Metal Gear Solid: Ground Zeroes 11 minuten footage! 

Metal Gear Solid: Ground Zeroes 11 minuten footage! 2012-09-17T12:54:17
Hideo Kojima vloog met zijn Aziatische aars naar PAX Prime om de eerste beelden van Metal Gear Solid: Ground Zeroes aan de Amerikanen te laten zien. Moeten we jaloers  zijn? Nope, want ook het internet kan de footage nu zien! Gauw verder klikken dus! En ander zijn de nieuwe video’s van Borderlands 2, Halo 4: Forward Unto Dawn en God of War: Ascension ook wel aardig hoor.

Metal Gear Solid: Ground Zeroes PAX Prime info en demo
De Metal Gear-franchise vierde deze week zijn 25e verjaardag onder andere met de onthulling van de eerste (semi-next-gen) Metal Gear Solid. Het Ground Zeroes feestje ging echter door op PAX Prime in Amerika, waar Hideo Kojima opnieuw de demo toonde… die nu ook online is! Er is al een sloot info uit te halen, dus ga lekker zitten en pak een croissantje, of wacht tot de pastoor met zijn donderpreek begint voor je weer naar je iPhone gaat staren!

Allereerst speel je dus als Big Boss in de game, de originele Snake in het Metal Gear-universum. Van het verhaal van de game is nog weinig bekend maar verwacht dat het tussen Metal Gear Solid 3 en 1 afspeelt. De personages Paz en Chico werden voor het eerst geïntroduceerd in Peace Walker voor de PSP. Sowieso bevestigde Kojima dat de game als proloog zal dienen voor Metal Gear Solid 5… wanneer die game ook mag komen.

Ground Zeroes moet erg veel vrijheid bieden aan de speler. Zo zal je met Big Boss over heel de wereld rondreizen via een helikopter. Je mag zelf je bestemming straks kiezen. De badguy, of in ieder geval een ervan, wordt ook onthuld. Hij heeft een misvormd, verbrand gezicht, draagt een zwarte hoed en werkt voor een organisatie genaamd XOF. Slimme lezers merken natuurlijk dat dit FOX achterstevoren is, maar de identiteit van dit personage blijft nog effe geheim. Genoeg geluld, hier zijn de indrukwekkende beelden!

Borderlands 2 interview met gameplaybeelden
Een Gamespot-interview met Gearbox’ Randy Pitchford, met nieuwe beelden van Borderlands 2. Waarom de fuck kijk je dit nog niet?

Ontwikkeling van real-life hadouken nog erg pril
Jep, Hideo Kojima kan nog steeds de badass-meter van de Nachtwacht naar 11 draaien. Zoiets vets kan natuurlijk alleen worden opgevolgd door iets extreem lulligs. De ontwikkeling van de real-life hadouken is bijvoorbeeld nog helemaal nergens…

Lightning Returns Final Fantasy XIII

Ja, wat had je dan verwacht, nieuwe gameplaybeelden van Lightning Returns: Final Fantasy XIII? Ook Lightning vond de eerste Final Fantasy XIII niet zo goed en ruilt hem toch maar om bij Gamestop. Het toppunt van lulligheid om de Wacht hiermee te besmeuren? Ik ben nog maar net begonnen…

Zijn er fans van Mass Effects Legion in de zaal?

 

City of Heroes stopt; eerste petitie is al gestart
Over lulligheid gesproken, Guild Wars 2-vader NCsoft viert zijn succes door de stekker uit een oude MMORPG te trekken. City of Heroes is nooit zo huge als World of Warcraft geweest, maar ook op de redactie zijn er wel een paar fans van deze langlopende game te vinden. NCsoft maakte bekend Paragon Studios te sluiten.

Gelukkig is er nog hoop want fans van de helden-MMO zijn een petitie gestart om aan de boosdoeners te bewijzen dat er nog genoeg draagvlak is voor de game. De teller staat ondertussen op… dik 7.000 mensen. Da’s nog niet eens de populatie van Spakenburg. Dus… ehm, iemand zin om te tekenen?

Halo 4: Forward Unto Dawn trailer is cool
Snap je! Want het gaat over cryoslaap!!! Uh, oké, ik hou m’n waffel nu even…

God of War: Ascension krijgt furies
De PAX Prime-trailer van God of War: Ascension toont voor het eerst de Furies. Niet te verwarren met furries. God of War is altijd 18+ geweest maar zelfs Sony Santa Monica heeft een grens wat betreft fucked-upheid. Overigens zullen de Furies het vooral bij fans van spinnen erg goed doen.

 

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn trailer
Lightning Returns: Final Fantasy XIII mag misschien klinken als een naam die de projectleider op het whiteboard kalkte tijdens de eerste brainstormsessie, de beschrijvingen van de ambitieuze gameplay geven aan dat Square Enix zijn leven probeert te beteren. En nergens is dat beter te zien dan bij Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. De MMO werd praktisch onspeelbaar afgeleverd en is nu rigoureus aangepast om alsnog een kans te maken tegen WoW en Guild Wars 2. De nieuwe trailer is epische genoeg dat de Wacht het als uitsmijter gebruikt in plaats van de MGS: Ground Zeroes trailer… die ik nu voor de zeventiende keer ga bekijken. Dusseh Daaaahooooaaag!

REACTIES (36) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord