GTA V is een next-gen game’ 

‘GTA V is een next-gen game’ 2013-09-09T09:49:16
Live vanaf een wc-pot met een steeds dunner wordend Droomboek, is hier de Nachtwacht! Door een technische storing komt de Wacht vandaag iets later, maar we hebben alsnog nieuws over GTA V, Assassin’s Creed: Liberation HD en een heleboel dubieuze Nintendo content!

Assassin’s Creed: Liberation HD duikt op

Als het aan het ranzige roddelcircuit van de gamesindustrie ligt, raakt de PlayStation Vita binnenkort een van zijn enige exclusives kwijt. Er is namelijk een logo opgedoken van Assassin’s Creed: Liberation HD! Check de foto met een zooi andere nieuwe Ubi logo’s.

Assassin’s Creed: Liberation HD duidt op een mogelijke HD-versie voor PS3, Xbox 360 en PC. Andere nog niet eerder aangekondigde titels zijn Rabbids Big Bang, Valiant Hearts: The Great War, Poptropica: Forgotten Islands en Auto Dance. Oh ja, en Assassin’s Creed: Pirates. Eurogamer schrijft dat het vermoedelijk een mobile app wordt, omdat Ubisoft meestal een crappy smartphone spel uitbrengt naast de Triple A game. Binnenkort hopelijk meer! 

Sony persconferentie livestream maandag

Sony gaat komende maandag een nieuwe presentatie livestreamen. Om 8 uur ’s ochtends al want de presentatie is vooral interessant voor de Japanners. Sony verloochent zijn moederland want ze weten daar nog steeds niet wat de PS4 releasedate wordt! Boe-fucking-hoe! Mag ook eens een keer gebeuren.

Anyway, Sony gaat tijdens de presentatie de Japanse PS4 release date onthullen. Interessanter voor ons is dat er een grote kans bestaat op nieuwe game-aankondigingen. De Gamescom presentatie had een schrijnend tekort aan nieuwe Triple A verrassingen, misschien weet Sony de PS4 line-up weer in balans te brengen maandagochtend. Je leest het uiteraard op PU.nl!

 

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Quiet scan

MGSV personage Quiet is misschien lachwekkend oversekst door Hideo Cumjima, maar haar cupmaat is niet het enige dat indruk op de Wacht maakt. In deze nieuwe video zien we hoe het Nederlandse model Stefanie Joosten haar gezicht laat scannen voor de game. Het resultaat is griezelig goed gekopieerd.

De muziek help ook wel mee om het episch te maken. Met die soundtrack maak je zelfs een explosieve diarreeaanval memorabel.

GTA V voelt als een next-gen game aan

GTA V voor Xbox One en PS4? Uh nee, nog niet, hou je kwijl nog effe in je bakkes. Rockstar medewerker Phil Hooker vertelt in een IGN interview dat het ontwikkelteam GTA V al als een next-gen game beschouwt!

“Hopefully the gamers will see all of these improvements at once in one go, compared to GTA 4 this definitely feels ‘next generation’ to us." 

Hooker vertelt dat Rockstar de huidige consoles helemaal heeft uitgeperst, als een tube tandpasta. De grafische en gameplay technische stap vanaf GTA IV, zal zo groot zijn dat het echt voelt alsof je het op nieuwe hardware speelt.

Grand Theft Auto V

GTA V z’n releasedate is 17 september, maar natuurlijk wisten jullie dat al. Op de redactie noemen we de game al liefkozend “De Tweede Komst Van Jezus Christus”.

 

Nintendo 2DS preview: Jim Sterling edition

Ja ja, de Nintendo 2DS is raar en zo lelijk dat de speelgoedwinkels straks helemaal ondergekotst worden door alle voorbijgangers die per ongeluk naar binnen kijken. Maar laten we eens een echt objectieve preview bekijken, gemaakt door een van de poortwachters van hoogstaande gamejournalistiek: Jim Sterling!

Oh sorry, heb ik Nintendo fans nu nachtmerries bezorgd? Ik zal het noooooooit meer doen.

 

Ash Twerkum

Kijk ernaar. Kijk ernaar! KIJK ER-NAAR!!!!!!

Of deze functie in Pokémon X en Y zit is nog niet bekend.

 

Miiverse komt binnenkort naar 3DS

Bij het gebrek aan noemenswaardige games, is Wii U netwerk Miiverse uitgegroeid tot een van de meest gebruikte apps. Reden voor Nintendo om hun interne fanclub uit te breiden naar de 3DS en smartphones.

De apps werden eerder dit jaar aangekondigd tijdens een Nintendo Direct en sindsdien bleef het stil. Volgens een babbeltje met een Nintendo of Europe manager, Ed Valiente, komt de app binnenkort eindelijk uit voor de 3DS. Vermoedelijk is de update downloadbaar rond de release van de nieuwe Pokémon games in oktober.

De smartphone apps laten nog even op zich wachten maar zijn ook in de maak. Veel van de info lekte ook naar buiten dankzij indie developers die een workshop van Nintendo bijwoonden. Via de Miiverse kunnen ze verified accounts aanmaken en exclusieve content en filmpjes publiceren. Mensen die hun netwerk gebruiken zijn voornamelijk geïnteresseerd in die bepaalde game, dus dat Miiverse is best waardevol voor promotie en shit.

Neemt natuurlijk niet weg dat de Wii U bijna een jaar geen topgames heeft gekregen en Nintendo nu al de prijs verlaagt. Dus gauw meer genante Nintendo filmpjes posten!

 

Nintendo glitches

Filmpjes van mijn nieuwe favoriete channel

 

 

The Legend of Sanic

Gotta go fast! 

REACTIES (49) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord