Janemba deze week in Dragon Ball FighterZ, veel klachten over Fortnite's B.R.U.T.E. en The 100 stopt 

Janemba deze week in Dragon Ball FighterZ, veel klachten over Fortnite's B.R.U.T.E. en The 100 stopt 2019-08-04T21:49:55
Geklaag, negativiteit, dingen die eindigen en andere ellende. Deze N8W8 lijkt wat overschaduwd te worden door zwartgalligheid, maar geen zorgen, er zijn ook mooie dingen, zoals de koffer van Hitman en een gele hond.

Rennen
   

Het is vandaag 5 augustus, de dag waarop in 1928 de eerste marathon van Amsterdam werd gelopen. En de dag waarop in 1962 de eerste quasar wordt gespot. Dat is het centrum van een sterrenstelsel: een zwaar zwart gat met daaromheen helder licht. Een beetje zoals de ziel van je Wacht dus. En een beetje zoals deze N8W8. Tijd voor gamenieuws!

geen ziel
   

Agent 47's koffertje wordt een wapen

In de volgende update van Hitman wordt zijn klassieke koffertje toegevoegd als wapen. Er was ooit een glitch in Hitman 2 waarin onze kale vriend zijn koffertje kon rondzwaaien waarna het kon locken op een target. Helaas verdween die door een patch, maar hij schijnt nu terug te komen als officieel wapen. Op 8 augustus zit hij in het Best Case Scenario Challenge pack van Hitman 2 en daar zullen veel fans blij van worden, het is namelijk erg handig dat je door de vierde muur heen kunt breken. Toch jammer dat je die koffertjes eigenlijk nooit meer in het echte straatbeeld ziet. Hoewel, die harde dingen kun je ook goed als wapen gebruiken.

Hitman
   

Pixar-animator maakt ode aan The Last of Us’ Joel en Ellie

Er zijn niet vaak relaties in games die zo ontroerend zijn als die van Joel en Ellie uit The Last of Us. Dat vindt ook Pixar-artiest Nicolle Castro, die onder andere werkte aan Toy Story 4 (wth Woody?). Ze houdt enorm van gamen, want ze maakte al artiestieke eerbetonen aan Red Dead Redemption 2 en Shadow of the Colossus. Ook The Last of Us is een geliefd onderwerp van de artiest, die diverse geweldige prints verkoopt in haar winkel, maar ze ook regelmatig deelt op Twitter (@ncdooodles).

Ellie
    

Console Wars-boek wordt documentaire

Het boek Console Wars wordt een documentaire, geproduceerd door niemand minder dan Seth Rogen. Het boek van Blake J. Harris krijgt de docu-behandeling en daarnaast wordt er een tv-serie van gemaakt, waarin de geschiedenis van gameconsoles aan bod komt. De nadruk ligt daarbij op de wedloop tussen Nintendo en SEGA in de jaren ‘90. Regisseurs van de docu zijn de auteur zelf en Jonah Tulis, bekend van Such Great Heights. De tv-serie wordt geregisseerd door Jordan Vogt-Roberts (Kong: Skull Island).

Console Wars
   

The 100 stopt na zeven seizoenen

Helaas is het in de wereld van televisieseries niet zoals bij musicals: als het einde is aangekondigd, dan is het eigenlijk altijd echt het einde. Dat geldt ook voor The 100, die je op Netflix kan vinden. De maker van de serie, Jason Rothenberg, heeft aangekondigd dat het zevende seizoen het laatste is, wat hij altijd al schijnt te hebben gewild. In Amerika is The 100 op de zender CW te zien, waar het het zesde seizoen momenteel in volle gang is. Mooi dat Rothenberg op tijd weet dat het gaat stoppen, zodat hij er hopelijk een mooi einde aan kan breien.

The 100
   

Janemba komt naar Dragon Ball FighterZ

Dit weekend vond EVO 2019 plaats en daarin kwamen wat interessante aankondigingen voorbij. Een ervan is Janemba. Het personage komt naar Dragon Ball FighterZ als dlc. En zie in de trailer hieronder ook een glimpsje van SSGSS Gogeta. Janemba is een van de schurken uit de populaire manga- en anime-reeks en we zagen hem voor het eerst in de film Fusion Reborn uit 1995, waarin hij door Gogeta werd afgemaakt. 8 augustus kun je hem downloaden, maar wanneer SSGSS Gogeta komt is nog onbekend. Elk personage kost 4,99 euro, tenzij je een season pass hebt.


   

Nieuwe Under Night In-Birth-game aangekondigd op EVO 2019

Zoals je Wacht net al zei, kwam er wat mooi nieuws vanaf EVO 2019. Naast de releasedatum van Janemba voor FighterZ is dat een nieuwe game in de vechtserie Under Night In-Birth. Under Night In-Birth Exe: Late[cl-r] verschijnt begin 2020 en bevat tenminste een nieuw personage, zo schrijft Gematsu (https://gematsu.com/2019/08/under-night-in-birth-exelatecl-r-announced). Dat personage heet Londrekia, maar meer weten we niet. En naar welk platform hij komt, dat heeft ontwikkelaar French Bread niet gezegd. Kortom, er is nog weinig bekend, maar wel veel ontwikkeling!


   

Jim Carrey maakt zich zorgen over het oordeel van de fans

Sonic The Hedgehog wordt verfilmd, dat weten we inmiddels, maar de stem van Dr. Robotnik maakt zich er zorgen over. Acteur Jim Carrey zegt dat hij de negatieve reactie van de fans op de eerste beelden van Sonic erg heftig vond. Hij zegt dat hij meent dat dit soort dingen ervoor zorgen dat creatief eigenaarschap een soort monster van Frankenstein wordt. The Wrap schrijft dat er in eerste instantie al veel negatieve reacties waren op het uiterlijk van het personage, maar toen ook nog op het uitstel van de film door het aanpassen van Sonic’s uiterlijk. Dit legt enorm veel druk op artiesten die visuele effecten maken. Carrey zegt erover: “Soms zie je dat het collectief wil dat iets op een bepaalde manier gaat, en als dat dan zo wordt gefixt, dan zegt men “oke, ik wil het niet’. Je wordt dan toch een monster van Frankenstein, op een bepaald moment?” Carrey heeft geen reshoots hoeven doen voor de redesign van de film die op 14 februari 2020 moet verschijnen.

Sonic
   

Weet je wat je wil? Een Yellow Dog with Cone

Grand Theft Auto Online gaat lekker en dat is bizar, aangezien de game het eerst stelde zonder het meest fantastische item in de geschiedenis van games: de Yellow Dog with Cone. Je kunt het nu aanschaffen in de winkel van het Diamond Casino. Je moet ervan houden, van dit moderne kunstwerk. De grap is dat dit item al eerder werd beloofd, maar er niet was, waardoor het een soort populair ding voor memes was geworden. Inmiddels kunnen die memes in de prullenmand, want het bijzondere kunstwerk is er. Je moet er wel 41.500 chips voor neertellen.

Yellow Dog
   

Fans klagen over de B.R.U.T.E.-mech in Fortnite

Er wordt dit weekend veel gezegd en geklaagd door gamers, wat onder andere komt door de toevoeging van de B.R.U.T.E.-mech aan Fortnite. In Battle Royale’s tiende seizoen is er een apparaat toegevoegd waarin je met twee personen kunt plaatsnemen. In deze mech is de ene speler er om te lopen en bewegen, terwijl de andere de aanvallende rol heeft. Echter blijken deze moordmachines zo effectief, dat fans (zelfs pro’s) ze niet goed de baas kunnen. Om Epic op deze ergernissen te wijzen, delen steeds meer fans video’s online van hoe zij worden afgemaakt door zo’n duo-vijand. Er zijn ook een heleboel spelers die het juist een leuke toevoeging aan de game vinden, vooral door de toffe emotes.

Fortnite
   

Ninja’s eerste stream op Mixer ging lekker, maar waarom?

We blijven nog even bij Fortnite. Het waren spannende dagen voor Ninja, die Twitch gedag zwaaide om naar Microsoft’s Mixer over te stappen. Hij streamde zes uur lang Fortnite en daar keken gemiddeld 65.000 mensen naar. Dat is aanzienlijk hoger dan hij de laatste tijd op Twitch haalde, wat gemiddeld 40.000 was. Het is echter nog maar afwachten hoeveel subs hij eraan over houdt en in hoeverre mensen alleen wilden zien wat Mixer was. Het kan ook zijn dat mensen vooral geïnteresseerd waren omdat je nu gratis een twee maanden abonnement op Ninja’s kanaal krijgt als je je aanmeldt op Mixer.

Ninja
   

Mixer onder vuur door de kledingvoorschriften

Meer over Mixer, want zoals je Wacht al zei waren gamers dit weekend erg mondig. Ditmaal gaat het om de kledingvoorschriften van het streamingplatform die seksistisch zouden zijn. Er wordt hierin het verschil gemaakt tussen family friendly, teen en 18+. Bij de eerste categorie moet je je lichaam bedekken vanaf een paar inches boven de borstlijn. Dit mag niet strapless zijn of cleavage tonen. Bij Teen mag je een beetje cleavage tonen, maar strapless mag nog steeds niet. Bij 18+ mag je naakt. Nee grapje, daarbij moet je borst vanaf de borstlijn tot het einde van de ribbenkast bedekt zijn. Bepaald niet naakt dus. Je mag wel een kort topje dragen, en je mag strapless dragen zolang maar zichtbaar is dat je wel iets aan hebt. Diverse mensen beweren dat het seksistisch is tegenover vrouwen en vragen zich af waarom schouders zo angstaanjagend zijn.

kleding
   

Foutjes in Mario-games

Foutje bedankt, zullen we dan maar zeggen. Foutjes worden gemaakt door de besten, dat blijkt maar weer uit de nieuwe video van DidYouKnowGaming, waarin de fouten uit de Mario-franchise worden uitgelicht. Pijnlijk om te zien wat er allemaal misgaat bij je Wachts favoriete gameman.


   

Nou, lekker negatief begin van je week, graag gedaan. Doe je best op werk/school/thuis, doe lekker vrolijk, ook als je dat niet bent want dan word je het vanzelf, en een heel fijne dag pandaag. Tot morgen!

panda
   

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord