GTA Online: The High Life Update verschijnt 13 mei 

GTA Online: The High Life Update verschijnt 13 mei 2014-05-08T02:53:08
De GTA Online High Life Update komt eraan! Kunnen wij ook eindelijk eens voelen hoe de high-society leeft. Verder is er een heuse rel ontstaan rondom Driveclub, krijgt Mario Kart 8 een mobiele app, doet Nintendo niet aan homohuwelijken en gaat het best lekker met World of Warcraft.

FAB! <3

 

Driveclub PS Plus editie upgraden kost €50

Ons aller Kobus had het er een paar dagen geleden al over: Driveclub krijgt een gratis PlayStation Plus editie die 10 auto’s, 11 verschillende tracks, een enkele locatie (India) en alle gamemodi bevat, en waar je gewoon ook die felbegeerde Platinum Trophy kunt scoren. De enige info die eigenlijk nog ontbrak was de prijs voor een upgrade naar de volledige versie van de game.

De Wachtster hoopt dat de ondragelijke spanning jullie niet te veel is geworden… Vanavond is er dan eindelijk het verlossende nieuws. Om Driveclub te upgraden van de gratis PS Plus editie naar de volledige editie moet je €49,99 neerleggen. Dat is dus €10 minder dan wanneer je de volledige game gewoonweg haalt bij de (digitale) retailer… Er zit echter een addertje onder het gras. Je mag namelijk alleen aan de slag met alle 55 banen, 50 auto’s, 5 locaties en 50 tour events ZOLANG je PS Plus member blijft.

Wil je Driveclub op 8 oktober dolgraag checken dan staat je een zware afweging te wachten. Koop je voor iets meer poen in een keer de volledige game zonder strings attached, of ga je voor een korting waarbij je wel PS Plus member moet blijven…

Hoe het precies zit wanneer je je sub opzegt, is nog niet duidelijk. Wellicht moet je gewoon alsnog €10 extra neerlappen om te blijven spelen. Maar misschien kun je ook gewoon helemaal niet meer bij je game! Deze onduidelijkheid maakt sommige Driveclub enthousiastelingen in ieder geval zo furieus dat ze een petitie zijn gestart. De ontwikkelaar wordt beschuldigd van misleidende advertenties en euh... nog veel ergere dingen...

Game Director Paul Rustchynsky probeert de boel te sussen door verdere uitleg te beloven via Twitter. Ongetwijfeld, wordt vervolgd. En sowieso volgen er binnenkort trouwens nog twee soortgelijke filmpjes met uitleg over Driveclub. Blijf de site in de gaten houden dus!

 

Risen 3: Titan Lords Trailer

De reeds verdoemde wereld dreigt overgenomen te worden door een nieuwe bedreiging. Onze held, een jonge krijger, neemt het op tegen de duisternis in de hoop zijn gestolen ziel terug te winnen. Hij zou hulp kunnen zoeken bij de verbannen mages… of zich aansluiten bij een van de andere guilds.

Risen 3: Titan Lords belooft een ‘klassieke’ RPG-ervaring te bieden in een wereld vol diversiteit en authenticiteit. Bjoern Pankratz, Project Lead bij Piranha Bytes omschrijft het als volgt:

“Like a carpenter with a hand-crafted piece of furniture, we put together the story, the characters and the landscape until it all fits and the player has the possibility to discover things all around the place. You can try out and find things that others might not. Exploration is the key to our game.”

Helaas nog geen echte gameplay beelden… Maar goed, Risen 3: Titan Lords is dan ook pas vanaf 15 augustus te checken op PC, Xbox 360, en PlayStation 3.

 

Mario Kart 8 krijgt mobiele app

De Japanse krant The Nikkei laat weten dat Nintendo van plan is een smartphone en tablet app voor Mario Kart 8 uit te brengen. Deze app laat je rankings delen, en je zien hoe je vrienden het er vanaf brengen en of zij überhaupt online zijn. En meer is er eigenlijk nog niet bekend… De details over de app blijven een beetje vaag. Kun je er bijvoorbeeld ook video’s mee delen, zoals met Mario Kart TV, zodat je je mooiste momenten altijd bij de hand hebt?

Mario Kart 8

Al eerder bracht dezelfde krant naar buiten dat Nintendo de smartphone markt op hun eigen manier zou benaderen, namelijk met de intentie de potentiële user base te vergroten door info te bieden over nieuwe games. Maar deze intentie blijkt nu echter toch wel iets verder te reiken… Anyway, wat vinden jullie? Kan een mobiele app daadwerkelijk iets toevoegen aan een game?

Ten slotte nog een geschiedenis: 22 jaar en 8 games handig samengevat in minder dan 2 minuten. All the memories.Minecraft doet Watch Dogs

Je kunt ook echt alles met Minecraft.

 

GTA Online: The High Life Update komt 13 mei

De Wachtster schreef al eerder over The High Life Update voor GTA Online. Rockstar Games kwam toen naar buiten met wat eerste info omtrent alle content die dit jaar naar GTA Online komt. Zo konden jullie lezen over co-op Heists, Capture Jobs en andere fijne toevoegingen. Maar dus ook over die The High Life Update. 

Voor iedereen die het gemist heeft: de High Life Update focust zich op de toplaag van de Los Santos economie, de high-society dus. Zo kun je straks eigenaar zijn van twee properties, inclusief garages, die je kunt vullen met luxueuze automobielen en een motor. Deze voertuigen kun je ook in de Story Mode gebruiken trouwens. Verder geeft de update je 15 nieuwe Jobs, outfits en een wapen.

GTA Online The High Life Update

Daarnaast wordt de zogenaamde ‘Mental State Statistic’ toegevoegd, waarmee je in de gaten kan houden hoe goed je medespelers psychisch functioneren, of zoals Rockstar het zelf noemt: hoe ‘psychotically unhinged’ ze zijn. Ook komt er een ‘Non Contact’ race-optie, waardoor je niet meer tegen andere spelers kunt botsen.

Interessant? Mooi, want dan nu het echte nieuws: je mag vanaf 13 mei al aan de slag met al deze nieuwe content. En net zoals Valentine's Day Massacre en Business Updates is ook High Life Update graties te downloaden.

GTA Online The High Life Update

Jullie houden de Heists en een flinke singleplayer uitbreiding nog effe iets langer tegoed van Rockstar Games, deze staan voor later in 2014 op de planning.

 

Tomdachi Life krijgt geen Miiquality

Roy, onze Tomodachi Life-kenner, schreef eerder al over het gebrek aan Miiquality in deze game. Homo-stelletjes kunnen namelijk niet in het huwelijksbootje stappen… Hoogste tijd voor een reactie van de Big N zelf.

Nintendo is niet van plan om te zwichten en alsnog de mogelijkheid te bieden tot same sex romantiek. De game is volgens hen namelijk niet bedoeld als een soort real-life simulatie:

"Nintendo never intended to make any form of social commentary with the launch of Tomodachi Life. The relationship options in the game represent a playful alternate world rather than a real-life simulation. We hope that all of our fans will see that 'Tomodachi Life' was intended to be a whimsical and quirky game, and that we were absolutely not trying to provide social commentary."

Men geeft echter aan zeker te luisteren naar alle feedback en het te gebruiken om hun klanten beter te leren begrijpen. Verder laat men weten dat Tomodachi Life bij de lokalisatie totaal onveranderd is gebleven ten opzichte van de Japanse versie.

Tomodachi Life

In Japan is de game in ieder geval een grote hit. Of wij ook massaal vallen voor de charmes van Tomodachi Life zal vanaf 6 juni duidelijk worden.

 

World of Warcraft: WoD een miljoen keer gepre-orderd en een releasedatum voor de film

Blizzard en Activision zijn zo vriendelijk geweest weer eens wat World of Warcraft subscriber aantallen te delen met de rest van de wereld. In juli werd duidelijk dat er nog 7,7 miljoen mensen bereid waren maandelijks geld over te maken naar de ontwikkelaar. Een flinke afname ten opzichte van eerdere aantallen… Maar nu blijkt het aantal mensen nog iets te zijn afgenomen, namelijk tot 7,6 miljoen.

World of Warcraft Warlords of Draenor

Gelukkig verkoopt de volgende expansie van World of Warcraft, Warlords of Draenor, wel behoorlijk lekker. Er staan op het moment van schrijven al meer dan een miljoen pre-orders. Zitten jullie daar al bij? De Wachtster gaat de MMO in ieder geval wel weer oppakken zodra WoD uit is.

En nu we toch bezig zijn met World of Warcraft: de opnames van de Warcraft-film zijn binnen een paar weken al afgerond, maar toch zal ‘ie pas in 2016 te zien zijn. De CEO van Legendary Pictures stelt dat dit alles te maken heeft het willen leveren van kwaliteit en het uitkomen van andere dikke films. Zodoende is wachten volgens hem de verstandigste optie:

"It’ll be about 20 months but we really want to take our time and get this right because the technology that’s employed really is some next generation stuff. And well, part of it is getting the date right. As you may have noticed, these next two years, there’s pretty big titles coming out."

Warcraft film

De Warcraft film zou eerst op 18 december 2015 uitkomen… Op dezelfde dag als Star Wars: Episode VII dus, maar is nu uitgesteld tot 11 maart 2016. Op deze datum krijgen we een soort hybride tussen live-action en CG voorgeschoteld, die hoogstwaarschijnlijk draait om de oorsprong van het conflict tussen humans en Orcs.

 

Memes en dingen

The Last of Us fanart door Marek Okon

The Last of Us fanart

 

Catsnakething

Catsnakething

 

Lekker koesen!

REACTIES (57) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord