Guerrilla: “Problemen PC-versie Horizon Zero Dawn hebben prioriteit” 

Guerrilla: “Problemen PC-versie Horizon Zero Dawn hebben prioriteit” 2020-08-09T22:16:40
Guerrilla Games pakt met spoed de problemen aan die de PC-versie van Horizon Zero Dawn plagen! Ander nieuws deze N8W8: Street Fighter-producer Yoshinori Ono vertrekt bij Capcom, een vooruitblik op de verkoopaantallen van de PS5 en Xbox X Series, en geruchten over een nieuwe Batman-game van WB Montreal.

Cats <3
       

Guerrilla: “Problemen PC-versie Horizon Zero Dawn hebben prioriteit”

Guerrilla Games komt met een statement over de technische problemen die de PC-versie van Horizon Zero Dawn plagen. Het verhelpen daarvan staat namelijk hoog op het to-do-lijstje van de ontwikkelaar!

Heb jij de PC-versie van Horizon Zero Dawn al gecheckt? In dat geval is het je ongetwijfeld opgevallen dat de game toch wel enigszins te lijden heeft onder technische problemen, zoals onverwachte crashes. Gelukkig is ontwikkelaar Guerrilla Games op de hoogte én werkt men aan de oplossing! Check onderstaande statement op Steam maar eens:

“We have been monitoring all of our channels and are aware that some players have been experiencing crashes and other technical issues. Please know that we are investigating your reports as our highest priority. (…) Thank you for your patience as we continue to investigate issues; we will update you all as soon as we have more news.”

Horizon Zero Dawn

Guerrilla Games buigt zich dus met spoed over alle ingediende probleemmeldingen. Het is zelfs hun hoogste prioriteit! Zodoende roept de Horizon Zero Dawn-ontwikkelaar ook op om je problemen vooral te blijven melden.
         

Street Fighter-producer Yoshinori Ono vertrekt bij Capcom

O no… Yoshinori Ono heeft aangekondigd te vertrekken bij Capcom. Hij legt zijn werkzaamheden als executive producer van de Street Fighter-serie en Capcom-brand manager deze zomer nog neer.

Yoshinori Ono heeft er een geweldige carrière bij Capcom opzitten! De man was maar liefst drie decennia lang verbonden aan het bedrijf. Maar blijkbaar komt echt aan alles een einde: Ono stapt deze zomer namelijk nog op. Dat maakte hij zelf bekend op Twitter.

In zijn afscheidsbericht bedankt Ono zijn fans voor hun steun: "My heart is filled with appreciation to those players who've been giving warm and kind support on the brand.”

Ono eindigt zijn bericht uiterst toepasselijk met "Shoryuken!". <3

                  

Door de jaren heen heeft de Street Fighter-baas onder meer meegewerkt aan franchises als Mega Man, Devil May Cry en Dead Rising. Hij zal door fans echter vooral gezien worden als de man die in 2008 zorgde voor de comeback van Street Fighter.

Wat Ono nu gaat doen, laat hij in het midden.
        

Comic-momentje

Comic-momentje
       

Moeder krijgt $ 20.000 die haar zoon op Twitch had gedoneerd terug

Hadden jullie al gehoord over die tiener die bijna $ 20.000 doneerde aan zijn favoriete streamers? Het bleek dat de jongen voor zijn gulle donaties stiekem gebruik maakte van zijn moeders spaarrekening. En zij was uiteraard not amused…

Inmiddels heeft de moeder gelukkig (bijna) al haar geld teruggekregen. Daarvoor moest ze (via Dotesports) echter wel heeeeelveeeeel moeite doen. Ze beschrijft in het interview dat ze in haar contact met Twitch het idee had tegen een muur aan te lopen. Ze noemt het gebrek aan reactie van het bedrijf nog het meest frustrerend:

“The fact that no one would respond, and there was no way to speak with anyone was horrible. That was probably the worst.”

Twitch-logo

Het is niet bekend of de betrokken streamers benaderd zijn en of zij persoonlijk zijn getroffen door de terugvordering van de donaties. Wel weten we dat de gulle gever in dit verhaal spijt heeft van zijn acties en het voor hem niet langer mogelijk is om nog meer ongeoorloofde donaties te doen…
       

“PlayStation 5 gaat beter verkopen dan de Xbox Series X”

Volgens onderzoeksbureau DFC Intelligence zal de PS5 de komende jaren aanzienlijk beter verkopen dan de Xbox Series X.

Zoals jullie weten is het de bedoeling dat de PS5 en Xbox Series X aan het einde van dit jaar uitgebracht worden. Mede dankzij die (ongeveer?) gelijktijdige release is het natuurlijk hartstikke interessant om te kijken welke van de consoles het beste gaat verkopen! Onderzoeksbureau DFC Intelligence doet alvast een voorspelling.

DFC Intelligence (via WCCF Tech) is ervan overtuigd dat de PS5 beter gaat verkopen dan de Xbox Series X. Het onderzoeksbureau meent zelfs dat de verhouding twee-op-een zal zijn. Met andere woorden: voor elke Xbox Series X worden er twee PS5’s verkocht.

Het onderzoeksrapport voorspelt de verkoopaantallen tot 2024. DFC Intelligence meent dat de nieuwe PlayStation-console waarschijnlijk de derde console van Sony zal zijn die meer dan 100 miljoen eenheden weet te verkopen.

DFC Intelligence stelt dat de publieke voorkeur op dit moment erg naar de PS5 neigt en dat Xbox daar weinig tegenin kan brengen. Dat heeft volgens het onderzoeksbureau mede te maken met het feit dat Microsoft de neiging heeft om zich enkel op de Engelstalige markt te richten, en bijna geen aanwezigheid heeft in Japan en een groot deel van Europa.

PS5-hardware

Ten slotte moet nog wel gezegd worden dat Microsoft met het opengooien van hun Game Pass voor de langere termijn wellicht wél de winnende strategie te pakken heeft!
        

Wordt er een nieuwe Batman-game aangekondigd op DC FanDome?

Als we de geruchten mogen geloven, is WB Montreal van plan om een nieuwe Batman-game te onthullen tijdens de DC FanDome!

Naar verluidt, is Rocksteady niet de enige ontwikkelaar die bezig is met een game in het Batman-universum! Insiders menen namelijk dat WB Montreal ook druk bezig is met een game. Het project wordt mogelijk op DC FanDome gepresenteerd.

Laten we er eens een tweet van Jason Schreier bij pakken, een van de meest betrouwbare insiders in de game-industrie. Hij meent dat WB Montreal eerst werkte aan die Suicide Squad-game, maar het project om onbekende redenen in 2016 geannuleerd werd. Kort daarna pakte Rocksteady de titel op.

Dat betekende dat WB Montreal zijn handen vrij had… voor een andere Batman-game! De geruchtenmolen vertelt ons dat de game wel eens gebaseerd kan zijn op de Court of Owls comic-serie.

                  

DC FanDome is een online showcase van Warner Bros., waarin de laatste updates over alle DC-gerelateerde projecten van het bedrijf onthuld worden. Het gaat dan naast games dus ook om films en tv-series. De stream is op 22 augustus te checken. Houd er echter wel rekening mee dat deze 24(!) uur duurt.

PS De Wachtster hoorde ook geruchten over een nieuwe game in de Injustice-serie. Hopelijk ook daar meer nieuws over op die 22 augustus!
        

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen: de lokalisatie en de bijbehorende veranderingen in Pokemon Gold & Silver, een uitgebreide blik op het openingslevel van Prey en verrassend echte dingen die games van ons verlangen.


       

Lekker koesen!        

REACTIES (35) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord