Deze afbeeldingen van Battlefield 6 schijnen te zijn gelekt 

Deze afbeeldingen van Battlefield 6 schijnen te zijn gelekt 2021-05-03T08:47:14
Goedemorgen! Allereerst hopen wij dat je een lekker weekend heb gehad en dat je goed bent uitgerust. Want ook vannacht heeft je wacht het internet weer afgespeurd om een lekker portie nieuws op te kunnen leveren. Wat dacht je bijvoorbeeld van gelekte afbeeldingen van Battlefield 6 en Elden ring?

Gerucht: Deze afbeeldingen van Battlefield 6 zijn gelekt

Het gaat om tweetal uitvergrote foto’s die afgelopen weekend op social media opdoken. Volgens Tom Henderson, influencer van beroep, zijn de afbeeldingen de real deal. Henderson heeft de afgelopen zes maanden meerdere rapporten over de langverwachte first-person shooter van DICE gepubliceerd en is ervan overtuigd dat onderstaande afbeeldingen legit zijn.

Of we de beste man moeten geloven, is natuurlijk nog maar de vraag. Ontwikkelaar DICE publiceerde 22 april overigens nog een update waarin het schreef dat Battlefield 6 wordt gemaakt door het grootste ontwikkelingsteam in de geschiedenis van de franchise. In hetzelfde bericht gaf de ontwikkelaar aan dat de game spoedig aangekondigd zou worden, maar dat is vooralsnog uitgebleven. Eerder waren er al geruchten dat Battlefield 6 qua gameplay veel wegheeft van Battlefield 3. Ook zou de game een multiplayermodus met 128 spelers krijgen. Eerder deze maand bleek dat Need for Speed-ontwikkelaar Criterion de vaste Battlefield-ontwikkelaar DICE meehelpt met het maken van het spel.

Battlefield

Battlefield

Concept art van Dragon Age 4 hint naar de Grey Wardens

Bioware heeft opnieuw een teaser van Dragon Age 4 naar buiten gebracht. Deze keer gaat het om een concept art waarop een Grey Warden afgebeeld staat. Liefhebbers van de franchise weten dat The Grey Wardens een stel krijgers zijn, die hun leven op het spel zetten om de darkfall te bestrijden. Dragon Age 4 werd twee jaar geleden al tijdens The Game Awards aangekondigd. Toen was er alleen een korte teaser beschikbaar. Afgelopen zomer en begin dit jaar werd er wat artwork van de game getoond en tijdens The Game Awards eind vorig jaar werd de daadwerkelijke trailer getoond. De game komt volgens EA niet voor april 2022 uit.

DA

Rainbow Six Siege-cheater verantwoordelijk gehouden voor valse SWAT-bestorming Ubisoft Montreal

Niet de beste kop die je Wacht ooit heeft geschreven, maar het is ook wel een vreemd nieuwtje. Een bekende valsspeler van Rainbow Six Siege heeft er namelijk voor gezorgd dat het hoofdkantoor van Ubisoft Montreal is bestormd door een SWAT-team, meerdere keren zelfs. Dat blijkt uit de Canadese krant La Presse. Volgens het bericht werd de R6-cheater in vier jaar tijd minstens 80 keer verbannen uit de game. De misdadiger schijnt de politie gebeld te hebben met de mededeling 40 werknemers gegijzeld te hebben en het gebouw te zullen opblazen als hij geen 2 miljoen dollar zou ontvangen. Vooralsnog ontkent de beschuldigde alles.

 

Bloompie

Zes seconde aan wazige beelden van Elden Ring gelekt

Jawel, zes hele seconden, en nog wazig ook! Het clipje werd als eerste opgemerkt door de nieuwswebsite VGC, en gaat inmiddels viral. De video wordt momenteel gehost door ResetEra en bevat hetzelfde Bandai Namco-watermerk als de eerder gelekte beelden. Heel informerend zijn de beelden niet, maar het is fijn om te weten dat een van de meest geanticipeerde games van het moment nog altijd in ontwikkeling is. Elden Ring is de aankomende game van FromSoftware, en werd tijdens E3 2019 onthuld. Onder andere A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin werkt mee aan het project. Bandai Namco geeft het spel uit, maar buiten een eerste CGI-trailer is de game nog niet officieel getoond. 

Elden Ring

Tijdelijke Resident Evil Village-demo nu beschikbaar voor alle platformen

De demo is nu speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en Google Stadia. Oorspronkelijk zou de proefversie slechts 24 uur speelbaar zijn, maar inmiddels heeft ontwikkelaar Capcom aangegeven dat de demo tot het einde van de week speelbaar is (10 mei). Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter, die naar oost Europa reist om zijn dochter te vinden, en daar op mysterieuze figuren stuit. Resident Evil Village is vanaf 7 mei a.s. verkrijgbaar. 

Resident Evil

Beroemde Skyrim-oma als sidekick dankzij nieuwe mod

Shirley Curry, beter bekend als The Skyrim Grandma, is nu beschikbaar als sidekick in Skyrim. De oma heeft namelijk haar eigen, toegewijde mod gekregen in de populaire fantasygame van Bethesda. De Skyrim Special Edition- en Skyrim VR-versie van de mod kan nu gedownload worden via Nexus Mods, terwijl de PC en Xbox-versie verkregen kan worden via bethesda.net. Volgens de beschrijving van de mod gaat Oma Curry met de spelers op reis en doet ze veel meer dan alleen een paar spullen dragen. Verder staat er geschreven dat oma meer persoonlijkheid heeft dan alle andere sidekicks bij elkaar opgeteld. In 2019 maakte Bethesda overigens al bekend dat de Skyrim-oma ook haar eigen personage in The Elder Scrolls 6 zal krijgen. 

EA verkoopt voor het eerst losse cosmetische-items in Fifa 21

De nieuwste update van Fifa 21 heeft de digitale winkel van Ultimate Team aangepast. Er is namelijk een extra tabje aan de store toegevoegd waar Stadia, sfeeritems en voetbaltenues worden verkocht. Het is voor het eerst dat spelers ook losse items kunnen kopen voor de online modus van de voetbalgame. Normaliter kunnen cosmetische-items alleen worden vrijgespeeld door uitdagingen te voltooien of door lootboxen te kopen. De losse items worden voor circa twee euro verkocht, terwijl een bundel al snel zeven euro kost. Je Wacht vindt het allemaal maar een bijzonder verhaal. Het is in ieder geval duidelijk dat EA geen slaap meer over hun imago als geldwolven verliest.

Fifa

Succes deze week!

Cat

REACTIES (19) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord