Is Soulcalibur VI stiekem goud gegaan? 

Is Soulcalibur VI stiekem goud gegaan? 2018-08-20T03:15:50
De Wachtster begint deze N8W8 met een cryptische uitlating over Soulcalibur VI. De game zou namelijk zomaar eens goud gegaan kunnen zijn. Ander nieuws over Pokémon: Let’s Go Pikachu/Eevee! en Tekken 7. O, en voor de liefhebber ten slotte nog twee voorspellingen over de PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Cats <3
    

Is Soulcalibur VI stiekem goud gegaan?

Motohiro Okubo heeft zich op Twitter (ietwat cryptisch) uitgelaten over de status van zijn Soulcalibur VI. De producer van de game liet zich ontvallen dat de game goud gegaan is. Meestal wordt dit moment met veel bombarie aangekondigd, maar Okubo doet het zo te zien gewoon even tussen neus en lippen door. Lees maar mee:

                  

Het is nog niet officieel bevestigd, maar het goud gaan van Soulcalibur VI is echter vrij aannemelijk, aangezien de game over slechts twee maandjes in de schappen moet liggen. Maar omdat de game ook nog een season pass moet krijgen – met daarin 17 extra personages – is de kans klein dat Okubo lekker met vakantie kan.

Soulcalibur VI is vanaf 19 oktober te checken op PC, PS4 en Xbox One.
         

Comic-momentje

Comic-momentje
    

Pokémon: Let’s Go-trailer toont Mega Evolutions

De tweelinggames Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! hebben een nieuwe trailer gekregen. Hieronder zie je twee van de mega evoluties in de Switch-games, namelijk die van Mega Kangaskhan and Mega Gyarados.

RIP Ninetales en Slowbro.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! zijn vanaf 16 november te checken op de Nintendo Switch.
    

“PS5 verschijnt eind 2019, mits er voldoende onderdelen zijn” 

Florian houdt je in zijn Serial op de hoogte van alle geruchten omtrent de next-gen consoles. De Wachtster kwam zojuist echter ook een interessant bericht tegen, dat ze graag met jullie wil delen. Het Japanse bedrijf Ace Economic Research Institute verwacht namelijk dat de PS5 eind 2019 op de markt komt, maar dat schaarste van onderdelen echter nog roet in het eten kan gooien.

PS4 controller

Deze uitspraak is afkomstig van analist Hideki Yasuda die in een rapport ingaat op de financiële prestaties van Sony. Hij baseert zich hierbij op Murata Manufacturing en TDK die zorgen hebben geuit over het aanbod van zogenaamde monolithic ceramic capacitors (MLCC). Een tekort hieraan zou een gevaar kunnen betekenen voor de launch van de PS5.

Yasuda gaat verder nog in op de resultaten van de PS4 in het vorige kwartaal. Hij denkt dat de sterke cijfers beïnvloed zijn door Fortnite. Er gaan zoveel microtransacties over de toonbank dat het resultaat inmiddels ook zichtbaar is in de omzet van consoleboeren.

Ten slotte is er in het rapport nog te lezen dat het Ace Economic Research Institute een rooskleurige toekomst voor consoles ziet. Voorheen waren er nog zorgen vanwege de uitdijende mobile gaming-markt, maar deze zijn - mede dankzij het succes van de Switch - inmiddels verleden tijd.
     

Trailerovervloed

De Wachtster heeft weer een stapeltje versche trailers voor jullie opgeduikeld. Kijk vandaag mee naar:

  • Treadnauts – nu te checken op PC, PS4, Switch en Xbox One
  • Insomnia: The Ark – later dit jaar op PC
  • Omen of Sorrow – vanaf 6 november te checken op PS4
  • Drunk-Fu: Wasted Masters – nu te checken op PC en Xbox One


     

“Dit fiscale jaar 25 miljoen Nintendo Switch consoles verscheept”

Dat Ace Economic Research Institute van hierboven loerde nog even iets dieper in hun glazen bol om ook nog wat uitspraken te kunnen doen over de Nintendo Switch. Het bedrijf verwacht dat Nintendo dit fiscale jaar in toaal 25 miljoen consoles gaat verschepen.

Nintendo Switch gif

25 miljoen... Dat is zelfs nog meer dan Nintendo zelf verwacht. Ninty houdt zelf namelijk rekening met 20 miljoen verscheepte Switches.

Het Ace Economic Research Institute heeft echter veel vertrouwen in games als Super Smash Bros. Ultimate en Pokémon: Let’s Go, Pikachu!/Let’s Go, Eevee! De analisten verwachten namelijk dat er 140 stukjes software verstuurd zullen worden.
    

Anna en Lei-Wulong in september naar Tekken 7

Bandai Namco heeft bekend gemaakt dat Anna Williams en Lei-Wulong binnenkort aan het roster van Tekken 7 toegevoegd worden. Je kunt beide fighters vanaf 6 september kopen, naar alle waarschijnlijkheid met een prijskaartje van zo'n vijf euro.

Anna en Lei-Wulong werden op EVO 2018 onthuld. De bijbehorende trailers zijn inmiddels online gezet door Bandai Namco.

Tekken 7 is nu te checken op PC, PS4 en Xbox One.
   

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen een allegaartje. Je vindt hieronder een The Witcher/Star Wars mash-up en een 10 uur durende GTA V speedrun. We eindigen met een Metal Gear Solid short van Jordan Vogt-Roberts, inclusief David Hayter als Solid Snake.


      

Lekker koesen!
     

REACTIES (24) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord