Minecraft-film zit in zwaar weer: regisseur opgestapt 

Minecraft-film zit in zwaar weer: regisseur opgestapt 2018-08-06T06:33:27
De Minecraft-film is alweer aan zijn derde regisseur toe, want er is er weer eens eentje opgestapt. Ondertussen gaan andere filmmakers juist op eigen houtje spin-off-shorts maken en moet je zien te overleven in FIFA 19. Hoe dan? Check deze N8W8!

cookiemonster

Goedemorgen! Het is maandag, maar het is vakantie dus dan is dat iets minder dramatisch dan normaal. #geenhondopkantoor Niet dat vandaag in de geschiedenis te boek staat als zo'n rustige dag: het drama met de trap in Utrecht, de eerste atoombomaanval ooit (Hiroshima) en de Londense rellen van 2011. En het laatste optreden ooit van The Ramones vond plaats. Hopelijk wordt deze 6 augustus wat rustiger… Je Wacht start rustig met een fijne N8W8!

ramones
  

For Honors 7e seizoen geeft Valkyrie en Warden een make-over

Het zevende seizoen van For Honor-content komt eraan, genaamd Storm and Fury. Een prachtige naam, met een nieuwe map genaamd Secluded Keep. Er komen twee grote aanpassingen in belangrijke personages, want Wardens schouderbash/verdedigingsbreek-combo liep niet helemaal lekker en daarom krijgt hij de Valiant Breakthrough. Zie hieronder:


  

Valkyria heeft ook een update gehad, want haar bewegingen waren iets te risicovol en daarom heeft ze vijf extra ketting-aanvallen gekregen:


  

Minecraft filmregisseur kapt ermee

Had jij de hele maand mei volgend jaar alvast vrij genomen om elke dag naar de Minecraft-film te gaan, dan moet je Wacht je teleurstellen: dat gaat ie niet halen. Waarom niet? Nou, een schrijver-regisseur is wel handig in zo’n project en laat Rob McElhenny nou net hebben besloten het project te verlaten. Aaron en Adam Nee (die werken aan de Masters of the Universe) gaan het overnemen, wat in dit geval ook nog eens betekent dat McElhenny’s script wordt weggegooid. Erg jammer, want dat was geschreven met Jason Fuchs (Wonder Woman) en het betekent dus dat de film die releasemaand nooit gaat halen.

minecraft
  

Survival-modus is een ding in FIFA 19

Voetbalspel FIFA krijgt een soort battle royale-modus, maar dan voor voetbal. Het gaat om een Survival-modus waarbij het team dat een doelpunt scoort een speler moet inleveren. Er worden wel officiële FIFA-regels gevolgd, dus er mogen niet minder dan 7 spelers overblijven. Nog meer nieuws over FIFA? Heeft je Wacht voor je: de China Super League zit er ook in. 28 september verschijnt het spel op Switch, PS4, PC en Xbox One.

fifa
  

World of Warcraft’s Teldrassil is grote inspiratiebron voor memes

In de laatste Warbringer-episode en het in-game evenement in World of Warcraft is de frustratie hoog opgelopen. Dat komt vooral omdat Sylvanas heeft besloten de Teldrassil-boom af te branden in plaats van er juist gebruik van te maken. Wat kun je het beste doen met frustratie? Juist, memes maken. Hier zijn een paar grappige (Dank Reddits Seljin, Olivinyl en TheMentelgen):

meme

  

meme
  

meme
  

Ben Affleck en Matt Damon maken McDonald’s film

Terwijl je Wacht zich nog steeds schouderklopjes geeft omdat ze niet bij The Founder in slaap is gevallen, is er ondertussen een hopelijk spannendere vertelling over het bizarre verhaal van McDonalds in de maak. In ieder geval zijn de makers erg spannend: Ben Affleck en Matt Damon! De twee werken weer samen en dat is altijd goed. True crime, daar houden we allemaal van, toch? Affleck zou de regisseur zijn en Damon schijnt de hoofdrol te pakken, maar het is allemaal nog een beetje in de roddelfase.

mc donalds

 

Lief: deze schattige hondengame is voor het goede doel

Even wat liefde, voor Russian Subway Dogs om precies te zijn. Deze superschattige pixelgame van Spooky Squid is nu uit en eerder lieten we je de trailer al zien. Maar... als je hem koopt voor 8 augustus, dan gaat 1 euro naar Save Our Scruffs, een goed doel dat honden helpt. Het spel is uit op PC en Mac en draait om de metro van Moskou, waar jij dan als hond op zoek moet naar eten, maar moet oppassen voor de waakkatten.


  

Kijkvoer: een onofficiële Cloverfield shot

Heb je 10 Cloverfield Lane toevallig al gezien (staat ook op Netflix), dan raadt je Wacht je aan eens het onderstaande filmpje te kijken. Deze short is een spin-off verhaal naar aanleiding van 10 Cloverfield Lane. Het is allemaal niet door de officiële makers, maar wel zo vet gemaakt dat je het niet mag missen als Cloverfield-volger. Hij is ook niet gemaakt door de minste: Greg Strasz die de visual effects deed voor Independence Day: Resurgence heeft meegewerkt aan de mini-flick.


  

Nickelodeon gebruikt even zijn game-engine om een nieuwe TV-serie te maken

Bij Nickelodeon is nu een tv-serie in de maak die nog even luistert naar de werktitel Meet the Voxels, dat draait om een familie bestaande uit videogamepersonages. Supergrappig, en Nick gebruikt dus Entertainment Labs engine om de sitcom te maken. De pilot wordt gemaakt door Jana Petrosini en Sean Gill, bekend van Henry Danger en Game Shakers. Leuk detail: Meet The Voxels wordt zo gemaakt dat het ook op VR-toestellen kan worden bekeken.

nick
  

Even kwijlen bij de Okami HD vinyl boxset

Okami HD verschijnt deze week op Switch en dat is heel goed nieuws voor het apparaat, want het is een prachtige game. Wat ook prachtig is, is de LP-set die aangekondigd is van het spel. Data Discs heeft voor ongeveer 80 euro een geweldige boxset gemaakt waarin je vier LP’s krijgt en een boek met originele illustraties uit het archief van Capcom. Er zit ook nog een downloadcode bij voor moderne mensen die de muziek ook op andere manieren willen beluisteren (thanks Jesse!).

okami
  

Lekkere maandagochtendlees over cloud-based gaming-pc Shadow

Props voor Polygon, want ze hebben dit weekend een heel coole recap gedaan over cloud-base gaming en dan in het bijzonder de Shadow. Lees het hier, het is een interessant verhaal. Is het iets waar jij toekomst in ziet, dat cloud gamen?

wolk
  

DidYouKnowGaming duikt in Shrek

De Xbox-versie van Shrek was in een jaartje in elkaar gestampt en het gebruikte een techniek die later ook werd toegepast in een Battlefield-game. Er is nog veel meer over dit spel te vertellen en dat is precies wat er gebeurt in deze nieuwe aflevering van DidYouKnowGaming:


  

THIS IS THE PART WHERE YOU RUN AWAY! Je Wacht wel in ieder geval, want het is tijd om wat z’s te vangen. Vergeet je vissenkom niet te verschonen en een fijne dag pandaag!

panda

REACTIES (19) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord