Nieuwe Bioshock speelt zich af in een andere wereld 

Nieuwe Bioshock speelt zich af in een andere wereld 2020-08-12T01:36:51
Je kunt wel heel enthousiast binnen zitten gamen, maar inmiddels binnen huizen ook flink op te warmen. Gelukkig hoef je op je jacht in Grand Theft Auto Online he-le-maal niks te doen. Daarover meer in deze spiksplinternieuwe N8W8.

vlinder
   

Goedemorgen! Het is 12 augustus, de dag waarop in 1883 de laatste Quagga stierf (in Artis). Naar. Maar er zijn ook leuke dingen: vandaag in 1981 lanceerde IBM de PC. Je Wachts eerste PC was een 386. Weet jij jouwe nog? Anyways, gamenieuws: er is veel te melden.

IBM
   

Superjachten in GTA Online zijn een beetje nutteloos

Je hoeft geen Leonardo DiCaprio te heten om de mooiste jachten te bezitten. Je hoeft er alleen stinkend rijk voor te zijn in GTA Online. Plus, weinig ambitieus. Waar je namelijk in de echte wereld ook echt ergens komt met je boot, is dat een heel ander verhaal in GTA Online. Je kunt niet de kap’tein zijn van je eigen schip, je moet daar iemand voor inhuren à 25.000 dollar. In de Los Santos Summer Special is weliswaar een aantal nieuwe jachtmissies toegevoegd, het stelt nog maar weinig voor, schrijft Polygon. Gamers klagen dat ze het niet voldoende vinden wat ze aan beloningen krijgen voor het uitvoeren van de opdrachten. Dus ja, natuurlijk is het een mooi statussymbooltje van 6 miljoen dollar, maar meer lijken die superjachten ook echt niet te worden.

leonardo
   

Red Dead Online gaat niet zo lekker

Nog meer teleurstellend nieuws over Rockstar’s Online game-aanbod. Het lijkt erop dat Red Dead Online problemen heeft. Het spel is nog maar net voorzien van een update, maar die lijkt vooral dingen weg te halen in plaats van toe te voegen. Je wilde westen-tafereel mist plotseling NPC’s en -nog erger- dieren. Het spel schijnt bij menig speler te haperen en er wordt zelfs gemeld dat schieten niet lukt. Wat is een outlaw die niet kan schieten? Rockstar erkent de problemen en werkt eraan. Tot die tijd kun je hier, sneller dan je schaduw, je problemen spuien.


   

Rampart in het zonnetje in nieuwe short van Apex Legends

Het nieuwe personage Rampart komt eraan. Het personage wordt binnenkort aan Apex Legends toegevoegd en Respawn Entertainment doet er alvast alles aan om haar enorm te hypen. Zo is ze ook de nieuwe ster in een geanimeerde shot van het spel. In The Endorsement leer je meer over de achtergrond van dit grappige personage. Misschien kom je er zelfs nog een Titalfall 2-personage in tegen… 18 augustus kun je los: dan komt Rampart naar Apex Legends, tegelijk met het zesde seizoen.


   

Een nieuwe boss-stage voor Fall Guys

Ben je ook helemaal bezeten van Fall Guys? Het is met zijn kleurenchaos een heerlijk spel voor die laatste zomervakantieweken. Het wordt bovendien beter: vandaag komt er een update naar Fall Guys: Ultimate Knockout. Een update die vooral interessant is voor volhouders: er komt namelijk een final stage bij. Jump Showdown maakt zijn opwachting in het spel, nadat het eerst al in de bèta voorkwam. Je moet in dit level vooral veel over horizontale balken springen of eronder bukken. Het platform valt echter wel onder je voeten vandaan, dus je moet nog meer concentreren dan in bijvoorbeeld Jump Club. Succes!

fall guys
   

Permadeath komt naar The Last of Us Part 2

Als je niet al ietwat ongemakkelijk werd van het idee van virtuele dood, dan helpt Naughty Dog je een handje. The Last of Us Part 2 krijgt namelijk een permadeath-modus. Het komt naar het spel op 13 augustus in de gratis Grounded-update. Het is voor het eerst dat het spel een flinke contentupdate krijgt. Grounded is een nieuwe moeilijkheidsgraad om te kiezen en permadeath is een modus. Grounded betekent vooral dat materialen en munitie aanzienlijk meer schaars worden, terwijl vijanden op hun beurt juist nog dodelijker zijn. Houd je van hardcore? Dan kun je in de permadeath-mode jezelf uitdagen om het einde van het spel te halen zonder ooit te sterven. Je kunt het overigens wel opslaan (per hoofdstuk of per akte), dus je kunt met een gerust hart een glaasje water pakken.


   

New York Comic-Con gaat fysiek niet door, wel digitaal

Het is geen verrassing, maar voor al die superheldenminnende lezers toch nog even de mededeling: New York Comic-Con gaat niet gebeuren dit jaar. Niet zoals we gewend zijn. Het evenement wordt wel via YouTube gestreamd, dus we kunnen in ieder geval alsnog tof nieuws verwachten. Organisator ReedPop houdt een virtueel evenement van 8 tot 11 oktober en er worden streams verwacht van American Gods en Star Trek. Je Wacht hoopt in dat er een nieuwe Superman-serie wordt aangekondigd, met veel Lois Lane graag.

lois
   

Sam Fisher komt terug! In Rainbow Six Siege

Ubisoft brengt Sam Fisher naar Rainbow Six Siege. De Splinter Cell-protagonist heet ‘Zero’ in het spel en komt tegelijk met het Operation Shadow Legacy-event. Dit weekend wordt er meer informatie verwacht, tijdens de NA-Mini Major Finals. De vraag is echter ook: is er al een nieuwe Splinter Cell-game in de koker van Ubisoft?


   

Risk of Rain 2 verlaat early access

Risk of Rain 2 is uit de PC-early access. De verwachting is nu dat bezitters van een Switch, PlayStation 4 of Xbox One ook niet al te lang hoeven te wachten op deze Risk of Rain. Risk of Rain 2 is enorm verbeterd en bevat veel nieuwe mogelijkheden. Dat mag ook wel, na een jaar in early access. Captain is de laatste Survivor die naar het spel komt. Nu uit op PC, maar over twee of drie maanden waarschijnlijk op consoles.


   

Studio van Alien-shooter is overgenomen door Daybreak Games

Cold Iron Studios is vanaf nu in handen van Daybreak Games. De studio werkt aan een MMO-shooter van Alien. Dat is inmiddels al jaren het geval, maar dat gaat nu vrolijk verder. Wanneer het spel uitkomt is nog onbekend.

alien
   

Bioshock-vacature duidt op nieuwe game in volledig nieuwe wereld

Uit een vacature bij 2K Games is op te maken dat de vierde BioShock-game zich in een andere, nieuwe wereld afspeelt. Dat niet alleen, want de wereld is ook nog fantastisch. Klinkt goed. Helaas is de vacature verder wat cryptisch, waardoor we er weinig extra’s door leren.

bioshock
   

Nou, je Wacht gaat nog even bijkomen van de uitzonderlijk slechte films die ze net heeft gezien (Ava en Unhinged) om vervolgens volop te woelen in bed. Doe een beetje rustig, speel nog een potje Fall Guys en een fijne dag pandaag!

panda
   

REACTIES (20) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord