GTA V ontmoet Breaking Bad 

GTA V ontmoet Breaking Bad 2015-05-18T12:57:01
Waar is de NachtWacht?! Die lag al kwijlend, snurkend, onwetend, verward en bovenal in foetushouding onder de dekens. En zo transformeerde de Nachtwacht in een ochtendwacht. De inhoud is er niet minder om: een fikse dosis aan Mortal Kombat, Wolfenstein en GTA staat voor jullie klaar!

Waar is de freaking N8W8?!

AAAAAAAAA!

Geef het maar toe, al jullie gamers zijn de dag begonnen in volle paniek. Wel, goeiemoggel, de ochtend-bijna-middagwacht is gearriveerd...

Klassieke Mortal Kombat pakjes

Als je maar goed voor de dag komt. Dat is belangrijk, zeker als je elkaar he-le-maal naar de klote ramt, zoals in Mortal Kombat. Dan wil je er gewoon goed uitzien, toch? Met deze gedachte in het achterhoofd kunnen wat extra outfits nooit kwaad. Nieuwe costumes zijn tezamen met DLC onderweg voor de nieuwste Mortal Kombat. Nog niet verkrijgbaar maar wel te bewonderen, check de screens hieronder.

MK01

MK03

MK

MK05

Sonya

Reptile

Wolfenstein: The Old Blood easter eggs

Lomp, platvloers en wansmakelijk, kortom, Graddus was erg te spreken over de Wolfenstein add-on genaamd Wolfenstein: The Old Blood. Lees er zijn review maar op na anders. Een tof ding aan The Old Blood, los van de game zelf, zijn de velen easter eggs en de referenties naar de oude Wolfenstein delen, evenals old skool shooters als Quake 3, Doom en zelfs Skyrim heeft een plekje.

In Wolfenstein: The New Order kon men al terugkeren naar de oude old skool levels, zoals in de eerste Wolfenstein spellen. Dat is in The Old Blood alleen maar aangevuld, er zijn nu zelfs Trophies verbonden. Check de eerder verschenen onderstaande video anders effe.

Ook de Amerikaanse IGN broeders weten precies waar in The Old Blood je alle Nightmare levels, oftewel, de toegang tot de retrolevels kan vinden. Maar er valt dus nog veel meer geinigs te vinden. Denk aan een Skyrim Dragonborn helm, een Fallout 3 Vending machine en een schattige Cacodemon knuffel. Vet al die liefde naar andere games. Zoals gezegd, wie zoekt naar hulp om al deze coole verwijzingen te vinden, kan in de link hierboven terecht.

GTA X Red Dead Redemption

Wat is de beste GTA? Is het GTA V, is het de eerdere San Andreas, het stijlvolle Vice City of juist waar het begon met GTA III of zelfs de eerste GTA? OF... is stiekem Red Dead Redemption de beste open wereld game van Rockstar? Deze laatste game is in ieder geval vijf jaar geworden. Om dat te vieren, heeft het team van 'GTA Series' een eerbetoon gemaakt door John Marston naar de wereld van GTA V te brengen. Via de John Marston mod beleeft de welbekend Read Dead held nogmaals zijn verhaal, alleen dan dus in een net iets andere setting. Gefeliciteerd Read Dead Redemption! Dat we ooit maar een vervolg mogen verwelkomen.

GTA V gaat trouwens nog steeds super lekker in de verkoop. Zo is het nieuws daar dat de game onlangs meer dan vijf miljoen keer over de toonbank is gevlogen, enkel en alleen in de UK. Niet mis, sowieso was GTA V in de UK ook al de snelst verkopende game ooit.

Oddworld: PS4 versus Xbox One

Oddworld: New 'n' Tasty is een fijne remake van een indrukwekkend PSOne klassieker. Helemaal opnieuw opgebouwd met fancy graphics. Ondertussen is de fancy versie te spelen op de PS4, Xbox One, PC, Mac en PS3. De framerate van 60FPS wordt echter (zelfs) op de PS4 en Xbox One niet altijd gehaald. De PS3 loopt logischerwijs het minst soepel. Verder ziet de game er gewoon strak uit, tussen de PS4, PC en Xbox One is minimaal verschil. Hoewel ze bij Eurogamer gaan voor de PC versie, als er dan toch gekozen dient te worden. De PS4 versie heeft dan weer een net iets betere framerate dan de Xbox One versie. Kunnen jullie een verschil zien tussen de current-gen console versies?

GTA X Breaking Bad

Iedereen houdt van Breaking Bad en iedereen houdt van GTA V. Beiden scoren ietwat hoog als het gaat om 'extreem cool' zijn. Als je het zo bekijkt, is het eigenlijk helemaal niet zo gek dat men heeft bedacht om gebeurtenissen uit de Breaking Bad serie na te maken in GTA V. Niet verkeerd, wie de serie kent, zal vele scenes herkennen. Vooral leuk voor iedereen die de complete serie Breaking Bad al gezien heeft dus.

De elfjes van Zelda

Wat is er irritanter dan een Wacht die te laat is? Vrij weinig maar van die kleine dwarrelende figuren genaamd elfjes, ze komen soms erg in de buurt. Zoals in Zelda, de gevleugelde mini-mensjes piepen, zeuren en vliegen maar achter je aan. Het is dat ze je af een toe ook helpen en je eigenlijk niet zonder ze kunt, zoals in de Zelda games dus. Kijk, huiver en aanschouw alle elfjes ooit in het Zelda universum verschenen.

Hulp

De held in RPG land wil altijd helpen. Tuurlijk, hij moet het kwaad verslaan, prinsessen redden en zorgen dat het universum niet ten onder gaat. Geen probleem, dat wil niet zeggen dat zo'n held te beroerd is om relatie-advies te geven, of om ingrediënten te zoeken voor een appeltaart, of om simpelweg een pakketje af te geven. Tenminste....

D01

D02

D03

D04

Fijne maandag verder!

REACTIES (47) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord