Is dit het nieuwe personage in Apex Legends

Is dit het nieuwe personage in Apex Legends? 2021-04-19T00:14:25
Een dataminer vond details over het volgende nieuwe personage in Apex Legens. Ander nieuws deze N8W8: Days Gone-schrijver vindt dat je games full priced moet kopen, Reddit-gebruiker verzint Path Of Exile-ban over macrogebruik, eerder gebande spelers mogen terugkomen in CS:GO-events en de kills in GTA 5 onder de loep genomen.

Cats <3
        

Is dit het nieuwe personage in Apex Legends?

Apex Legends-dataminer Biast12 meent details te hebben gevonden over het volgende nieuwe personage in de game, genaamd: Pariah.

Jammer genoeg hebben we nog geen beeld van Pariah. In de tweet waarin de dataminer zijn ontdekking uit de doeken doet, zien we echter wel een aantal screenshots met daarop de abilities van Pariah. De ultimate ability van het nieuwe personage lijkt bijvoorbeeld in het teken te staan van stoom.

                  

Naar verwachting zal het nog wel even duren voordat we meer te horen krijgen over deze nieuwe Legend. Biast12 meent in ieder geval dat eerst nog Valk op het programma staat. Het silhouet van dit personage werd eerder al gespot op de social media van Respwan.

We houden de ruim 100 miljoen mensen die Apex Legends checken graag op de hoogte!
         

Days Gone-schrijver: koop games die je tof lijken voor full price

De schrijver en creatief directeur van Days Gone is van mening dat gamers niet moeten klagen als een game geen sequel krijgt, als ze de game niet meteen full priced gekocht hebben.

Bovenstaande uitspraak van John Garvin komt uit een interview op het YouTube-kanaal van David Jaffe. Garvins mening is luid en duidelijk: als je van een game houdt (of denkt te gaan houden), koop ‘m dan voor de volledige mep. Wacht niet tot de uitverkoop of tot de game op een dienst als PlayStation Plus verschijnt. Als je de game niet meteen bij de release ondersteunt, mag je ook niet klagen als er nooit een vervolg wordt gemaakt.

Bovenstaande uitspraken komen natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Ze hebben te maken met dat Bloomberg-artikel waarin te lezen is dat Days Gone 2 er niet komt, omdat de game niet goed genoeg werd ontvangen.

Lang verhaal kort: de beste manier om de ontwikkelaar te steunen, is door de game meteen voor full price te kopen…

Bijvoorbeeld op 18 mei als Days Gone naar de PC komt!
          

Reddit-gebruiker verzint Path Of Exile-ban over macrogebruik

Er was nogal wat #ophef rondom Path of Exile deze week. Neem die rommelige release van de Ultimatum-uitbreiding. Wat misschien nog wel meer stof op deed waaien, was die gamer die stelde een ban gekregen te hebben voor het gebruik van macro’s. Dat zit zo:

In een inmiddels verwijderd bericht op een reddit (via PC Gamer) schreef een gebruiker dat hij vanwege een handicap een macro in Path of Exile gebruikte. Zonder die macro zou deze persoon die game niet goed kunnen spelen. Het gebruik van de macro had hem echter een ban opgeleverd. De ontwikkelaar zou dat namelijk zien als cheaten.

Path of Exile

Bezorgde medestanders lieten hun ongenoegen luid en duidelijk merken, bijvoorbeeld op Twitter. In een reactie op alle consternatie liet het Path of Exile-account vervolgens weten contact opgenomen te hebben met de reddit-gebruiker in kwestie om meer details over het voorval te achterhalen. Het is namelijk helemaal geen beleid om mensen te bannen voor het gebruik van macro’s. En nog opvallender: men kon geen account vinden dat een ban gekregen had voor die specifieke reden…

Verdacht!

Op een gegeven moment kon de reddit-gebruiker niet anders dan toegeven dat hij de situatie verzonnen had. De persoon schreef zijn leerlingen aan te willen tonen dat het heel gemakkelijk is om “de publieke opinie en het discours op sociale media te manipuleren" en om mensen te doen denken dat je een expert bent, zelfs als je geen enkele ervaring met een onderwerp hebt.

Waarom deze persoon een game uitkoos als voorbeeld? De persoon in kwestie vond gaming een “relatief onschadelijk gebied”, in vergelijking met bijvoorbeeld de politiek… Ook zou de ethische commissie van de school het experiment goedgekeurd hebben.

Een lame excuus of de rare waarheid? De Wachtster weet het niet… Maar vindt het in ieder geval wel een kl*te streek voor al die mensen die dagelijks hun stinkende best doen om games toegankelijker te maken.
         

Comic-momentje

Comic-momentje
         

Eerder gebande spelers mogen terugkomen in CS:GO-events

Counter-Strike: Global Offensive heeft opnieuw gekeken naar eerder uitgedeelde bans aan pro-spelers. Het gaat om spelers die in het verleden een ban aan hun broek kregen voor het schenden van Valve's anti-cheat-systeem. Voorheen waren die bans permanent, maar dankzij deze herziening kunnen de gebande spelers na verloop van rijd toch weer deelnemen aan door Valve gesponsorde evenementen.

Men laat in deze blog weten dat de spelers enkel nog gediskwalificeerd blijven als de ban minder dan vijf jaar oud is, of als deze uitgedeeld is na deelname aan hun eerste door Valve gesponsorde evenement. De reden voor deze herziening is simpel: de regels zijn al acht jaar oud. En dat betekent dat sommige VAC-bans ook al acht jaar oud zijn. Hoogste tijd voor een update, dus!

Counter-Strike: Global Offensive CS:GO

Verschillende prominente spelers hebben profijt van deze wijzigingen. Kotaku noemt bijvoorbeeld Elias ‘Jamppi’ Olkkonen en (mogelijk ook) Vinicius ‘VSM’ Moreira.
       

Zelfs de braafste speler vermoordt 726 mensen in GTA 5

We sluiten af met een leuke funfact!

Zelfs als je GTA 5 speelt als het braafste jongetje van de klas ontkom je niet aan een hoop dood en verderf. Je vermoordt dan namelijk alsnog 726 mensen…

Bovenstaande aantal is berekend door een Reddit-gebruiker. Hij besloot elke noodzakelijke kill te tellen en kwam dus uiteindelijk op 726 mensen uit. Als we kijken naar de verschillende personages, blijkt dat Franklin 295 moorden op zijn geweten heeft, Trevor 258 mensen omlegt en Michaels lijstje bij 172 stopt.

GTA 5

295 + 258 + 172… De oplettende lezer ziet dat er nog 1 moord mist. En dat klopt! Deze persoon (Devin Weston) wordt door de drie heren samen omgelegd.

Hoe vaak je ook wegvlucht, hoe stealthy je ook speelt en hoe voorzichtig je ook rijdt: GTA 5 is simpelweg een bloederige game!
        

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen: zeven bosses die de hulp inriepen van een vriend en partyfeitjes over de PlayStation Vita.

         

Lekker koesen!         

REACTIES (47) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord