GTA V graphics Xbox One en PS4 weer normaal 

GTA V graphics Xbox One en PS4 weer normaal 2015-04-02T21:29:19
De grafische downgrade waar de PS4 en Xbox One versies van GTA V last van hadden is verholpen. In een nieuwe patch is het probleem namelijk getackeld. Wat nog meer getackeld is, zijn de bezwaren die Nintendo had om The Binding of Isaac uit te brengen. Dus die game komt naar de New 3DS en de Wii U.

Gif

Lucas in actie in Super Smash Bros.

De rollen zijn nu omgedraaid vergeleken met Super Smash Bros. Brawl.

NES en Lucas

Grafische downgrade bug GTA V gefixed in nieuwe patch

Na de release van patch 1.08 voor Grand Theft Auto V stond het internet even op zijn kop. De pleister had er onder andere voor gezorgd dat een aantal textures een lagere resolutie kregen. Iets dat toch niet de bedoeling kan zijn. Als telg van de PS4 en Xbox One zit je niet te wachten op mindere graphics en dus moest Rockstar snel een oplossing gaan zoeken voor het probleem om de onrust in gamersland te sussen.

GTA V

Vandaag is er een nieuwe patch uitgekomen voor GTA V en in deze patch wordt de grafische downgrade teniet gedaan. De update die nummer 1.10 heet, verandert de volgende zaken:

  • Fixes graphical issues on PS4 and Xbox One introduced after Title Update 1.08.
  • Corrects an issue where some players’ character appearances would change periodically
  • Fixes an animation issue where another player aiming on your screen would not play the correct animation

Vandaag was er sowieso al meer GTA nieuws, want de eerste bewegende beelden van de PC-versie zijn vanmiddag online verschenen. Het gamersras waarbij water belangrijker is als koeling dan als voedingsstof mag zich op gaan maken voor 14 april, want dan verschijnt de mooiste versie van GTA V eindelijk.

Eerste gameplay beelden Final Fantasy X/X-2 op PS4

In 2001 kwam Final Fantasy X uit. Ruim 14 jaar later krijgt het spel samen met deeltje X-2 een remake voor de PS4. Iets meer dan een jaar geleden verscheen deze opgepoetste heruitgave al op de PS3 en PS Vita. De versie voor Sony’s nieuwste console zal echter nog mooier zijn en moet de grootste FF-fan overhalen om de spellen misschien wel voor een vierde keer aan te schaffen.

GTA V referenties in Better Call Saul

GTA V

GTA V

The Binding of Isaac: Rebirth bevestigd voor Xbox One, Wii U en New 3DS

Op 1 april liet Edmund McMillen, de bedenker van The Binding of Isaac de wereld weten dat The Binding of Isaac: Rebirth naar Nintendo platformen gaat komen. Om zijn statement nog geloofwaardiger te maken op internationale dag van grappen en grollen, vertelde de man dat het spel wel enige aanpassingen krijgt om door de strenge keuring van het Japanse bedrijf te komen. Zo wordt god vervangen door een hond, krijgt Isaac een blad voor zijn leuter en worden grappen over het Christendom veranderd in grappen over Scientology.

Op 2 april laat Edmund McMillen de wereld hetzelfde verhaal weten en bevestigd hij dat zijn persoonlijke meesterwerk zowel naar de Wii U, Xbox One als richting de New 3DS trekt, en dus géén 1 april grap is. The Binding of Isaac is een top-down 2D dungeon crawler waarbij je in eerste instantie een naakte huilende baby speelt. De ondertitel Rebirth maakt duidelijk dat het om een remake gaat. Deze versie is al eerder verschenen op de PC, PS4 en PS Vita. Onduidelijk is waarom de game niet naar de ‘oude’ 3DS komt.

In eerste instantie leek The Binding of Isaac nooit richting Nintendo-platformen te komen, maar door de creatieve vondsten zoals het veranderen van god in een dier, zijn de bezwaren van weleer nu geen issue meer. Een releasedatum is er nog niet voor het spel, al hoeven we niet lang op de release te wachten volgens McMillen.

Kingdom Come: Deliverance uitgesteld naar 2016

Ja het is wéér raak. Dit keer geen Uncharted 4, Quantum Break of The Legend of Zelda, maar de Middeleeuwen RPG zonder fantasy-elementen Kingdom Come: Deliverance is uitgesteld naar 2016. Vorig jaar kregen we voor het eerst van de first-person roleplaying game van Warhorse Studios te horen, toen het een Kickstarter succes werd. Vandaag is het spel dus opnieuw in het nieuws, maar dit keer met de trieste mededeling dat het niet meer speelbaar wordt voor de consument in 2015.

Warhorse Studios richtte eerst haar pijlen op een december 2015 release, maar heeft vandaag dus die koers gewijzigd. Het nieuwe strijdplan laat ons weten dat we in de zomer van 2016 de game mogen verwachten. Het uitstel kan goed te maken hebben met het succes dat het project op Kickstarter heeft behaald, want via het crowdfunding platform werd 2,3 miljoen dollar opgehaald waar gehoopt werd 300.000 dollar. Dat extra geld moet natuurlijk ook de tijd krijgen om goed in het spel verwerkt te worden. Jirí Rýdl van Warhorse laat namelijk weten dat ‘de studio een spel wil uitbrengen dat de backers verdienen samen met de Stretch-goals die ze daarbij bereikt hebben.’

De ontwikkelaars achter het spel hebben al de nodige progressie gemaakt en de hoeveelheid werknemers bij de studio is sinds 2014 verdubbeld, zo zien we in de laatste update video over de game.

Hollywood-achtige trailer voor Sunset Overdrive DLC

Even opletten Nino, want een van jouw favoriete games van vorig jaar heeft gisteren zijn eerste portie DLC ontvangen. In Dawn of the Rise of the Fallen Machines mogen we sinds gisteren opnieuw onze parkour-skills aanspreken om de kleurrijke stad Sunset City van de ondergang te redden. Althans, dat is wat Wikipedia de Wacht weet duidelijk te maken.

Een goede vrijdag allemaal!

REACTIES (46) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord