Luigi's Mansion 3 krijgt betaalde DLC met multiplayer-content 

Luigi's Mansion 3 krijgt betaalde DLC met multiplayer-content 2019-09-23T03:30:32
Nintendo heeft op slinkse manier laten weten dat je in de buidel moet tasten voor aanvullende multiplayer-content voor Luigi's Mansion 3! Hoe dat zit, lees je hieronder. Ander nieuws in deze N8W8 over: het aanhoudende succes van Pokémon Go, in-game rewards voor Amazon Prime-leden en de gratis Python-cursus van Microsoft.

Cats <3
      

Luigi's Mansion 3 krijgt betaalde DLC met multiplayer-content

Nintendo heeft stilletjes bevestigd dat Luigi's Mansion 3 betaalde DLC met multiplayer-content krijgt. De Wachtster gebruikt 'stilletjes', omdat er geen officiële aankondiging heeft plaatsgevonden. In plaats daarvan werd simpelweg de website voor Luigi's Mansion 3 bijgewerkt met de nieuwe informatie.

De betaalde DLC voor Luigi's Mansion 3 voegt nieuwe content toe aan de ScareScraper- en ScreamPark-multiplayer-modi.

  • ScareScraper is een coöp-multiplayer-modus waarin je lokaal of online in teams van vier personen samenwerkt om verschillende taken te voltooien en verdiepingen te clearen.
  • ScreamPark is een competitieve multiplayer-modus waarin Luigi het tegen Gooigi opneemt in verschillende mini-games. Je speelt dus modes één tegen één of in teams van 2 tot 4 spelers.

Luigi's Mansion 3

Wat de DLC precies toevoegt aan Luigi's Mansion 3 is nog niet duidelijk. Aannemelijk lijken echter nieuwe verdiepingen voor ScareScraper en nieuwe mini-games voor ScreamPark.

Luigi's Mansion 3 is vanaf 31 oktober te checken op Nintendo Switch.
       

Pokémon Go beleeft beste maand sinds 2016

Pokémon Go blijft verbazen! Zo weet SuperData ons te vertellen dat de game vorige maand maar liefst 176 miljoen dollar opbracht. Daarmee maakte Pokémon Go zijn beste maand sinds augustus 2016 mee. Hoe dan? Waarschijnlijk kan de piek verklaard worden door de vele evenementen die Niantic in augustus organiseerde. Daarbij moet ook gezegd worden dat augustis traditiegetrouw (vanwege het mooie weer?) ook de sterkste maand van het jaar voor Pokémon Go is.

SuperData kijkt trouwens niet alleen naar mobiele games, ook opbrengsten uit PC- en consolegames worden uitgelicht. Kijk maar eens naar de afbeeling hieronder.

Game opbrengst augustus 2019

Wat de Wachtster meteen opvalt, is de notering van World of Warcraft. Met de release van Classic kreeg de MMO natuurlijk een behoorlijke instroom nieuwe subscribers. De inkomst uit deze abonnementen groeide zodoende maar liefst 223 procent ten opzichte van in juli.

Als we kijken naar de consolegames, springen er voor ons Europeanen waarschijnlijk twee onverwachte games uit, namelijk: Madden NFL 20 en NBA 2K19. Toch bijzonder dat deze sportgames zo hoog eindigen in deze lijst!
      

Trailerovervloed

Nieuwe week, nieuwe trailers! Hieronder vind je bewegende beelden van drie versche games. Kijk snel mee naar:

  • Narcos: Rise of the Cartels – Q3 2019 op PC, PS4, Switch en Xbox One
  • Children of Morta – nu op PC; later op PS4, Switch en Xbox One
  • Frostpunk – nu op PC; 11 oktober op PS4 en Xbox One


     

Comic-momentje

Comic-momentje
       

Amazon geeft gratis in-game rewards aan Prime Members

Amazon wil Amazon Prime Members in het zonnetje zetten met een in-game beloningen voor mobiele games. De aftrap wordt gegeven in de de vorm van beloningen voor PUBG Mobile, bestaande uit gear, een wapen en de Black Magma Parachute.

En nee, dit is geen eenmalige actie. Amazon spreekt namelijk over rewards op 'ongoing basis'. Met andere woorden: Amazon Prime-leden krijgen in de toekomst nog veel meer gratis in-game content voor andere games van wat het bedrijf 'top mobile game publishers' noemt.

PUBG Mobile

Hoe vaak Amazon Prime-leden op mobiele loot mogen rekenen, is nog niet duidelijk. Het zou echter goed kunnen dat Amazon vasthoudt aan het Twitch Prime-model, waarbij zo'n één à twee keer per maand goodies uitgedeeld worden.
      

Microsoft komt met gratis Python-cursus

Tip van de dag!

Hoe heerlijk is het dat je online allerlei gratis cursussen kunt vinden? Wil je meer weten over SEO, wil je kunnen breien of eindelijk eens Zumba leren dansen; er is ongetwijfeld een cursus voor je. Daarbij is het soms wel lastig om door de bomen het bos te zien... Je wilt immers wel een goede cursus, die geschikt is voor een beginneling.

Mocht je je willen verdiepen in een programmeertaal dan komt bovenstaande je vast bekend voor. Gelukkig biedt Microsoft sinds kort een gratis cursus Python voor beginnelingen aan! De cursus bestaat uit 44 filmpjes van elk aan paar minuten.

De serie is een samenwerking tussen twee Microsoft-kopstukken, namelijk: Christopher Harrison (senior programmeermanager) en Susan Ibach (business development manager voor de AI gaming-divisie).
     

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen alle manieren waarop de AI in Street Fighter 2 valsspeelde, ontdekkingen in games die niemand ooit had mogen vinden en de Hero of Hyrule in Overwatch.


    

Lekker koesen!     

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord