Krijgt Final Fantasy VII Remake een PC-release? 

Krijgt Final Fantasy VII Remake een PC-release? 2020-04-12T01:06:28
Goedemorgen en vrolijk Pasen! De Wacht heeft weer lekker zitten nachtbraken vannacht en brengt je het volgende nieuws: Square Enix lijkt een PC-release te teasen voor Final Fantasy VII Remake, groot nieuws op komst volgens Troy Baker en Trios keert terug in Call of Duty: Warzone.


Krijgt Final Fantasy VII Remake een PC-release?

Dat Final Fantasy VII Remake gedurende één jaar exclusief speelbaar is voor PS4 is al bekend, maar een nieuwe trailer voor de game lijkt te verklappen dat de remake op enig moment ook naar PC komt. De trailer in kwestie bevat een boodschap van producer Yoshinori Kitase, maar onder de gameplaybeelden die voorbijkomen is een opvallende disclaimer te zien: 'captured on PC'.

Uiteraard is dit niet direct een bevestiging dat PC-gamers in 2021 een port kunnen verwachten. Het zou kunnen dat Square Enix simpelweg misleiding over de kwaliteit van het eindproduct op console wil voorkomen. Alle games worden immers op PC's ontwikkeld, dus het toevoegen van een disclaimer bij een PC-render kan ervoor zorgen dat klachten over grafische downgrades worden voorkomen.

MAAR… Als we kijken naar Square Enix’ vorige games, zien we dat de meeste releases uiteindelijk ook naar PC kwamen. Het zou kunnen dat dit op termijn ook met Final Fantasy VII Remake gebeurt. 10 april 2021 is in ieder geval nog 363 dagen van ons verwijderd, dus vooralsnog zijn het de PS4-eigenaren die de remake sinds afgelopen vrijdag onder de knoppen kunnen nemen.
    

Het is Bunny Day in Animal Crossing: New Horizons!

De Wacht grijpt dit nieuwtje eerst even aan om je opnieuw een vrolijk Pasen toe te wensen, ook als je ervoor kiest om lekker binnen te blijven. Waar wij wellicht op een ander manier dan normaal Pasen vieren, doen de eilandbewoners in Animal Crossing: New Horizons dit met een groot feest op Bunny Day.

Sinds 1 april duikt het vrolijke konijn Zipper T. Bunny op in Animal Crossing: New Horizons . Hij heeft overal op je eiland eitjes verstopt die jij moet verzamelen. Dat doe je door de alledaage activiteiten als bijvoorbeeld hout hakken of vissen. Daarnaast kon je de afgelopen periode dagelijks speciale Bunny Day DIY-recepten op je eiland vinden, die gecraft konden worden met de gevonden eieren. Zipper gaf je tot vandaag om alle recepten te bemachtigen en te craften.

Hij keert vandaag dan ook terug op je dorpsplein met de laatste taken en beloningen die je nodig hebt om de Bunny Day-uitdaging te voltooien. Hij geeft je bijvoorbeeld de laatste DIY-recepten die gecraft moeten worden. Mocht je dus nog het een en ander moeten craften voor de uitdaging, dan is vandaag de dag om dat nog te doen!
    

Troy Baker: 'Groot nieuws op komst'

Troy Baker, de stemacteur achter onder andere Sam Drake uit de Uncharted-serie en Joel uit de The Last of Us-games, hint op Twitter naar groot nieuws. Fans moeten het internet goed in de gaten houden de komende tijd, zegt Baker, maar uiteraard doet de acteur verder lekker vaag over het grote nieuws. Sterker nog, verder dan 'stay tuned'gaat Baker niet. Check de tweet hieronder:

The Last of Us: Part II werd vorige week nog voor onbepaalde tijd uitgesteld, dus fans hunkeren -net als de Wacht- naar nieuwe informatie over de release. Het is dan ook geen verrassing dat Bakers tweet inmiddels bijna 19.000 likes heeft.

Hoewel de ogen volop gericht zijn op The Last of Us: Part II, is het uiteraard niet zeker of het nieuws waar Baker naar verwijst ook maar iets te maken heeft met de uitgestelde Naughty Dog-game. Baker doet namelijk een shitload aan voice acting-klussen. Een van zijn meest recente rollen was die van Higgs in Death Stranding. Ook de Wacht kan voor nu dus niets anders doen dan 'tuned' blijven...
    

Snel kijken: zo speel je Cypher in VALORANT


    

Blizzard: 'Nog onduidelijk of Blizzcon 2020 door kan gaan'

COVID-19 laat ons voorlopig nog niet met rust, dus worden verschillende grote bijeenkomsten al enkele weken gecanceld. Ook in de VS worden vragen gesteld bij evenementen die nog plaats moeten vinden, maar in het geval van Blizzcon 2020 is het nog koffiedik kijken, laat Blizzard weten op zijn eigen website.

While we’re all hopeful things will look better later in the year, the bottom line is that at this point it’s too early to know whether BlizzCon 2020 will be feasible. The health of our community, employees, and everyone who helps with the show is our top consideration. It might be a few months before we know for certain if or how we’ll proceed, but as soon as we have a meaningful update, we’ll share it

Mocht Blizzcon 2020 doorgaan, dan zal het evenement waarschijnlijk in november georganiseerd worden. Vorig jaar zagen we Diablo 4, Overwatch 2 en de WoW-expansion Shadowlands aangekondigd worden tijdens Blizzcon. Onder grote game-gerelateerde evenementen die tot nu toe werden uitgesteld door het virus vallen onder andere GDC en E3. Naar de doorgang van Gamescom in Keulen wordt momenteel nog gekeken, maar de kans bestaat dat ook dat event wordt afgelast.
     

Bethesda: 'Wastelanders-update zorgt ervoor dat spelers hun kamp moeten verplaatsen'

Het wordt moven geblazen voor sommige spelers als de Wastelanders-update volgende week gelanceerd wordt in Fallout 76. Bethesda heeft op zijn eigen blog namelijk bekendgemaakt dat de update ervoor zorgt dat het landschap in Appalachia nogal verandert. De nieuwe locaties die worden toegevoegd komen namelijk op plekken te staan waar nu nog een kamp gebouwd kan worden. Hierdoor moeten spelers die op bepaalde plekken een kamp hebben gebouwd verhuizen. Om spelers een handje te helpen heeft Bethesda een map gepubliceerd met nieuwe plekken waar men naartoe kan. Check 'm hieronder:

 

Spelers die moeten moven hoeven zich gelukkig geen zorgen te maken; zij krijgen de mogelijkheid om gratis hun kamp te verplaatsen. Nu moet je nog 5 caps betalen voor een eerste verhuizing, waarna steeds een prijsstijging plaatsvindt als je je kamp wil verplaatsen. Sommige spelers hebben een hoop moeite gestoken in het vormgeven van hun kamp, dus de biezen pakken en vertrekken kan nogal irritant worden. Volgens Bethesda wordt de Fallout-MMO echter flink verbeterd door Wastelanders, dus hopelijk maakt de ontwikkelaar zijn belofte waar.
     

Trios-modus keert terug naar Call of Duty: Warzone

De Trios-modus is sinds vrijdag weer terug in Call of Duty: Warzone. Infinity Ward heeft een patch uitgerold die de modus terugbrengt nadat deze vervangen werd door de Quads-modus in de Season 3-update. De modus voor drie spelers keert als aparte optie terug, want Quads -waarin je met z’n vieren in een party zit- blijft gewoon bestaan.

Met de update reageert Infinity Ward op klachten van spelers die geen clubje van vier kunnen vormen en dus willekeurige spelers in hun team krijgen. Hoewel dit in een team van drie nog wel acceptabel is, wordt communicatie met een willekeurige teammate wat moeilijker in Quads. Trios keert vooralsnog alleen terug in de Battle Royale-modus.

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord