Hearthstone eind dit jaar naar Android tablets 

Hearthstone eind dit jaar naar Android tablets 2014-10-22T00:48:14
Goed nieuws voor iedereen met een Android tablet, of met een smartphone. Goed nieuws voor iedereen dus, want Hearthstone komt eind dit jaar naar Android tablets en begin volgend jaar naar smartphones. Daarnaast Amiibo-nieuws en nieuwe jobs in GTA Online. Nachtwacht, goedemorgen.

GTA Online krijgt 10 nieuwe jobs

Om de zoveel tijd denkt iedereen dat ze weer klaar zijn met GTA Online. Op dat precieze moment pleurt Rockstar weer een haffel nieuwe jobs in de mix en dan is het afwachten tot ‘hmm, even proberen’ weer veranderd in ‘nee, ik heb geen huiswerk, heus waar’. Deze keer zijn het tien jobs die het tien-jarige bestaan van GTA: San Andreas vieren. Al deze jobs zijn wederom bedacht door leden va de community. Vijf voor de PlayStation 3 en vijf voor de Xbox 360:

  • Race Dam Rider by SyxTnynE (PS3)
  • Team Deathmatch Grove Sweet Grove by Captain_Fred01 (PS3)
  • Race A Home in the Hills by CookieDwarf (PS3)
  • Race N.O.E. by ala-eddine97 (PS3)
  • Race Sweet and Kendl by GoochTheftAuto95 (PS3)
  • Race Bloodring Bangers by Arms Dealer (Xbox 360)
  • Team Deathmatch Gray Imports by JIIThe_JokerIIK (Xbox 360)
  • Team Deathmatch Grove Street Brawlers by Pressure.Drop (Xbox 360)
  • Race Little Loop by JIIThe_JokerIIK (Xbox 360)
  • Race Wrong Side of the Tracks by GTAMANIAC99 (Xbox 360)

GTA SA

Dus mocht je je vervelen tijdens deze regen van vette games (wat De Wacht overigens sterk lijkt) dan is altijd een optie om GTA Online weer eens aan te slingeren. Dat tegenwoordig meer weg heeft van een behoorlijke arcade racer. Maar hey, dat is ook best wel tof toch?

 

LittleBigPlanet – Toggle Trailer

LittleBigPlanet heeft dit keer meer characters dan alleen de iconische Sackboy en het lijkt erop dat ze allemaal een halve minuut mogen shinen in nieuwe character introduction trailers. We trappen af met Toggle, die dik en zwaar is, maar na een druk van de knop kan transformeren in klein en snel. Check hem:

 

Hearthstone eind dit jaar naar Android tablets

Het heeft even op zich laten wachten, maar als je een Android tablet hebt, en een voorliefde voor bijzonder goede kaartspellen, dan mag je even juichen, want Hearthstone is eind dit jaar speelbaar op je geliefde Android tablet! Komaan, juich maar even. De Wacht heeft de tijd. De smartphone-versies voor zowel Android als iOS laten nog iets langer op zich wachten. Volgens Blizzard gaat dat pas begin volgend jaar gebeuren:

“It’s become clear that we need a little more time to get that version right. While we have a build up and running internally, it needs a bit more work, and we don’t feel like we’ll be ready to share it with you until early next year.”

Hearthstone

De ontwikkelaars hebben een beetje moeite om de besturing net zo intuïtief te maken als de tablet-versies. Met een kleiner scherm krijg je zulke problemen natuurlijk. Maar aangezien Blizzard de kwaliteit van hun producten altijd bijzonder goed bewaakt, komt ook dit vast helemaal goed. Al duurt het wel iets langer dan we willen, maar dat zijn we stiekem wel van ze gewend. Ondertussen heeft Hearthstone al 20 miljoen spelers, dus het is logisch dat ze die gasten tevreden willen houden met een degelijk product.

 

Super Smash Bros trailer in WWE

Alvast een kleine waarschuwing vooraf: dit soort filmpjes zijn te absurd voor woorden en kunnen voor nachtmerries zorgen, maar toch kan je het niet af zetten. Iemand heeft duidelijk teveel tijd en te weinig prioriteiten:

 

Eerste DLC Alien Isolation komt eraan

Alien Isolation krijgt in totaal vijf DLC packs voor de Survivor Mode en de eerste, genaamd Corporate Lockdown, komt volgende week, op 28 oktober, uit. Elk van deze vijf packs komt met nieuws maps, objectives, game modes en een nieuwe character. Door de DLC te spelen zal je steeds meer te weten komen over wat er allemaal gebeurd en gebeurd is aan boord van het ruimtestation Sevastopol. Dit is het officiële plot van Corporate Lockdown:

“Seegson Executive Ransome has learnt that he has been abandoned by his paymasters. Knowing that the Torrens is on the way, he decides to make his escape and hitch a ride on board, taking decoded Nostromo data with him. However, while escaping he wants to tie up a few loose ends.”

Alien Isolation

Het is de bedoeling om zo hoog mogelijk op de leaderboards te eindigen door de drie nieuwe maps zo snel mogelijk uit te spelen of punten te verdienen door het halen van side quests en dergelijken. Er is ook een nieuwe Gauntlett Mode waarbij je geranked wordt door alle drie de maps uit te spelen zonder te sterven. Schijnt best een lastige klus te zijn met een Xenomorph aan boord...

De prijs voor de DLC is €6,99 en de komende maanden komen er dus nog vier meer aan: Trauma, Safe Haven, Lost Contact en The Trigger. Mocht je al volledig verkocht zijn, dan is een season pass aan te raden, want daar krijg je in totaal 25% korting mee. Veel plezier alvast met het proberen niet te sterven en daarna vloeken terwijl je het toch doet!

 

De komende vijf jaar worden SUPER

Even alle superheldenfilms van de komende vijf jaar op een rijtje. Get hyped son!

Super hero movies

 

Hyrule Warriors krijgt ondersteuning van Amiibo’s

Amiibo’s worden de nieuwe geldmachines van Nintendo, want alle Nintendo heads willen minstens al die figurines hebben en misschien zelf wel twee van elk. Nu heeft Nintendo aangekondigd dat ook Hyrule Warriors ondersteund wordt door de poppetjes. Er is nog geen informatie over hoe het gaat werken en wat het voor toegevoegde waarde heeft, maar daar zal Nintendo binnenkort meer over vertellen.

Link Amiibo

Hyrule Warriors is de zoveelste game in het rijtje waarbij Amiibo’s te gebruiken zijn. De games die al bekend waren gemaakt zijn: Super Smash Bros, Captain Toad: Treasure Tracker, Mario Kart 8, Mario Party 10 en Yoshi's Woolly World. De Amiibo’s kun je levelen door met en tegen ze te spelen en je kunt ze exporteren naar vrienden. Zo zullen je poppetjes levelen en een steeds betere tegenstander worden. En ze zien er ook gewoon cool uit.

De Wacht denkt dat het mogelijk zou kunnen zijn om bijvoorbeeld een gelevelde Link op quests te sturen in Hyrule Warriors. Het toeval wil dat er sowieso een handvol characters uit Smash Bros in Warriors zitten en met de DLC van Mario Kart geldt dat ook voor de kart-game. De Amiibo’s zullen dus sowieso een hele dikke synergie kennen met Nintendo-titels en dat wordt vet!

 

Bedankt voor het lezen! Daaaaag!

Alien versus Predator, maar dan super kawaii!

REACTIES (52) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord