Monster Hunter 4: Ultimate krijgt gratis DLC 

Monster Hunter 4: Ultimate krijgt gratis DLC 2015-03-09T09:07:13
Je helemaal gek gamen met Monster Hunter 4: Ultimate is geen probleem. Die game is gigantisch en dan komt er ook nog eens een bak gratis DLC aan. Verder deze Wacht hebben we het over de release van Street Fighter V, de populariteit van Dead Space en de nieuwe game van The Behemoth.

Game online met mensen zoals jijzelf

Overdog is een app voor de Xbox One die deze maand in actie moet komen. De app voert matchmaking uit op een net wat andere manier. Normaal worden gamers met dezelfde skill level aan elkaar gekoppeld. Met Overdog niet, via de app vul je in wat je interesses zijn waarna er wordt gezocht naar gamers met dezelfde interesses. Zo weet je dat je gaat gamen met mensen die net als jij House of Cards en The Beasty Boys gaaf vinden. Om maar een voorbeeld te noemen. Is dergelijke matchmaking überhaupt interessant?

OD
Het is toch helemaal niet boeiend wat die andere gamers nog meer in hun vrije tijd doen, je wilt gewoon op niveau gamen, toch? De Wacht lijkt Overdog een ietwat onnodige app maar heeft eigenlijk geen idee. Daarvoor is hij veel te erg een lone wolf wat betreft gamen. Het zal wel aan de game liggen die je online wilt spelen. Als je veel tijd hebt om te kletsen in de headset, dan is het wellicht best praktisch om mensen met dezelfde interesses aan de lijn te hebben. Wat vinden jullie van Overdog?

Vette bak

Oh wacht... is deze nu ook extra geld waard?

Vroem

Monster Hunter 4 komt met gratis DLC

Monster Hunter 4 Ultimate is een game waar je ladingen uren in kan stoppen. Genoeg te doen, zeker ook met de gratis DLC die Capcom er nog eens vrolijk bijdoet. Nieuwe wapens, quests en gear. Sommige content komt rechtstreeks uit Zelda, zoals een zwaard, boog en de welbekende outfit. Om exact te showen wat je nu al gratis kunt downloaden, heeft Capcom onderstaande video gemaakt.

Hier kun je als gamer alleen maar blij van worden, elke maand komt er zo'n feestpakket uit. Gratis.

Visceral wil best meer Dead Space

Dead Space is misschien we de favoriete griezelgame van de Wacht. De eerste twee delen waren aardig geniaal, deel drie iets minder. Ondertussen is de Dead Space studio, Visceral Games bezig met Battlefield Hardline. Shooter nummer zoveel waarbij fantasieloze criminelen en fantasieloze agenten kogels uitwisselen. Naja, misschien wel een goede game maar niet de Wacht zijn ding. Een nieuwe Dead Space ziet de Wacht beter zitten, zeker met de huidige consoles. Met de extra power kunnen de ruimtegedrochten er tenslotte nog enger en smeriger uit gaan zien. Visceral is de liefde voor Dead Space ook nog zeker niet kwijt. Niet voor niks deze quote:

“Many, many people here at Visceral have a warm spot in their heart for Dead Space, and right now we’re busy with Hardline and…other things, but it’s definitely something we’d love to look at again.”

EA heeft ook wel eens geroepen dat er in de toekomst meer Dead Space inzit. Altijd goed om te weten, ga er echter maar niet van uit dat een nieuwe Dead Space zeer binnenkort van zich laat horen. EA heeft de rechten voor Star Wars verworven, en dat is precies waar Visceral Games mee aan de slag gaat.

Dead Space

The Behemoth komt met nieuwe game

Game 4 is de huidige werktitel van de nieuwe game van ontwikkelaar The Behemoth. De kans dat die game gaaf wordt, is erg groot. Alien Hominid was tenslotte een fijne shooter, Battleblock Theater een leuk platform festijn en Castle Crashers is nog altijd een geniale beat 'em up. Het stijltje van The Behemoth is zeer kenmerkend en eigenlijk steeds hetzelfde, de genres van hun spellen die varieert nogal. De uitgever doet namelijk nooit twee keer hetzelfde genre. Zo komen ze nu met een turn-based RPG. Hoe diep deze game gaat worden, valt nog lastig in te schatten. Het hele gebeuren ziet er in ieder geval alvast erg vermakelijk uit. IGN was op PAX en zo aardig daar wat beelden van de game vast te leggen!

Street Fighter V in 2016

Op de Capcom website stond een blog met daarin verwerkt de volgende tekst en afbeelding.

Shirt
Kijk goed naar de lettertjes en je ziet staan dat we Street Fighter V mogen ontvangen in het voorjaar van 2016. De blog bestaat nog steeds alleen de tekst is ondertussen aangepast. De woorden 'next spring' zijn weggehaald. Capcom heeft nog laten weten dat het voorjaar van 2016 een voorlopige voorspelling is, maar zeker geen officiële mededeling. Maar even zien dus of Street Fighter V over iets meer dan een jaar al helemaal klaar is dus. We hebben in ieder geval een eerste indicatie wanneer de game te verwachten.

Schaatsen in The Witcher 3

Schaatsen in The Witcher 3 kan niet, maar het scheelde niet veel of het kon wel. CD Project heeft eerder zelfs al een prototype gemaakt waarbij Geralt al schaatsend de koppen van de vijanden deed rollen. De bloedspetters op het ijs zagen er volgens CD Project erg indrukwekkend uit. Toch is er gekozen de gameplay niet in het uiteindelijke spel te stoppen. De schaats actie vond namelijk pas op het einde van de game plaats en de ontwikkelaar vond dit te laat om nog een nieuw gameplay onderdeel te introduceren.

Witcher
Geinig weetje maar prima dat het nooit is doorgevoerd, dat schaatsen. Op de een of andere manier is het ook lastiger een held als Geralt serieus te nemen, als hij op een paar schaatsen voorbij komt vliegen.

Random Awesomeness

Je hebt mensen die van baby's houden en je hebt mensen die net iets minder van baby's houden.

Lol? Indien ja, check ook deel twee. De Wacht gaat er weer van tussen, laters!

REACTIES (23) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord