Gerucht: nieuwe verkooprecords voor PS4 op Black Friday 

Gerucht: nieuwe verkooprecords voor PS4 op Black Friday 2015-11-29T01:11:16
Het regent pijpenstelen, dus blijf binnen en grijp naar die controller. Vannacht in het nieuws: Bungie maakt Destiny een stukje pittiger, alles ontploft in Just Cause 3 en de PlayStation 4 vliegt schijnbaar over de toonbank. Klinkt als een klus voor de Nachtwacht.

Achtergrondmuziekje 

Op een zaterdagavond als deze is een beetje spacende elektronische tjak wel op zijn plek. Het achtergrondmuziekje is deze keer dan ook gewoon het nummer dat de Wacht nu zelf draait. Caribou is de shit! Wel effe die subwoofer open jassen. 

 

Bungie maakt Destiny moeilijker

Voormalig Halo ontwikkelaar Bungie gaat een moeilijkere game mode toevoegen aan Destiny, namelijk aan de King's Fall raid die in de Taken King DLC zit. We weten nog niet veel over deze modus, maar het gaat de Challenge Mode heten. In deze mode zal er elke week een King’s Fall eindbaas zijn die een challenge uitbrengt. Je kan deze challenges dan op normal en hard difficulty behalen, met bijbehorende beloningen.

We krijgen snel meer nieuws, maar Lead Raid Designer (wat een baan, trouwens) Gavin Irby heeft laten weten dat spelers niet zomaar met een willekeurige strategie naar binnen kunnen stormen omdat elke baas op een zeer specifieke manier verslagen zal moeten worden. Vanaf volgende week krijgen we meer details te horen over de challenge mode. Als wij het horen, dan horen jullie het!

 

Alles ontploft in Just Cause 3

Just cause <3 explosies. Explosies de hele tijd, en overal! Zo ook in dit nieuwe gameplay filmpje.

   

Japanse oma is moeilijk te overtuigen

Maar het lukt Tearaway gewoon toch, en dat snapt de Wacht best wel. Kijk nou wat een schattig stijltje! D’awwww.

 

Westwood krijgt Industry Icon Award

Op de aankomende Game Awards zal Westwood de Industry Icon Award uitgereikt krijgen. De ontwikkelaar werd in 2005 door EA gesloten, maar maakte legendarische games als DUNE II en de Command & Conquer-serie. Een terecht gebaar! Check hieronder de aankondigingsvideo.

  

Gerucht: PS4 vestigt nieuwe verkooprecords

Hoewel Black Friday in Nederland niet zo’n enorm ding is, is het in de VS het equivalent van chocoladeletters shoppen op 4 december. Tidux, een insider die vaker accurate informatie vanuit het Sony kamp weet door te spelen, heeft op Twitter laten weten dat de PS4 het dit jaar uitermate goed heeft gedaan op de zwarte vrijdag.

Hij laat weten dat er in de maand november meer dan een miljoen PS4-consoles zijn verkocht en dat de er sinds de launch van de console niet meer zoveel gelijktijdige nieuwe PSN aanmeldingen zijn geweest. Tidux tweet ook dat er een nieuw record is gevestigd wat betreft online spelers en verkopen in de PlayStation Store. Als laatste zou er ook een record gevestigd gezijn qua PS Plus inschrijvingen.

We nemen het bovenstaande natuurlijk met het traditionele korreltje zout in, maar als Tidux’ reputatie enigszins klopt dan zou Sony nog wel eens in zijn handjes aan het wrijven kunnen zijn.


 

Alvast een Just Cause 3 patch

De eerste patch voor Just Cause 3 komt een paar dagen voor de release van het spel zelf uit. Volgens sommigen wordt deze patch eerder uitgebracht omdat er gamers zijn die het spel vroeger van onoplettende retailers weten te ontfutselen.

Hoewel je dus naar alle waarschijnlijkheid geen reet hebt aan de onderstaande info, is deze hier en daar erg grappig opgeschreven en gewoon melig om te lezen. De notes:

Fixes en verbeteringen

 • The Medician Department of Nature Conservation has pored over every inch of our beautiful island for cracks and removed them

 • The Medician Department of Motor Vehicles has taken measures to acquire poorly-tuned vehicles and burn them

 • Di Ravello’s Militia has been given a refresher course in combat and spatial awareness as per the General’s recent mandate

 • The Medician Department of Infrastructure has made some adjustments to certain roads to prevent traffic jams

 • Various stability/crash fixes

 • Various camera fixes

 • Various Havok destruction optimisations

 • Various localisation fixes and updates

 • Various worldsim improvements

Missies, challenges en random encounters

 • Various minor mission bug fixes

 • Various minor challenge bug fixes

 • Fixed some various issues with Random Encounters

Grafisch

 • Various LoD optimisations

 • Various lighting optimisations

 • Various animation optimisations

Audio

 • Various level and EQ adjustments

 • Rebels riding along with Rico will now be less rude and not talk over each other

 • Fixed a few rare audio distortion issues involving destructible objects with lots of moving parts

Het is een mooie tijd om gamer te zijn. Maar de keuzestress begint zich wel te nestelen bij de Wacht. Just Cause, Fallout, Metal Gear, Mijnenveger… man man man.

 

Gast bouwt epische power armor garage 

KOM DAN! 


  

Geband worden in GTA V op de Xbox 

Hahahaha. Modden mag niet, maar hahahaha. 

 

NERDGASM 

 

Later! 

REACTIES (54) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord