Komt Rainbow Six Siege naar de Xbox Game Pass

Komt Rainbow Six Siege naar de Xbox Game Pass? 2020-10-19T00:18:04
Plaatste Xbox Game Pass een tease voor de komst van Rainbow Six Siege naar Xbox Game Pass? Ander nieuws: de Mario Kart Live: Home Circuit launch trailer, Fall Guys vraagt je mening, The Outer World-patch voor Switch en FIFA 21 is eerste game in franchise die digitaal meer verkoopt.

Cats <3
       

Komt Rainbow Six Siege naar de Xbox Game Pass?

Het Xbox Game Pass Twitter-account plaatste dit weekend een vrij cryptische tweet… Het zou wat de Wachtster betreft echter zomaar kunnen gaan om een tease voor de komst van Rainbow Six Siege naar Xbox Game Pass!

Is Rainbow Six Siege de volgende grote game die naar Xbox Game Pass komt? Op dit moment is het nog slechts speculatie, maar wat zou het Xbox Game Pass Twitter-account anders bedoelen met onderstaande tweet? We zien zes regenbogen en een kasteel dat belegerd wordt. Of in goed Engels: dat onder ‘siege’ is!

                  

Het Xbox Game Pass Twitter-account heeft nog niet gereageerd op de speculatie. Mocht er een officiële bevestiging volgen dan lees je dat uiteraard zo snel mogelijk!
      

De Mario Kart Live: Home Circuit launch trailer is hier

Mario Kart Live: Home Circuit ligt inmiddels in de schappen. Om dat heugelijke feit te vieren, mag een launch trailer natuurlijk niet ontbreken!

Met Mario Kart Live: Home Circuit haal je zowel een game als een real-life-Mario Kart-kart in huis. Nadat je een echte baan hebt opgezet, gebruik je de kart die uitgerust is met camera om door je eigen woonkamer te racen.

Maar goed, in dit geval zeggen beelden wel degelijk meer dan woorden: kijk daarom snel mee naar de Mario Kart Live: Home Circuit launch trailer:

Mario Kart Live: Home Circuit is nu te checken op je Switch.

P.S. Doe je kat een plezier en haal die game in huis!


      

Fall Guys wil weten welke rondes je top en flop vindt

Even een korte oproep!

Fall Guys-ontwikkelaar Mediatonic zit namelijk te springen om je mening. In het bijzonder wil men je input hebben over de beste en slechtste rounds in de game. Ook roept men op om je uit te spreken over de hoeveelheid nieuwe rondes die je per seizoen wilt zien. En zo te horen, wil Mediatonic ook REALLY wat doen met je antwoorden.

                  

Om mee te doen en je mening te delen, ga je naar deze Fall Guys Rounds Survey.

Fall Guys is speelbaar op PC en PS4.
       

Comic-momentje

Comic-momentje
       

The Outer Worlds-patch voor Switch brengt grafische upgrade

The Outer Worlds is inmiddels alweer een poosje speelbaar op de Nintendo Switch. Een prima port… Althans: als je de game nog niet op de technisch krachtigere platformen had gespeeld.

Laten we wel wezen: het uitbrengen van The Outer Worlds op de Switch vroeg om wat grafische offers. Ontwikkelaar Obsidian Entertainment heeft echter een manier gevonden om de game toch nog wat op te poetsen!

Alvast een voorproefje van de patch die later deze maand verwacht wordt? Bekijk de plaatjes bij onderstaande tweet dan maar eens:

                  

The Outer Worlds is nu te spelen op PC, PS4, Switch en Xbox One. De patch voor de Switch-versie wordt op 21 oktober verwacht.
       

FIFA 21 is eerste game in franchise die digitaal meer verkoopt

GamesIndustry.biz weet te vertellen dat FIFA 21 qua fysieke verkoop flink onderdoet voor voorganger FIFA 20. Wat betreft digitale verkoop is het echter een geheel ander verhaal!

Als we kijken naar de verkoop van FIFA 21 in het Verenigd Koninkrijk, dan vallen er een aantal dingen op. De fysieke verkoop van het nieuwste deel in de franchise daalde bijvoorbeeld met meer dan 42 procent ten opzichte van FIFA 20. De digitale verkoop laat echter een omgekeerd beeld zijn: zo wist FIFA 21 in de eshops maar liefst 31 procent meer te verkopen dan zijn voorganger.

FIFA 21

Een daling van de fysieke verkoop en een stijging van de digitale verkoop? Dat heeft ongetwijfeld te maken met de coronacrisis. Op zich zijn de cijfers daarom ook niet zo heel verrassend…

Wat wel bijzonder is, is dat FIFA 21 hiermee de eerste game in de franchise is waarvan er digitaal meer exemplaren verkocht zijn dan fysiek!
       

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen: twee supertoffe documentaires over The Oregon Trails en Resident Evil-maker Shinji Mikami. De Wachtster sluit ten slotte af met wat leuke partyfeitjes over nooit uitgebracht Zelda-games.


       

Lekker koesen!        

REACTIES (39) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord