InFamous: Second Son heeft Day One patch 

InFamous: Second Son heeft Day One patch 2014-03-21T09:02:18
Watch Dogs trekt PlayStation-bezitters voor! Nee, dan InFamous: Second Son… Iedereen moet even lang wachten op die Day One patch. Verder ook nog heul erg veul Sony nieuwtjes. Zo wacht iedereen wereldwijd nog altijd op de PS4, zucht, en gaan ze iets met tv doen.

WELCOME!

 

Watch Dogs exclusieve content voor PS-versies

In april vorig jaar hoorden we al dat de PS3- en PS4-versies van Watch Dogs iets extra’s zouden krijgen. En nu weten we dankzij onderstaande trailer precies wat dat in gaat houden.

Hierbij het geheel netjes uitgeschreven. Ten eerste krijgt men bij de PS-versie vier extra missies die in totaal goed zijn voor zo’n 60 minuten gameplay. Bij het afronden hiervan ontvang je vervolgens een ‘hacking boost’ perk (oftewel een extra slot voor een batterij op je mobieltje) en een White Hat Hacker outfit.

Watch Dogs community developer Nik Schmidt zei over deze extra 60 minuten gameplay het volgende:

"Dedsec requires the help of Aiden to set the record straight and expose a company’s deceitful activities. More precisely, they need Aiden’s help, his connections, and his extreme knowledge of Chicago’s complex ctOS network to track down enemies and expose them for who they really are, and he’s willing to do it – for a price. It expands the already massive world of Watch Dogs and enriches the experience for a legion of fans."

Watch Dogs ligt hoogstwaarschijnlijk vanaf 27 mei in de winkel. Maar je kunt in het geval van Watch Dogs niet voorzichtig genoeg zijn...

 

InFamous: Second Son day one patch

Zit je helemaal geïnstalleerd om InFamous te gaan spelen, moet je eerst nog 300 mb binnenhalen in de vorm van een Day One patch… Stil maar, het betreft hier niet alleen wat bug fixes. Er zit ook content bij!

Zoals Wouter al effe aanhaalde in zijn review van InFamous: Second Son komt er een behoorlijke Day One patch uit voor de game. Deze voegt een aantal fixes en de eerste missie van de zogenaamde ‘Paper Trails’ verhaallijn toe. Maar de Wachtster voelt het, jullie willen meer info!

InFamous: Second Son POWER

Nou, vooruit dan… De eerste missie van deze Paper Trails is gewoon morgen al speelbaar. Niet pas in de toekomst, nee meteen al dus. De Paper Trails verhaallijn bevat in totaal 19 missies die de game met zo’n vijf uur verlengen en het volledige verhaal vertellen van het hoe en het waarom achter de bezetting van Seattle door de Department of Unified Protection.

Je voert de missies zowel in-game als online uit in de vorm van ‘web-based investigations’. Men omschrijft het bij Sucker Punch zelf als een "innovative online and in-game story arc". Het is dan ook de bedoeling dat je naast de game ook regelmatig een kijkje neemt op enjoyyourpower.com. Verder weet de Wachtster ook nog niet helemaal precies wat ze zich erbij voor moet stellen…

"While we are not going to give away what it is all about, as it is still unfolding, we will tell you what is at the end of the rabbit hole is six weeks of weekly episodic game content that weaves in and out of the game giving you more gameplay and backstory on the world of Second Son."

Het is dus de bedoeling dat er zes weken lang wekelijks content volgt. Daarnaast zit er bij die 300 mb ook extra content voor mensen met een pre-order. O, kijk, patchnotes!

 

WildStar devspeak: PvP

De Wachtster vindt heel veel leuk aan WildStar. Neem bijvoorbeeld de PvP: bg’s, arena’s en Warplots. Ze heeft er alle vertrouwen in, vooral ook omdat ze het allemaal al heeft mogen checken natuurlijk… Maar goed, voor de minder gelukkige zielen is er altijd nog de devspeak. Enjoy!

 

Titanfall: literal trailer

Titanfall de trailer, maar dan letterlijk.

 

PS4 nieuws: pre-loading, beschikbaarheid en televisie

Een heel rondje PS4 nieuws mensen! In haar zoektocht naar het meest interessante nieuws voor deze Wacht stuitte de Wachtster op verdacht veel PS4 nieuws… Te beginnen met pre-loading.

Pre-loading

Volgens Sucker Punch komt het pre-loadsysteem in april naar de PS4. Sony zelf heeft het nog niet bevestigd, maar zie hier de Twitter-uitwisseling tussen een opgewonden InFamous: Second Son fan en Sucker Punch.

Sucker Punch zit ook op Twatter

Pre-loading houdt trouwens in dat je de game in kwestie voor de release al kunt downloaden en installeren, zodat deze dan alvast startklaar staat en je meteen kunt spelen zodra de releasedatum bereikt is. Er volgt in ieder geval snel weer een firmware-update, waardoor het toch wel raar is dat Sony hier nog niks over heeft laten weten… Of zou Sucker Punch nu de verrassing hebben bedorven? :(

Beschikbaarheid

Nieuwtje nummer 2! Nouja, nieuwtje… Dat de PlayStation 4 hier nog niet zo ruim beschikbaar is, wisten we al lang, maar blijkbaar staan de schappen wereldwijd nog lang niet vol. Waarschijnlijk is het al zomer voordat de console overal op voorraad is. Dat zei Andrew House (hoofd van de PlayStation divisie) in ieder geval tegen het Wallstreet Journal:

“We’re struggling to keep up with demand, which has been highest in the U.S. and Europe. Conservatively, as we get into the early summer months, we’ll be closer to a full supply situation.”

Toch fijn om te weten dat deze ellende niet slechts Nederland treft… Ditzelfde geldt nu trouwens ook voor de PlayStation camera, waarvoor de vraag het aanbod ook ruimschoots voorbij schiet.

Straight uit mijn feature

Sony doet televisie

En ten slotte: PS-TV. Op de vorige E3 maakte Sony bekend dat Sony Pictures bezig is met een programmering voor PlayStation. Welke kant dat op zou gaan, was toen nog niet bekend. Maar Deadline weet nu te vertellen dat het om de dramaserie Powers zal gaan die gebaseerd is op de graphic novels van Brian Michael Bendis en Michael Avon Oeming.

Powers combineert superhero fantasy met crime noir en een politieverhaal. We volgen detective Christian Walker die de mensheid moet beschermen en zaken onderzoekt die te maken hebben met mensen met superpowers (de ‘Powers’). Deze Powers zorgen namelijk voor nogal wat ‘mayhem en murder’.

Powerrrrrs

In totaal verschijnen er waarschijnlijk 10 afleveringen die te zien zullen zijn via PSN en allemaal een uur duren. Er is nog geen launchdatum bekend. Wel is er ooit een pilot gemaakt voor FX Network…Lijkt het jullie wat?

 

Castlevania: Lords of Shadow 2 Revelations DLC

Konami heeft ons een nieuwe trailer gegund van de DLC van Castlevania: Lords of Shadow 2, Revelations. In deze DLC speel je als Alucard en zie je wat hij heeft uitgespookt in de aanloop naar de maingame.

Castlevania: Lords of Shadow 2: Revelations is vanaf 25 maart te downloaden.

 

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes - Hideo in Paris

Geen idee. Maar Hideo zit erin. Reden genoeg.

 

Memes en dingen

Voorproefje Goat Simulator

Goat Simulator

 

Kan niet wachten! <3

My besties! <3

 

Lekker koesen!

REACTIES (53) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord