Gelekte trophy-lijst onthult iets met NBA 2K17 en Virtual Reality 

Gelekte trophy-lijst onthult iets met NBA 2K17 en Virtual Reality 2016-11-21T02:27:53
Terwijl de temperaturen langzaamaan het vriespunt naderen wordt het gamenieuws er gelukkig niet kouder op. Nee, heet zou je het zelfs kunnen noemen wanneer we praten over een dikke Fallout: New Vegas-mod, Star Wars, VR-plannen van NBA 2K17, een Infinite Warfare-patch en Yakuza 6-gameplay. Smullen. Nachtwacht. Goedemorgen!

                   

Dikke trailer voor dikke Fallout: New Vegas-mod

Onder de rubriek ‘(te) gekke fans’ vannacht een mod genaamd Fallout: The Frontier, gebouwd op Fallout: New Vegas. Het project is al meer dan een jaar in ontwikkeling en heeft een flinke omvang; niet alleen komt er een terrein van 16 vierkante kilometer bij, dat gebied is ook nog eens gevuld met nieuwe wapens, monsters en een compleet nieuw verhaallijn. De Wacht heeft niets dan respect voor al het werk wat door de fans in deze mod is gestopt, maar of het genoeg is om Fallout: New Vegas weer te installeren valt nog te bezien. Fallout: The Frontier is helaas nog niet klaar; volgens de website zitten de ontwikkelaars op zo’n 75%. Een releasedatum laat ook op zich wachten. Gelukkig hebben we de beelden nog:

                           

Rebellendromen in Rogue One: A Star Wars Story-tv-spot

Weet je waar de Wacht al drie minuten geen trailer meer van heeft gezien? Star Wars, inderdaad, dus het is maar goed dat er weer een nieuwe tv-spot is opgedoken. Zonder gekheid, het ziet er weer fantastisch uit en de beelden zijn om je vingers bij af te likken. En het mooiste is dat hij over minder dan een maand al uitkomt! 14 december, that is.

                       

Ironie?

Bron.

Skyrim lol

                         

Een blik op de mogelijkheden van Super Mario Maker 3DS

Member Mario? De Wacht wel, en hij weet nog goed hoe het was om niet van de bizarre hersenspinsels van Mario-fans over de hele wereld te kunnen genieten. Al die gemiste kansen op hilarische reactievideo’s op YouTube, op nachten doorhalen om levels die gebouwd zijn rondom het concept van pijn lijden te overwinnen… Maar mocht jij net als de Wacht geen Wii U maar wél een 3DS/2DS in je bezit hebben, dan komt er binnenkort een oplossing voor het gebrek aan besnorde Italianen in je leven. In de vorm van Super Mario Maker, natuurlijk, eindelijk onderweg te spelen vanaf 2 december. 

                          

17 minuten aan brede mannen in gigantische harnassen in de ruimte in Space Hulk: Deathwing

                     

Trophy-lijst onthult VR-plannen NBA 2K17

Het is nog maar de vraag of huidige VR-technologie en –ontwikkelaars klaar zijn om de grotere sporten naar een Virtual Reality-bril te toveren, maar het lijkt erop dat 2K Sports een VR-basketbalervaring willen maken. Dit werd ontdekt via een gelekte Trophy-lijst (via Exophase), waar dertien trophy’s op staan die gelinkt zijn aan NBA 2K17, al wil dat niet zeggen dat de hele game geport gaat worden naar een VR-versie. Het gaat om mini-games, “party events” en dat soort termen. Denk aan het scoren van driepunters of zogeheten time attack-modi. Klaar voor échte VR-sport zullen we nog niet snel zijn, in de tussentijd is het toch leuk om ons te laten vermaken door deze, tja, party-games. 

NBA 2K17

                              

Zieke viering van bloed en ingewanden in Killing Floor 2-launchtrailer

De Wacht kijkt nu al uit naar de nachten die hij door gaat brengen met het sparen van headshots in Killing Floor 2. Na heel wat uurtjes in het eerste deel gestoken te hebben is het wel weer tijd om een nieuw scala aan verknipte monsters en zombiegebroed uit te roeien. Om een voorproefje te krijgen van dit goretastische schietfestijn kun je hieronder de launch trailer checken; Killing Floor 2 is inmiddels al uit voor PC en PS4. 

                      

25 minuten aan Yakuza 6-gameplay

Mocht je vandaag nou helemaal niets te doen hebben en Japans spreken dan kun je de hele 8,5 uur durende stream van Sega rustig terugkijken, is dat niet het geval dan zijn de 25 minuten vanaf 06:20:00 aan te raden. Dat zijn namelijk de minuten aan nieuwe Yakuza 6-gameplay, met onder andere nog meer Japans waar de Wacht niets van snapt en een bizar kostuum met een of ander meloenhoofd. Raar, maar toch erg veelbelovend; Yakuza 6 verschijnt op 6 december in Japan en het is helaas nog onduidelijk wanneer we er in Europa mee aan de slag kunnen.

                          

Wat nou, “saaie wachtrijen”?

Saus.

                       

COD Infinite Warfare-update voegt Hardcore Kill Confirmed toe 

De nieuwste update van Call of Duty: Infinite Warfare verandert meer kleine dingetjes aan de game dan je wilt tellen, en daar zitten zeker een paar leuke toevoegingen bij. Zo is eindelijk Hardcore Kill Confirmed toegevoegd, is Infected weer terug en kun je ook sneller doodgaan in Hardcore Free For All. Een ander belangrijk onderdeel van de update is het exploitatie-oplossende gedeelte, waar je alles over kunt lezen als je de Steam patch notes erop naslaat (of via reddit). De belangrijkste aanpassingen voor alle platformen vind je hieronder:

Infinite Warfare

Modi

 • Infected has been added back to all platforms
 • Hardcore FFA has been added to all platforms
 • Hardcore Kill Confirmed has been added to PS4 and Xbox
 • Hardcore Kill Confirmed replayed Hardcore Defender in the Moshpit on PC
 • Removed Hardcore Defender from PS4 and Xbox
 • Reintroduced SnD into PC Moshpits

Multiplayer

 • Scorestreaks now give team score based on where the owner is on the map in Frontline
 • Double XP UI added
 • Volk Tuning: reduced damage range, reduced hip fire accuracy, more violent ADS view kick
 • Infected: Inactivity kick (Infected will be added back shortly)
 • Infected: always turn initial infected to normal infected if a survivor suicides
 • Frost: spawn additional out of bound trigger to catch dropped bombs by sub wallrun
 • Rigs are now properly unlocked when ANY of their rig packages are unlocked, rather than just the first one.
 • Speculative fix for a crash in the wild
 • Fix for split screen weapon streaming

Zombies in Spaceland

 • Added a weapon rank upgrade splash when that weapon reaches a new rank.
 • Don’t end the game in solo if The Hoff is active
 • Correctly handle Coupon Clipper FnF card when used to call in The Hoff V3.
 • Fixed an exploit where players can double jump after respawing from dying via a kill trigger.
 • Weapon upgrade powerup fixes.
 • Fixed an exploit where players who played both MP and CP would get drastically increased Weapon XP gains

                             

Adr1ft komt toch niet naar Xbox One

Slecht nieuws als je ernaar uitkeek om flink te spacen op je Xbox One, want ontwikkelaar Three One Zero heeft bevestigd dat Adr1ft niet naar de console wordt geport zoals eerder was beloofd. Elke referentie naar een Xbox One-versie van de game werd al een tijdje van alle officiële kanalen afgehaald, maar een officiële bevestiging bleef tot vannacht uit (via New Game Network). Om toch als verdwaasde astronaut in nood rond te kunnen zweven zal je een Oculus Rift, HTC Vive (of gewoon Steam) en/of een PlayStation 4 moeten gebruiken.

Adr1ft

                               

Den week is begonnen, veel succes ermee. Latèr!

REACTIES (27) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord