Na Baby Yoda is er nu… Baby Sonic 

Na Baby Yoda is er nu… Baby Sonic 2019-12-28T09:31:52
Pak jij de de beschuit? Dan regelt je Wacht de boter en de muisjes. Er is namelijk een nieuwe Baby geboren. Na Baby Yoda hoopt SEGA dat we met zijn allen evenzo geobsedeerd raken met… Baby Sonic.

showtime
   

Goedemiddag, lezers! Het is 28 december, de nare dagen van terugkijken op wat je dit jaar allemaal hebt meegemaakt zijn hier en je Wacht zou zich het liefst samen met haar katten onder de bank schuilhouden tot die narigheid voorbij is. Maar er zijn ook lichtpuntjes, zoals WKNDW8en. Vandaag is bovendien eigenlijk een best bijzondere dag: in 1612 werd Neptunes voor het eerst waargenomen, door meneer Galileo Galilei. Ook leuk: de Lumière-broertjes lieten vandaag in 1895 voor het eerst een film zien aan een publiek dat daar ook voor betaalde. Voor deze WKNDW8 hoef je niks te betalen hoor.

planeet
   

Deadpool 3 komt eraan, is een Marvel-film

Deadpool-held Ryan Reynolds heeft onthuld dat de derde Deadpool-film wordt gemaakt door Marvel Studios. In een Amerikaanse talkshow zei hij dat er op dit moment aan wordt gewerkt met ‘het hele team’, wat impliceert dat ook dezelfde fantastische schrijvers weer aan boord zijn (Rhett Reese en Paul Wernick). “We zitten nu bij Marvel, dus we spelen ineens in het eerste”, zei Reynolds erover. Verder is er nog niets onthuld over de film, behalve dan dat de film nog steeds R-rated zal blijven, ondanks dat deze nu is ondergebracht bij het 'family friendly' Disney.

Deadpool
   

Oh dear, Sonic heeft een eigen Baby Yoda: Baby Sonic

Er is een Japanse trailer verschenen van de aankomende film van Sonic, die ene die al een keer een complete do-over heeft gekregen omdat Sonic redelijk wanstaltig was. Inmiddels is duidelijk dat er nóg een variant van Sonic is, namelijk Baby Sonic. We zien in de trailer een jonge Sonic zijn voetjes uit zijn schoentjes rennen. Blijkbaar zit er dus ook een stukje oorsprongsverhaal in de flick. We gaan het 14 februari zien, want dan komt deze film uit.


    

Over Sonic gesproken…

De race-egel is te bakken gezet in de Saturday Night Live-aflevering van deze week (1:22), dank je wel Eddie Murphy:


   

The Mandalorian zit erop: tweede seizoen komt in herfst 2020

Er is ook echt Baby Yoda-nieuws, want de lieverd komt in de herfst van 2020 terug. Tenminste, als hij de laatste aflevering van The Mandalorian overleefd, want die moet je Wacht nog zien. Het tweede seizoen verschijnt in het najaar van 2020, al is nog onbekend op welke datum precies. In die periode heeft Disney+ ook andere spannende releases, zoals Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier.

jon
   

baby yoda
   


Die Xenosaga HD Collection? Die komt niet

Op Twitter werd door Instant Mayhem de vraag gesteld hoe het eigenlijk staat met de HD Collection van Xenosaga. Katsuhiro Harada heeft de afgelopen 25 jaar gewerkt aan de Tekken-reeks en speelt sowieso een grote rol in de grote namen van Bandai Namco. Hij heeft geantwoord dat dit plan is afgeschoten na een analyse waaruit bleek dat zoiets niet voldoende inkomsten zou genereren. Jammer, want in 2014 gaven 1.000 fans zeer geïnteresseerd te zijn in zo'n collectie. Een plan dat Harada zou pitchen. Zo gezegd zo gedaan, maar helaas niet met het resultaat waar fans zoals Instant Mayhem op zaten te wachten.

harada
   

Thumper en Rise of the Tomb Raider in januari beschikbaar voor Google Stadia Pro-gebruikers

Google Stadia Pro-gebruikers krijgen over een paar dagen op 1 januari twee nieuwe games om te kiezen: de opvallende ritmegame Thumper en Rise of the Tomb Raider, de Lara Croft-game uit 2016. Het is de 20 Year Celebration-editie, dus met BLood Ties en Lara’s Nightmare. De komst van deze recentere Lara-game betekent ook het verdwijnen van een andere: 31 december verdwijnt Tomb Raider: Definitive Edition van het gamingplatform.


   

Prototype Akira-game voor Sega Mega Drive opgeduikeld

Heb je de film Akira gezien? Wat een magie. Helaas laat de remake iets langer op zich wachten, maar tot die tijd kun je je vermaken met een ander en korter Akira-gerelateerd filmpje, namelijk van de Mega Drive-game die er blijkbaar voor is gemaakt in 1993. Het spel werd ontwikkeld door Black Pearl Software en zou in 1995 uitkomen. Zie hieronder enkele levels. Het is doodzonde dat deze nooit is verschenen, want het spel ziet er geweldig uit. Oke, klein minpuntje: geen enkel level kon worden uitgespeeld.


   

Na Sony’s robothond komt er nu een robotkat

Hij heet MarsCat en je Wacht moet er keihard om lachen, een mechanische huiskat die opmerkelijk genoeg zijn Kickstarter-doel heeft gehaald. Hij kan op verschillende manieren miauwen om aan te geven hoe hij zich voelt, hij kan een beetje ongelukkig rennen én hij spint als je een van zijn zes sensoren bepoteld. De nieuwe uitvinding van Elephant Robotics is wel écht tof, want hij is voorzien van Raspberry Pi en je kunt hem zelf verder programmeren. Hilarisch. Het dier gaat wel 1200 euro kosten als hij er eenmaal is in 2020, maar dat is goedkoper dan Sony’s Aibo die ongeveer 2750 euro kost. Je moet echt even het filmpje zien en proberen niet te lachen. Dit is geweldig. Overigens maakt slechts 10 procent van de Kickstarter-projecten die ook echt het doel haalt de beloften waar, dus of dit bijzondere huisdier echt komt, dat moeten we nog maar zien. Eerst nog even de kat uit de boom kijken dus #badumtss.


   

Voor je Wacht nog meer flauwe grappen gaat maken, legt ze haar laptop maar even opzij. Geniet lekker van het weekend, een weekend waarin iedereen óf keihard aan het feesten is óf zijn kamer/box/huis opruimt. Gewoon gamen mag ook natuurlijk. Fijne dag pandaag!

panda
   

REACTIES (14) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord