Gerucht: Persona 5 Royal al in Q1 2020 naar het Westen 

Gerucht: Persona 5 Royal al in Q1 2020 naar het Westen 2019-10-02T23:18:50
Persona 5 Royal is al bijna in Japan uit, maar wij moeten er in het Westen nog even op wachten. Officieel is alleen nog bekendgemaakt dat het spel in 2020 naar het Westen komt. Maar, nu blijkt dat er wel een iets strakker releasekader aanwezig is.

kalkoen
   

Het is vandaag 3 oktober, goedemorgen! Het is vandaag de dag waarop in 1995 O.J. Simpson onschuldig werd bevonden en de dag waarop Abraham Lincoln het in 1863 een excellent idee vond om Thanksgiving Day een nationale feestdag te maken. En vandaag in 1966 werd de School voor Journalistiek in Utrecht geopend en één van de honderd jaar geleden afgestudeerde journalisten die zich een beetje beroerd voelt vandaag gaat jou nu het nieuws presenteren:

superman
   

Persona 5 Royal komt waarschijnlijk al in Q1 van 2020

Later deze maand kunnen Japanners los in Persona 5 Royal en we wisten wel dat hij ook naar het Westen zou komen, maar tot nu toe was het vaag wanneer dan. Dat blijkt toch iets sneller te zijn dan we dachten, want in het blad Game Informer staat dat Persona 5 Royal in maart 2020 uitkomt. Het blad plaatst in hun november-editie een interview met personage-designer Shigenori Soejima en in het intro is die releasedatum voor het Westen te lezen. Is het een foutje van Game Informer, of zal Atlus binnenkort aankondigen dat de Westerse releasedatum inderdaad ergens in maart 2020 zou moeten zijn?

persona
   

persona
   

Cross-play op PlayStation 4 is nu mogelijk voor welke game hier ook maar gebruik van maakt

De functionaliteit cross-play is uit zijn bèta en dat betekent dat het nu mogelijk is dat ontwikkelaars cross-play met PlayStation 4 toevoegen aan hun games. Call of Duty: Modern Warfare schijnt de eerste grote titel te zijn die gebruikmaakt van de optie. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Welkom in de toekomst!

lbp
   

Babu Frik is de superweirde nieuwe alien in Star Wars

Hij is schattig op een Grumpy Cat-achtige manier, de nieuwe droidsmid genaamd Babu Frik. Babu werkt samen met de Spice Runners van Kijimi en hij is nogal een hacktalentje. We gaan hem zien in de nieuwe Star Wars-film Rise of Skywalker, die 20 december uitkomt.

babu
    

Hideo Kojima edit de laatste trailer van Death Stranding

Is het controlfreakerig of betrokken? Dat maakt niet uit, Hideo Kojima is -of je zijn producties nu tof vindt of niet- een creatief brein en dat betekent nu eenmaal dat je graag je stempel op jouw productie drukt. Dat doet hij tot in de puntjes, want de allerlaatste trailer van Death Stranding wordt door hemzelf nog van een laatste edit voorzien. Hij is er nu mee bezig. 8 november verschijnt Death Stranding exclusief op PlayStation 4.

hideo
   

Flint-Knock Pistol is terug in Fortnite

Het tiende seizoen Fortnite zit er alweer bijna op, maar door patch V10.40.1 is dat einde een weekje uitgesteld. Bovendien brengt de patch een oude bekende terug: hallo Flint-Knock Pistol! Een heerlijk apparaat met flinke kracht. Je kunt jezelf er bovendien flink mee lanceren. Hier zijn de volledige patch notes. Het tiende seizoen komt op zijn einde op 13 oktober.

flint
   

Eddie Murphy gaat verder met Beverly Hills Cop 4

Acteur Eddie Murphy is momenteel druk doende met Coming to America 2 en hij lijkt te zijn gebeten door een sequel-insect, want hij wil daarna door met Beverly Hills Cop 4. Tegen Collider zei hij dat het plan daarna is om weer het podium op te gaan en stand-up te doen. Murphy keert bovendien terug als host van het populaire comedyprogramma Saturday Night Live. Druk leven, meneer Murphy.

Ed
   

Elke woensdag is raid-dag in Pokémon Go

Niantic heeft gezegd dat in elke woensdag in oktober een speciale dag is in Pokémon Go. Elke woensdag van 6 tot 7 in de lokale tijd van het land waar je je bevindt, wordt een Legendary Raid-uur geopend. Dat betekent dat je in de meeste gyms in jouw omgeving kans hebt om extra epische Pókemon te battlen. Op 2, 9 en 16 oktober is Altered Forme Giratina aanwezig, terwijl er op 23 en 30 oktober een nog onaangekondigde Pokémon voorbij huppelt in de raid. Zit jij te wachten op Mewtwo? Ga dan op 8 oktober klaarzitten voor het Legendary Raid-uur, want hij komt voorbij.

mewtwo
   

Untitled Goose Game gaat als een trein op Switch

In Amerika maken ze wel altijd grappen over Canadezen: ze zijn maar al te dol op de ongetitelde ganzengame. Untitled Goose Game is zelfs de best verkopende game op Switch. Komt het omdat Chrissy Teigen erover sprak? Geen idee, maar het spel is zowel nummer 1 als het gaat om Switch-bestsellers als digitale downloads in Amerika. En, vergeet niet, Link’s Awakening is pas net uit en verkoopt ook erg lekker. De ontwikkelaars van het ganzenspel, House House, doen geen uitspraken over de precieze verkoopaantallen, en misschien is dat maar beter ook. Het is echt heel veel.

goose
   

Aardig lelijke Angry Birds-sneakers aangekondigd

Wist je dat Angry Birds al 10 jaar bestaat? Officieel pas in december, maar toch. Studio Rovio heeft besloten dat het een goed idee is om naast films, cartoons en een pretpark speciale Angry Birds-sneakers op de markt te brengen. Rovio doet dat in samenwerking met K-Swiss. Je hebt rode schoenen met daarop allerlei varianten van de bekende Red Angry Bird, en er is een paar schoenen met daarop.. ja… de bekende K-Swiss-strepen in groen, een rood gedeelte, een geel gedeelte en nog een groen gedeelte. Je Wacht kan het niet goed uitleggen, het is werkelijk verschrikkelijk, aanschouw het zelf. Er is trouwens nog geen prijs bekend.

angry birds
    

schoen
  

DidYouKnowGaming duikt in Magic: The Gathering

Het heeft je Wacht nooit gegrepen, maar het blijft fascineren. DidYouKnowGaming wijdt deze week een aflevering aan Magic: The Gathering. Er zit een heleboel drama in het verhaal en een aantal enorm grappige blunders, waaronder de Japanse titel van een van de kaarten. Enjoy!


   

Na deze magische bijeenkomst gaat je Wacht onder de wol. Veel plezier met Fifa, of het ganzenspel als dat je ding is, doe een dikke trui aan en een fijne dag pandaag!

panda
   

REACTIES (17) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord