Harry Potter: Wizards Unite heeft aanzienlijk slechtere start dan Pokémon Go 

Harry Potter: Wizards Unite heeft aanzienlijk slechtere start dan Pokémon Go 2019-06-25T00:19:18
Heb jij al vreemde beesten gevangen in de nieuwe game van Niantic, of is die tovenaarswereld niet aan jou besteed? Flinke kans dat je bij die laatste categorie hoort, want het lijkt erop dat de game wat tijd heeft om op gang te komen, want de nieuwe Harry Potter-game voor mobiel doet het niet zo geweldig als Pokémon Go.

hotdog
   

HALLO, daar is je Wacht! Heb je al wat water gedronken en een skimpy outfit aan, you hot dog you? Het wordt vandaag warm, mocht je daarvoor nog niet door elke website die je de laatste 72 uur bezocht voor zijn gewaarschuwd. Het is vandaag 25 juni, de dag waarop in 1998 Windows 98 op de markt kwam. Dat waren nog eens tijden. En vandaag in 1864 werd in Den Haag de eerste tramlijn in Nederland geopend. Niet met elektriciteit, maar met paarden. Nou, hop lekker asymmetrisch in galop naar het gamenieuws.

paardkat
   

Meer informatie over Yakuza op 10 juli

De nieuwe, dus niet de remake, Yakuza-game voor PlayStation 4 is in aankomst en iedereen zit te wachten tot er weer een kruimel informatie valt. Op 10 juli gaat dat gebeuren, want dan worden in ieder geval de resultaten van de audities voor de hoofdrol bekendgemaakt. De game heeft op dit moment nog de enigszins vreemde titel: "Shin Ryu Go Gotoku/New Yakuza”. Er wordt gehoopt dat er in een livestream wordt onthuld hoe de game echt heet, maar waarschijnlijk wordt er vooral getoond welke actrice de gelukkige is. De protagonist, Kasuga Ichiban, schijnt in ieder geval wat spraakzamer te zijn dan zijn voorganger Kiryu, dus wie weet welke overtuigende persoon dat allemaal voor elkaar kan krijgen. 10 juli dus.

Yakuza
   

Harry Potter: Wizards Unite is nog niet zo populair als Pokémon Go

Mocht je de kop van dit stukje lezen en denken: duh, de game is net uit. Dat klopt. Maar uit onderzoek van Sensor Tower blijkt dat de game in zijn eerste 24 uur minder goed heeft gepresteerd dan die van Pokémon. Niet dat het slecht ging: hij is 400.000 keer gedownload en heeft 300.000 dollar opgeleverd, zo meent die site. Echter deed Pokémon Go een overweldigende 7,5 miljoen downloads in zijn eerste etmaal op deze wereld, met 2 miljoen dollar aan opbrengsten. Verschil moet er zijn. Hopelijk voor Niantic heeft Harry Potter simpelweg wat meer tijd nodig om op stoom te komen.

verdrietigron
   

Er is mogelijk een New Game Plus-modus in de maak voor Cyberpunk 2077

Designer bij CD Projekt Red, Pawel Sasko, heeft door laten schemeren dat er best eens New Game Plus aan zit te komen voor Cyberpunk 2077. Redditor CaptainGJB stelde hem op Twitter de vraag of je een personage kunt hebben waarbij alle vaardigheden en statistieken helemaal op hun max zijn, of dat het gelimiteerde upgrademogelijkheden zou hebben. Daarop antwoordde Sasko dat ze nog werken aan de ontwikkeling van de personages en dat het waarschijnlijk niet mogelijk is om in een keer spelen alles op zijn max te hebben, want het gaat in het spel om herspeelbaarheid en keuzes. Het lijkt er dus op dat het misschien wel de kant op gaat van The Witcher 3. 16 april 2020 komt Cyberpunk 2077 uit op Xbox One, PlayStation 4 en PC.

cyberpunk
   

Danny Boyle speelt met de gedachte een nieuwe 28-zombiefilm te maken

Het is één van de mooiste stukjes film aller tijden als je het de Wacht vraagt: de beelden van een verlaten Londen in 28 Days Later. Of was het nou Hours? Of Years? Regisseur Danny Boyle weet het vast nog wel. Hij heeft in een interview met The Independent zelfs iets laten vallen over die filmfranchise, namelijk dat hij een ‘properly good’ idee heeft voor een nieuwe film. Boyle heeft trouwens niet de opvolger geregisseerd, hoewel die ook best goed was. Maar de redelijk briljante man is duidelijk bezig met een derde deel, tenzij hij ons alleen maar pest door te zeggen dat hij en Alex Garland een ‘wonderful’ idee hebben voor die opvolger. Waarschijnlijk is de vraag vooral wanneer beiden tegelijk wat tijd vrij hebben, voor dat allemaal echt in gang gezet zou kunnen worden... 28 maanden later wellicht?

28 days later
   

Luister vast een stukje van hét liedje uit The Lion King

Disney heeft een bizar groot aantal live action remakes in de maak en hoewel je Wacht betwijfelt of meneer Disney daar zelf voor gekozen zou hebben, kan ze wel waarderen wat Disney ermee doet. Aladdin was wel vermakelijk, toch? De verwachtingen zijn in ieder geval hooggespannen voor The Lion King. Niet alleen omdat iedereen zich afvraagt of hij het decennia later nog steeds niet droog kan houden, maar ook omdat de cast supertof is. Onder andere Childish Gambino (aka Donald Glover) en Beyonce zijn erin te horen. Voor het eerst is er een snippet vrijgegeven van één van die iconische tracks uit de film. 17 juli draait deze remake in de bios. Kaartjes zijn al te koop.


   

Er zit een tijdssprong in Marvel’s Avengers

De game Marvel’s Avengers zal waarschijnlijk een sprongetje maken van vijf jaar, waarna de Avengers allemaal andere kostuums dragen en ook qua karakter wat verder zijn. Hoewel, verder... In een interview met VentureBeat hebben designer Vincent Napoli en director Shaun Escayg wat meer verteld over het spel. Er zou iets verschrikkelijks in de game gebeuren, genaamd ‘A-Day’, waarop Captain America het onderspit moet delven. The Avengers valt na die dramatiek helemaal uit elkaar en iedereen gaat zijn eigen weg. Tot vijf jaar later, wanneer iedereen op zijn eigen eilandje zit en ze ongetwijfeld weer samen moeten komen om de wereld -of andere locaties in het heelal- te redden. De twee hebben verteld dat er wat meer op de menselijke kant van de Avengers wordt ingezoomd, zeker omdat die A-Day natuurlijk nogal impact heeft.

Captain America
   

Even beats luisteren met DidYouKnowGaming

Ritmisch, meeslepend en soms simpelweg heerlijk vrolijk. Koji Kondo is een icoon in de wereld van gamemuziek en de kans dat je zijn muziek niet kent is klein. Gelukkig heeft DidYouKnowGaming een toffe optekening gemaakt van hoe deze virtuoos is gekomen waar hij nu is, met muziek waar je spontaan kippenvel van krijgt:


  

Je Wacht gaat nog even op muggenjacht in huis en dan nog even op tovernaarspad in Wizards Unite. Fijne dag pandaag!

Kansloosdier
    

REACTIES (17) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord