Nieuwe BioShock in de maak bij geheime 2K-studio’ 

‘Nieuwe BioShock in de maak bij geheime 2K-studio’ 2018-04-15T15:42:42
De sinaasappels die je vanmorgen perste zijn er niets bij, de sappige roddel die in deze WKNDW8 te lezen is. En er is bevestigd nieuws, zoals een Rick & Morty crossover met Dungeons & Dragons.

koffie

GOEDEMORGEN! Het is 15 april, de dag dat er in 1729 voor het eerst een uitvoering was van de Matthäus Passion, maar ook de dag waarop in 1983 Tokyo Disneyland werd geopend. En hoewel je Wacht niet dol is op sport, is dit wel een mooie: vandaag in 1986 (grapje, 1886 natuurlijk! Thnx guys) kwamen de eerste moderne Olympische Spelen tot hun einde. Er beginnen vandaag echter ook dingen, zoals keiharde roddels over BioShock!

pluto
  

Is er een nieuwe BioShock in ontwikkeling?

Volgens gamejournalist Jason Schreier werkt een geheime studio van 2K momenteel aan de nieuwe BioShock. Hij laat er verder niet zo heel veel over los, aangezien de feature verder gaat over hoe de makers van Mafia III hun magie zijn verloren, maar het is in ieder geval zeer, zeer goed koren voor op de geruchtenmolen. Wat zou jij graag in een nieuwe BioShock willen zien?

jason
  

Dit zijn de personage-highlights uit Hyrule Warriors: Definitive Edition

In een filmpje met daaronder een heerlijk muziekje, kun je bekijken wat er allemaal voor moois naar de Switch-versie van Hyrule Warriors komt. Daarop verschijnt het spel namelijk op 18 mei.


  

Spelen Bill Hader en James McAvoy in de nieuwe It?

De remake van It was erg goed gedaan en we kijken dan ook uit naar de volgende. De sequel schijnt bovendien twee geweldige acteurs toe te voegen aan de cast: James McAvoy (Split) en Bill Hader (Trainwreck). Op zich ook wel logisch dat er wat oudere acteurs worden toegevoegd, want we gaan 27 jaar tijdreizen vanaf de vorige film, waarbij de kinderen volwassenen zijn en wederom met die gezellige Pennywise moeten dealen. Je Wacht gaat hem sowieso kijken, want een van haar favoriete acteurs, Jessica Chastain, zit erin.

it
  

Avengers en My Hero Academia hebben elkaar gevonden

Als je echt niet genoeg kunt krijgen van Avengers: Infinity War, dan is er goed nieuws voor je. My Hero Academia, waarvan net het derde seizoen op Crunchyroll, Funimation en Hulu is verschenen, heeft een speciale crossover trailer gekregen met daarin een glimpsje van Avengers: Infinity War. Je ziet daarbij onder andere Shigaraki in de rol van THanos en Ochaco als Black Widow.


  

Tekken-director weet al waar de performanceproblemen door komen

Katsuhiro Harada, beter bekend als de director van Tekken, zegt dat recente performanceproblemen komen door Denuvo. Denuvo maakt third party middleware en het schijnt te werken aan een fix. Hopelijk is dat gauw, maar dat zal vast wel nu Katsuhiro het wereldkundig heeft gemaakt.

tekken

  

Trailortijd met Underworld Ascendant

De makers van Underworld Ascendant legt de lat hoog, want het spel verlangt van je dat je meer doet dan overleven en dat je creatief bent. De Wacht is benieuwd hoe ze dat in de gameplay gaan verwerken. Later dit jaar weten we het, want dan verschijnt deze game op de PC.


  

Dwayne Johnson is happy met Rampage, Doom wil het niet horen

In grappige social media-interacties: The Rock deelde het goede nieuws dat Rampage als gamefilm een van de hoogste scores op RottenTomatoes heeft (aller tijden). Hij zei dit: “Wow, heel cool Rampage-nieuws! Nog niet op het scorebord gekeken, maar het lijkt erop dat we eindelijk de vloek van de gameverfilming hebben verbroken. En vergeet niet dat ik in Doom speelde, dus ik heb die vloek zeker ondervonden”. Dit is de reactie van Doom:

doom
  

Rick & Morty gaan voor een Dungeons & Dragons-crossover

Terwijl de makers van de cartoonserie Rick & Morty discussieren over het wel of niet doen van seizoen 4, kun je binnenkort wel vast genieten van een Rick & Morty-comic die bovendien een crossover is met Dungeons & Dragons. Het gaat om een vierdelige serie van IDW Publishing die verschijnt in augustus. Patrick Rothfuss (The Kingkiller Chronicles) en Jim Zub (Avengers) zijn verantwoordelijk voor het verhaal, Troy Little (Hunter S. Thompson’s Fear and Loathing in Las Vegas) doet de illustraties. Cool! Dit is er alvast een afbeelding van.

rick morty
  

Didyouknowgaming draait om.. de SEGA Dreamcast

De nieuwe Didyouknowgaming gaat over de SEGA Dreamcast en dat is tof. Er wordt gedoken in de historie van het apparaat en de games die erop uitkwamen. Altijd mooi, die oude beelden:


  

De Incredibles willen weten: heb je je handen gewassen?

In de nieuwe trailer van Incredibles 2 ontdekken we dat mama Incredible een nieuwe baan heeft. Dat is nogal een dingetje, wat zeker voor meneer Incredible lastig blijkt.Remindertje: volgende week komen de nieuwe Xbox backwards compatibles uit

Even een herinnering, aankomende week op 17 april verschijnen de Xbox backwards compatible games die Microsoft heeft aangekondigd in de laatste Inside Xbox. De eerste batch komt er dan aan: The Elder Scrolls III: Morrowind, Conker’s Bad Fur Day, Conker: Live & Reloaded, Jade Empire, Blinx: The Time Sweeper en Panzer Dragoon Orta.

conker
  

Beelden van het Splatoon 2-concert gedeeld door Nintendo

Splatoon 2 is een game die Nintendo echt van iedereen probeert te maken. Dat doet het niet alleen door met allemaal leuke nieuwe paraplu’s te komen, er worden zelfs concerten gegeven met holograms. Het is heel erg cute en catchy, kijk het hieronder:


  

Nou, die vrolijkheid kan de Wacht niet meer toppen. Tijd om eens lekker te gaan zondaggen. Geniet ervan, tot vannacht en een fijne dag pandaag!

panda

REACTIES (39) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord