Konami kondigt Metal Gear Solid V: The Definitive Experience aan 

Konami kondigt Metal Gear Solid V: The Definitive Experience aan 2016-08-30T09:31:34
Terwijl de echte zomermaanden nagenoeg voorbij zijn, begint de najaarsperiode waarin de meest zieke games op ons staan te wachten. Laten we met die gedachte ons verdriet dat het nu weer steeds kouder gaat worden weer een beetje gerust stellen. Goedemorgen!

Net GTA

  

The Witcher 3: Wild Hunt brengt GOTY-edition met epische trailer

De avonturen van Geralt zijn al meerdere malen geroemd en dat gaat waarschijnlijk nog wel even zo door, want vandaag komt de Game of the Year-edition van The Witcher 3 uit. Een pakket dat The Witcher 3, alle DLC's en de twee uitbreidingen (Heart of Stone en Blood and Wine) samenvoegt in één versie die nog meer content biedt dan je dit jaar nog kunt verdragen.

Het veel geprezen spel laat je een fantasy wereld verkennen waarin je steeds sterker wordt naar mate je levelt. Daarnaast zie je de impact van je handelen zich op de omgevingen afspelen en duurt het honderden uren om echt alles uit de game te halen. Ook voor gamers die zich alleen bezig willen houden met een simpel kaartspelletje, biedt The Witcher 3 met Gwent een zeer goed alternatief. Duidelijk een game die je niet gemist mag hebben. Naast dat de Game of the Year-edition vandaag verschijnt, mag er ook patch 1.30 verwacht worden die een aantal zaken rondom de gameplay fijntjes moet verbeteren.

  

Potje Rush in Battlefield 1

Vergeet niet dat de open bèta vanaf 31 augustus begint. Deze testfase bevat dezelfde map als in de trailer en de modi Rush en Conquest. 

    

Makers van Don't Starve en Shank komen met nostalgische 'game'

Ieder kind heeft het spelletje wel eens gespeeld, 'de vloer is van lava'. Een zeer intrigerend spel waarbij je levend verbrand wanneer je met een lichaamsdeel de grond aanraakt. Ontwikkelaar Klei, die we kennen van spellen als Don't Starve en Shank, heeft het iconische kinderspelletje omgetoverd in een echte game, en dat is behoorlijk tof gedaan. Hot Lava, zoals de titel van het product luidt, is een first-person platformer waarbij je echt de vloer niet mag raken, want deze is zoals je al vermoede van lava!

Dit is de eerste 3D game van Klei en vandaag is er een trailer verschenen die laat zien hoe het werkt. Echter veel uitleg krijgen we niet over de titel. Later dit jaar moet er nog een bèta verschijnen, maar wanneer precies is nog onduidelijk. Het spel komt in ieder geval uit op Steam, maar of andere platformen ook ondersteund worden is niet bekend. Details over de verkoopprijs of een releasedatum behoren ook nog tot de categorie gissen.

De Wacht ziet het spel wel zitten, al denkt hij niet dat het in veel moskeeën gaat worden gespeeld, want daar hebben ze geen lava op de vloer. De vloeren zijn daar namelijk bedekt met islaminaat (hihi).

  

Toen handleidingen nog van papier waren

In de Grand Theft Auto-serie zijn zelfs de handleidingen goed.

San Andreas handleiding

     

Ubisoft geeft 20 minuten aan Watch Dogs 2 gameplay vrij

De Franse uitgever Ubisoft bracht ons ieder najaar een Assassin's Creed titel waarmee we ons maar moesten zien te vermaken. Dit jaar breekt Ubisoft met die traditie, want ja, je zult maar een game uitbrengen in het jaar waarin de bioscoop film van de gameserie uitkomt. Dus wat doen ze bij de uitgever, ze trakteren ons dit jaar op de sequel van Watch Dogs. In Watch Dogs 2 spelen we wederom met een hackers wonder en mogen we het dagelijks leven in de stad San Francisco compleet om ver gooien.

Dit keer spelen we met een iets minder generiek hoofdpersoon genaamd Marcus Holloway. In de onderstaande trailer worden we begeleid door een van de ontwikkelaars en leren we onder andere hoe de stad is opgebouwd en hoe de co-op werkt. Watch Dogs 2 komt op 15 november uit voor de PC, PS4 en Xbox One.

     

Bethesda bespreekt laatste Fallout 4 DLC

Vandaag is een treurige dag voor de die-hard Fallout 4 spelers, want het laatste stukje DLC komt namelijk uit voor het spel. Bethesda gaat nog wel ondersteuning bieden middels patches en het stimuleren van de mod community, maar qua verhalen en content is het verder afgelopen. Nuka World zoals het laatste hoofdstuk heet, speelt zich af in een pretpark dat is gecreëerd door het marketing team achter onze favoriete drank Nuka Cola. Door de nucleaire oorlog is niet alleen het spookhuis de plek waar je griezels tegenkomt, want het hele park is nu voorzien van vijanden.

Omdat het om een grotere uitbreiding gaat, richt Bethesda zich in onderstaande trailer niet alleen op de gameplay, maar laat de uitgever ook enkele creatieve geesten achter het product aan het woord. De content maakt deel uit van de Season Pass. Voor iedereen die deze niet heeft is Nuka World voor €19,99 te verkrijgen. Later deze week is de review van dit pakket natuurlijk te lezen op PU.nl.

  

Metal Gear Solid V: The Definitive Experience aangekondigd

Konami is nog altijd bezig met het vertrek van Hideo Kojima te verwerken. Het Japanse bedrijf heeft nog wel altijd de rechten van de Metal Gear-franchise in handen, maar zonder de grootmeester hemzelf, lijkt er weinig hoop te zijn voor nog een aantal goede titels. Wat Konami natuurlijk wel kan doen, is profiteren van het werk dat al geleverd is door Kojima en dat doen ze dan ook door met de Metal Gear Solid V: The Definitive Experience te komen. Dit pakket bevat zowel, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain als Metal Gear Solid V: Ground Zeroes.

MGSV:The Definitive Experience

Naast de game en de ‘dure demo’ zoals er wel eens naar Ground Zeroes wordt gerefereerd, bevat het pakket natuurlijk ook alle DLC’s die voor MGS V zijn verschenen. Metal Gear Solid V: The Definitive Experience verschijnt op 11 oktober op de PS4, Xbox One en Steam. De adviesprijs voor de PS4 en Xbox One-versies ligt op €49,99. De prijs die Steam voor het spel gaat hanteren is nog niet bekend.

     

Doei

Doei

REACTIES (43) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord