevat o.a. “computer game software”, “downloadable computer game software” en “video game software”. Me dunkt dat het een computerspelletje wordt!

Need For Speed Arena

EA heeft verder nog geen bevestiging gegeven, maar de ontwikkelaar van de laatste NFS, Ghost Games, werkt wel aan een nieuw deel in de serie die gepland staat voor 2017. Is Need for Speed Arena deze titel of wordt het een mobile game en net zo’n grote teleurstelling als de uitslag van de Amerikaanse presidentsverkiezing? Nu de registratie openbaar is duurt het vast niet lang meer voor EA over de brug komt!

 

Mass Effect Andromeda PC-versie heeft geen locked 30 fps

Het duurt nog even voor we naar Mars kunnen vluchten met Elon Musks ruimteschip, maar tot die tijd kunnen we wegdromen bij Mass Effect Andromeda. Je verwacht het misschien niet, maar dat schip gaat helemaal naar het Andromedastelsel! Hopelijk heeft Trump daar ook een hotel gebouwd zodat je partymembers een beetje comfortabel kunnen slapen (met Ryder).

Mass Effect Andromeda

Maar genoeg over de Amerikaanse presidentsverkiezingen want Game Informer heeft meer informatie gegeven over de PC-versie van ME: Andromeda. Uit dit interview met creative director Mac Walters blijkt dat de PC-versie geen locked 30 fps krijgt. Oftewel, het aantal beeldjes per seconde zal BIGLY zijn op echte masterrace kasten.

De rest van het interview blijft vaag. Zo wil Walters niet ingaan op wat de fps voor de consoles zal zijn en of de PS4 Pro misschien meer beeldjes aankan. Ook wil Walters nog niet bevestigen dat je savefile voor toekomstige games nodig is want hij beschouwt Andromeda niet als het begin van een nieuwe trilogie. Hopelijk betekent dit dat het einde bevredigender zal zijn dan dat van de Amerikaanse presidentsverkieeeeeee… uh…  Mass Effect 3. Phew, maakte ik toch bijna weer een Trump-opmerking!

 

Nieuwe Mass Effect Andromeda screenshots

Nieuwe kwijltastische screens van ME Andromeda. Kom op BioWare! Make Mass Effect Great Again!

Mass Effect Andromeda

Mass Effect Andromeda

Mass Effect Andromeda

       

Assassin’s Creed: Ezio Collection vergelijkingsvideo

Vroeger, in simpelere tijden, speelden we in 3 Assassin’s Creed-games met Ezio Auditore da lange fucking naam het is laat ik ben moe. Vanaf 17 november kunnen we nog beter doen alsof we in het verleden leven, dan komt namelijk de Ezio Collection uit voor Xbox One en PS4. Met opgepoetste graphics zodat het nog ergens op lijkt. Hier een vergelijkingsvideo tussen de PlayStation-versies!

     

Zo tilt je een paard in Skyrim

Donald Trump is over het paard getild maar wist je dat je ook een paard kunt tilten? In Skyrim? Ja die was vergezocht…

De Skyrim Remaster heeft een hele wondere wereld vol nieuwe bugs geschapen en zoals wel vaker met Bethesda-games vinden sommige gamers het meer ‘nieuwe features’ dan bugs. Door je paard op de juiste manier te tilten door de grond, kun je een supersnelle fast travel glitch krijgen. Speedrunners gebruiken hem al gretig tijdens hun sessies! Check de video hoe ook jij de Skyrim Remaster iets minder frustrerend kunt maken.

      

Geen nieuwe Metro-game in 2017

Nog een teleurstellende uitslag die we niet hadden verwacht: er komt toch geen nieuwe Metro-game in 2017. Ja Hobie schreef gisteren over de update op de officiële website die hint naar een release. Wouter kreeg echter via de mail de volgende statement van Deep Silver:

Als de houder van de exclusieve rechten op videogames die zich afspelen in het Metro 2033-universum heeft Deep Silver ambitieuze plannen voor de succesvolle Metro-reeks. Maar om de verwachtingen van onze fans te managen: het uitgeven van een nieuwe Metro game in 2017 is daar niet één van.

Metro artwork

Kijk dat is netjes op tijd voordat de fans in totale meltdown gaan. Natuurlijk kan het alsnog dat Deep Silver volgend jaar iets aankondigt, maar verwacht nog geen schijfjes in je PS4 / Xbox One / PC / Nintendo Switch / Mega-CD te jassen.

      

Beelden van het gecancelde Diddy Kong Racing Adventure

Al draagt een aap een gouden ring het is en blijft een lelijk ding. Maar een aap in een kart zorgde met Diddy Kong Racing voor dikke pret op de N64. Nu blijkt dat Climax Studios in het geheim aan Diddy Kong Racing Adventure werkte. Een opvolger ontwikkeld op de Xbox maar bedoeld voor de GameCube. Helaas zag Nintendo er geen brood in en werd het project gecanceld. Jammer want een vergelijkbaar vervolg door Rare werd al eerder de nek omgedraaid toen Microsoft de studio kocht. Gelukkig zijn er nu beelden via Kotaku opgedoken.

     

Tijd voor een pratende kat

Er is altijd tijd voor katten. Zeker als het een pratende kat is zoals Morgana in Persona 5. De voorganger had een pratende teddybeer met “beary” irritante woordgrappen, maar Morgana ziet er in deze trailer al erg likeable uit.

Poes. Donald Trump. Poes. Nee ik kan geen grappige connectie vinden… anyway hier nog een kort interview met stemacteur Cassandra Morris. Enjoy!

      

Speedrunner speelt Titanfall 2 campaign uit in 1.38 uur (spoiler alert obviously)

Jawel, een speedrunner heeft de Titanfall 2 campaign in 1 uur en 38 minuten uitgespeeld. Ik heb meer tijd nodig om deze fucking tekst te schrijven! Toegeven, door de pijnstillers verlies ik steeds het gevoel in mijn vingers, maar dat mag de pret niet drukken. De gemiddelde speler zal zo’n 5 tot 6 uur doen over de campaign en speedrunners zijn pas net begonnen met het uitzoeken van alle tijdbesparende geheimen. Voor nu heeft DraQu het record in handen. Check de indrukwekkende prestatie in deze video.

       

Watch Dogs 2 launchtrailer

Watch Dogs 2 is pas volgende week uit maar gisteren leek het Ubisoft wel een mooi moment om de launchtrailer, waarin een stel millennials afrekenen met de gevestigde orde d.m.v. hacking en dank memes, vrij te geven. Feels good man.

      

Honest Trailers: Independence Day: Resurgence

Amerika heeft misschien geen vrouwelijke president maar Independence Day: Resurgence wel. En dat is dan ook het énige positieve dat ik over deze uitgebrande kliko van een vervolg kan zeggen. De Honest Trailer tells you like it is.

     

Dat was ie weer. Ik denk dat ik goed m’n best heb gedaan om een Donald Trump-loze Wacht te maken voor jullie. Goeiemorgen en veel plezier met deze mooie nieuwe dag!

REACTIES (39) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord