Microsoft doet gierig 

Microsoft doet gierig 2012-10-03T10:47:16
Microsoft gaat mensen belonen die als een malloot achievements binnenslepen! Eh... alleen een beetje jammer dat de beloning ongeveer net zo groot is als een schouderklopje van iemand die net klaar is met vingerverven maar z'n handen niet heeft gewassen...

Xbox Live awards stellen geen drol voor

Microsoft liet ons een tijd geleden al weten gamers te gaan belonen die veel achievements binnenhalen. Er werd gespeculeerd over gamecontent en zelfs geld. Nu klopt het dat je beloont wordt, alleen nu totale waarde van de verschillende beloningen bekend is, is het maar de vraag of zoiets eigenlijk wel een beloning genoemd mag worden. Laat ik het zo zeggen, een Chinese vijftienjarige fabrieksarbeider verdient op z'n eerste werkdag, het eerste kwartier, al meer.

Ok, dit is wat Microsoft gaat uitdelen:
 

  • Een speciale presentje in de maand van je verjaardag. Welke presentje is onduidelijk, de gemiddelde waarde zal in ieder geval 0,25 dollarcent zijn.
  • Mensen met een gamerscore tussen 10.000 en 24.999 krijgen 1% van de uitgaven die ze op Xbox Live besteden terug.
  • Is je gamerscore 25.000 of hoger dan krijg je 2% terug. Zoals CVG ook al meld, dat is dus 20 euro cadeau voor elke 1000 euro die je besteed...whooptiefuckingdoo.

Gierig

Machtig mooi wat ze daar bij Microsoft uitdelen, daar heb je die 60 euro die nodig is voor een Gold membership zo mee terug. Microsoft zou ook eens naar Sony kunnen kijken, daar delen ze gewoon COMPLETE GAMES uit aan de PlayStation Plus members.

 

Nog meer dan negen jaar te gaan

De Vita gaat niet echt lekker momenteel, zoveel is duidelijk. Het is een indrukwekkende handheld maar het aanbod aan vette games laat nog te wensen over, wisten we ook al. Veel mensen vragen zich af waarom Sony de Vita niet meer pushed. Goed punt maar geen nood, de Vita gaat nog wel even mee en gezien de potentie van het apparaat is er nog zat tijd op te bloeien. Zo weet SCEA’s Vice President John Koller ons te melden dat er ook voor de Vita een levensduur van 10 jaar gepland staat.

“We’re in year one, so we’ll be supporting it for some time. But yeah, it does have its own 10-year life cycle. All of our platforms do… it’s a marathon, not a sprint. We expect long-term success from all our platforms.”

Hoe karig het aanbod momenteel dan ook nog mag zijn, uitspraken zoals die hierboven zijn altijd fijn om te horen. Voor nog veel meer Vita en ook PlayStation 3 praat, check het interview wat IGN met Koller had. Deze staat bomvol informatie, zo wordt er onder andere uitgebreid gesproken over hoe Sony haar trouwe klanten in het vizier houdt en hoe ze van plan zijn deze verder te pleasen.

 

Tails kan alles

Als Tails wat dominanter was, wat meer charisma had of gewoon wat meer een klootzak was geweest, had de vos met de twee staarten het een stuk verder kunnen schoppen. Tja, die Sonic weer hè, met z'n arrogante bakkes...

Tails

 

Bwhuhahahahahahaah!

Games zijn er voor vermaak, veel mensen vergeten dat nog wel eens. Behalve fanboys natuurlijk, die trainen zichzelf op lange tenen om de wereld te verbeteren. Maar lol en games dus, het zou bij elkaar moeten horen. Desalniettemin, er zijn nogal wat mensen die last hebben van het feit dat ze een lelijke partner hebben, een saaie kutbaan uitoefenen of een algemeen gebrek aan humor en zelfspot hebben. Dergelijke mensen ventileren de frustratie die dit oplevert nog wel eens via het medium games. Zoals Mike die in Battlefield 3 in een stilstaande Humvee ging zitten om een helikopter te belagen. Tot een medespeler dacht te helpen door een stukje te rijden. Hoe denk je dat Mike reageerde...?

Op zulke opgefokte reacties kan de Wacht alleen maar reageren met: “Bwhuhahahahahahaah! Beter voor jezelf zoek je een leukere baan of iets...”

 

Meer dan 15 minuten aan Dead Space 3 

Op een slome nieuwsdag als vandaag kun je maar beter ook gewoon lekker veel filmpies kieken. Dus dat doen we. Hiero een fikse portie Dead Space 3. Het grootste punt van Dead Space 3 waar iedereen zich (terecht) druk over maakt, is of de horror nog wel overeind blijft. Grote open vlaktes en met z'n tweeën een avontuur trotseren zijn niet echt zaken om bang van te worden. De gameplay hieronder ziet er in ieder geval aardig uit als vanouds. Check ut.

  

Pleeg zelfmoord 

WAAAAAT, Bayonetta 2exclusief naar de Wii U? Verraad van de hoogste orde! En al die trouwe fans dan met een Sony of Microsoft console dan, wat moeten die nu?! Schande is het, dit kan gewoon niet! Gelukkig maken ze bij Mega 64 een statement. Zij laten de wereld zien dat zulke onterende praktijken als ene Bayonetta op de Wii U echt niet kan! En wel door zichzelf van het leven te beroven! Dat zal ze leren!

Het ruimt overigens wel lekker op als iedereen die maar eeuwig loopt te janken op Sony, MS, Nintendo, Modern Warfare, het einde van Mass Effect 3, Bayonetta 2, enzovoorts, zichzelf het zwijgen oplegt.

 

Random awesomeness

Gewoon, wat papier en stop motion op de juiste manier combineren en je heb awesomeness. Random voor jullie uitgekozen, check!

 

REACTIES (53) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord